• Hem
  • Nyheter
  • Specialspel: Är Victor Osimhen på väg till Premier League?
Victor Osimhen i Napoli
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Specialspel: Är Victor Osimhen på väg till Premier League?

Övrigt 20 januari 2024

SILLY SEASON. Victor Osimhen har levererat sju mål på 13 Serie A-matcher för Napoli under pågående säsong, men de senaste dagarna har målskytten pratat om att han vill till Premier League i framtiden. Nu finns det odds på var den 25-årige nigerianen spelar när transferfönstret stänger i februari.

Betta på övergångar och andra specialspel

Unibet


Victor Osimhen: "När det är dags kommer alla att veta"

Napoli värvade Osimhen från franska Lille inför säsongen 2020/2021 och sedan han anslöt sig till Serie A-klubben har karriären sannerligen tagit fart. 

Idag är Osimhen 25 år gammal och i fjol levererade han som en sann skyttekung då han bara i Serie A levererade smått fantastiska 26 mål på 32 ligamatcher för Napoli. 

I oktober i fjol var han dock inte lika populär eter att klubben lagt ut videos på sociala medier som inte riktigt uppskattades av anfallaren själv då de kunde tolkas som ett hån mot honom.

"Osimhen vill till Premier League"

Media har de senaste dagarna gett nyhetsrapporter där anfallaren enligt Sky Sports ska ha uttalat sig i stil med att "jag vill självklart spela i Premier League en dag och när det är dags, då kommer alla att veta det".

Odds på att Osimhen byter klubb innan fönstret stänger

Spelbolaget Unibet ger inte bara ett stort utbud på spelalternativ inför diverse matcher och sportevent. De ger även odds på spelarövergångar och i och med de senaste dagarnas nyhetsrapporteringar gällande Osimhen och hans citat om hans framtid är det högst aktuellt att spana in oddsen på ett eventuellt klubbyte för den vasse målskytten.

Odds på Osimhens klubb efter 3/2 2024

Sportbonus:

500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: Bonuskod: Ingen kod