• Hem
  • Nyheter
  • Söndagsmatch i Hockeyallsvenskan: Slutspelsjagande Mora mot nästjumbon!
Mora IK firar seger
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Söndagsmatch i Hockeyallsvenskan: Slutspelsjagande Mora mot nästjumbon!

HockeyAllsvenskan 13 januari 2024

ISHOCKEY. Mora IK har söndagsmatch i HockeyAllsvenskan och detta mot bottenlaget Västerviks IK. Hemmalaget har en tung torsk mot Nybro bakom sig och har nu halkat ner utanför topp sex, men när Västervik gästar är segerchansen god i kampen om tre värdefulla poäng.

Betta på Hockeyallsvenskan

Lucky Sports


Tre viktiga poäng på spel i Smidjegrav Arena

Mora är med 32 matcher spelade för deras del placerade på en åttondeplats i HockeyAllsvenskan. I och med fredagens förlust mot Nybro Vikings på bortais så har just Nybro klivit upp på den sjätteplats Mora jagar och med en match tillgodo för hemmalagets del på nyss nämnda Nybro är det just nu två poäng upp till den där sjätteplatsen de så gärna vill ha.

Att sluta topp sex i HockeyAllsvenskan innebär direktplats till kvartsfinal, medan lagen mellan sjunde- och tiondeplatsen gör upp i åttondelsfinal.

Ingen toppform i Västervik

Västervik som nu agerar bortalag i Smidjegrav Arena kommer till Mora denna söndag med 28 poäng på kontot och för deras del är det med 33 matcher genomförda. 

Den poängskörden placerar gästerna på nästjumboplatsen, endast en poäng före tabelljumbon Östersunds IK, men det som är mest anmärkningsvärt är att de redan har tio poäng upp till säker mark för att undvika negativt kval. 

Kollar man gästernas resultatrad i närtid så är det heller ingen trevlig läsning då Västervik tagit noll poäng på de fyra senaste matcherna. 

BB220204 ZJ001

Glada Mora-supportrar efter deras senaste möte med Västervik som slutade 4-1-seger till hemmalaget.

Matchodds inför nedsläpp

Över/under antal mål

Speltips från Bettingstugan.se inför matchen

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
14 jan.
15:00
Mora IK - Västerviks IK
HockeyAllsvenskan
Bet: Mora IK (Moneyline) + D. Ljuggren över 0,5 poäng
 
Sportbonus:

100 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 2.00 Bonuskod: Ingen kod