• Hem
  • Nyheter
  • Slutspelslagen klara inför SM-slutspelet - odds pĂ„ vilka som vinner SM-guld!
Farjestad firar SM guld
Nyhet

Bild frÄn BildbyrÄn

Slutspelslagen klara inför SM-slutspelet - odds pÄ vilka som vinner SM-guld!

SHL 13 mars 2024

ISHOCKEY. Under tisdagen avslutades grundserien av SHL 2023/24 och det blev en minst sagt rafflande avslutning om slutspelsplatserna. Nu har vi en komplett tabell och vi vet vilka Ätta lag som ska slÄss om Le Mat-pokalen och titeln som Sveriges bÀsta hockeylag, snart vet ni ocksÄ vilka som Àr favoriter enligt oddsen för det Àr vad vi ska gÄ igenom nu!

Betta pÄ SHL | SM-slutspel

Nya Expekt

Upp till 1500 SEK gratisspel

HĂ€mta 1500 kr bonus

18+. GÀller nya spelare vid första insÀttningen. Gratisspelet Àr giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gÀller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. LÀs fullstÀndiga regler och villkor hÀr.


Inför SM-slutspelet: FÀrjestads BK Àr favoriter till SM-guldet enligt oddsen

FĂ€rjestads BK slutade tabelletta i SHL den hĂ€r sĂ€songen och dĂ€r spelade de in i snitt tvĂ„ poĂ€ng per match. 30 vinster under ordinarie speltid och ytterligare tre efter förlĂ€ngning eller straffar. Det innebĂ€r att de bara fick se sig besegrade i 19 matcher av 52 och det Ă€r inget dĂ„ligt facit! Bakom FBK finner vi VĂ€xjö Lakers pĂ„ 99 poĂ€ng och sedan har vi SkellefteĂ„ AIK som trea, tvĂ„ poĂ€ng bakom VĂ€xjö. Den trion Ă€r ocksĂ„ i topp hos spelbolagen nu inför det SM-slutspel som startar redan i morgon, torsdag. 

Oddsen Ă€r tydliga - FBK Ă€r nya guldfavoriter! 

Inför sĂ€songen var det just VĂ€xjö Lakers och FĂ€rjestads BK som lĂ„g högst upp i spelbolagens oddslistor gĂ€llande vilket lag som slutligen skulle ta hem Le Mat-pokalen. SĂ„ Ă€r det fortfarande, bara det att VĂ€xjö blivit passerade av FĂ€rjestad som nu Ă€r ensamma i toppen av oddslistan dĂ„ vinnaroddset pĂ„ dem sjunkit nĂ„gra punkter. Inför sĂ€songen kunde man spela FĂ€rjestad och/eller VĂ€xjö som vinnare till 7.00 gĂ„nger pengarna, det oddset fĂ„r man inte idag, Ă„tminstone inte pĂ„ FBK som nu seglat upp som ensam favorit till SM-guldet.

SHL pokalen Le Mat pokalen

Le Mat-pokalen, den som alla tio slutspelslag vill Ă„t, men bara ett lag kan lyckas!

Bettingstugans hockeyexpert om oddsen inför SM-slutspelet
Johan Videll

Johan Videll

- Nu har det Ă€ntligen blivit dags för det vi har lĂ€ngtat efter, det vill sĂ€ga slutspel! HĂ€ftig avslutning pĂ„ grundserien dĂ€r Örebro knep sista platsen pĂ„ Modos bekostnad (surt för Modo sĂ„klart), men inget av de lagen hade varit med i den riktiga fighten om titeln som Sveriges bĂ€sta lag Ă€ndĂ„.

Av de lagen som Àr med dÀr sÄ Àr det tvÄ lag jag vill pusha lite extra för.

  1. FĂ€rjestads BK
    FBK har gjort en kanonsÀsong och med ett poÀngsnitt pÄ tvÄ pinnar per match kan man inte direkt klaga pÄ varken lagbygge eller prestation. Det ska sÄklart mycket till för att man ska fÄ stopp pÄ den segermaskinen i bÀst av sju matcher, men man ska aldrig sÀga aldrig. 3.50 pÄ att FÀrjestad till slut vinner, det Àr inte sÄ tokigt ÀndÄ.
  2. Linköpings HC
    Ska jag vĂ€lja en outsider sĂ„ sĂ€ger jag LHC. Östgötarna var stundtals under sĂ€songen ett riktigt bra ishockeylag och kan de hitta tillbaka till den formtoppen nu nĂ€r det gĂ€ller som mest, dĂ„ kan Linköping bli farliga nĂ€r man kanske rĂ€knat bort dem lite i och med att de inte lyckats hĂ„lla den nivĂ„n sett över hela grundserien, men Ă„ andra sidan Ă€r det nu det gĂ€ller. Se upp för LHC!

Spela FĂ€rjestad som vinnare av SHL 2023/24 @ 3.50

Spela Linköping som vinnare av SHL 2023/24 @ 21.00

Odds inför SM-slutspelet | Vinnare av SM-guld

Sportbonus:

Upp till 1500 SEK gratisspel

OmsÀttningskrav: 1x bonussumma LÀgsta odds: 1.80 Bonuskod: