• Hem
  • Nyheter
  • Slutspelslagen klara - här är favoriterna på kvarvarande lag att vinna fotbolls-EM 2024!
EM fans Tyskland fotbolls EM 2024
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Slutspelslagen klara - här är favoriterna på kvarvarande lag att vinna fotbolls-EM 2024!

Fotbolls EM 2024 27 juni 2024

FOTBOLL. De var 24 nationer från början med ett gemensamt mål, att vinna EM 2024. Nu är gruppspelsfasen avklarad, vilket innebär att vi (snart) kliver in i utslagsrundan och först ut är 16-delsfinalerna från mästerskapet där vinnaren av respektive match går vidare till kvartsfinal och så fortsätter det sedan hela vägen fram till EM-finalen då vi slutligen har ett vinnande lag. Här följer en oddslista på de 16 lag som finns kvar i turneringen gällande vilka som i detta nu är favoriter till EM-guldet!

Odds & betting Fotbolls-EM 2024

LeoVegas

Upp till 500 SEK gratisspel

Hämta 500 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.


Odds på slutspelslagen » Vinnare av EM 2024

LÄS MER OM ODDS PÅ FOTBOLLS-EM 2024

Vem vinner em 2024

Vem vinner fotbolls-EM 2024? ⎮ Odds inför Spanien - England

Fotbolls EM 2024 11 juli 2024

Fotbolls-EM rullar vidare med finalen på söndag. Kvar är två storlag i form av England och Spanien som båda tagit sig hit efter att ha gått obesegrade genom turneringen. Läs allt ... Läs mer

England fortfarande i topp & stor oddssjunkning på Spanien

Inför fotbolls-EM 2024 var England favorit till att vinna mästerskapet. Tätt efter dem fann vi Frankrike och därefter värdnationen Tyskland. Den trion är fortfarande stark, men en ny nation som tagit plats på topp tre-listan gällande odds på vinnare av fotbolls-EM 2024 är Spanien. De stod inför mästerskapet på odds till ca 9.00 gånger pengarna, men hos LeoVegas kan man nu spela spanjorerna som blivande mästare till 5.50 istället. 

Georgien skriver EM-historia

Ett lag som också tagit sig vidare till EM-slutspelet och 8-delsfinal är Italien. De klev in i mästerskapet som regerande mästare, men har kanske inte briljerat i mästerskapet hittills. Nu finns de fortfarande kvar och har således chansen att försvara titeln. Första prövningen för deras del i utslagsrundorna blir Schweiz med start på lördag klockan 18:00 och den matchen kommer avgöras på Olympiastadion i Berlin, där också EM-finalen tar plats den 14 juli.

Bland lagen som skrällt sig vidare finns det flera att nämna, eller vad sägs om till exempel Georgien? De gör sitt första EM-mästerskap och de har inte bara bjudit på underhållning, de har också överlevt gruppspelet och slog senast Portugal med 2-0. De ska nu möta Spanien i sin åttondelsfinal, ett Spanien som Bettingstugans spelexpert Jonas Weimer tippade som blivande mästare inför mästerskapet - då till 9.00 gånger pengarna. 

Bettingstugans expert om vilka som vinner EM 2024
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Nu börjar det bli intressant! Det man får väga in när man ska tippa en slutsegrare nu är vägen till finalen som jag tycker är utstakad för framförallt Nederländerna. Här får man Rumänien i åttondelsfinal, som värst Österrike i kvartsfinal och sen möjligtvis Italien eller England som inte imponerat. Där borde de ha 50% chans ungefär. Ett odds på 13 är därmed taget på Nederländerna tycker jag rent spelvärdesmässigt. Annars är det ju Spanien som imponerat mest. Får nu Georgien som borde bi en munsbit men sen väntar svårare motstånd. Grejar man tre raka mot motstånd som Tyskland, Frankrike och Italien? Det återstår att se! Oddset 5,50 är svettigt ändå.

EM fans Slovenien EM 2024

Slovenien är ett av 16 lag som fortfarande har chans på EM-titeln.

LÄS MER OM EM 2024

slutspelsschema och slutspelsträd för fotbolls em 2024 alla lag och matcher

Slutspelsträd Fotbolls-EM 2024 » Vilka möter vilka i slutspelet?

Fotbolls EM 2024 6 juli 2024

Bokmärk denna sida för här kommer vi samla precis allt ni behöver veta om slutspelet i Fotbolls-EM 2024! I år är det snårigt med alla treor som går vidare men här får ni en ... Läs mer

Birro Intervju om fotbolls EM 2024

Birro om fotbolls-EM hittills: "Stämningen på varenda match har varit helt otrolig"

27 juni 2024

FOTBOLL. Gruppspelsfasen av fotbolls-EM 2024 är över och till helgen väntar utslagsmatcher. Vi vet vilka som möter vilka, när och var de kommer att mötas, men vi vet ännu inte ... Läs mer

Musiala EM 2024 malskytt

Vem tar hem titeln som skyttekung i EM 2024? Så lyder oddsen inför slutspelet!

Fotbolls EM 2024 27 juni 2024

FOTBOLL. Nu när gruppspelsfasen av fotbolls-EM 2024 är avklarat så är det läge att spana in oddsen över skyttekungarna igen. Vi har tagit del av de senaste oddsen på denna ... Läs mer

Sportbonus:

Upp till 500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod