Best Bet » Tävling med Månadens Spelbolag No Account Bet!
Best bet tavaling 1
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spela "Best Bet" med Bettingstugan!

31 oktober 2019

På lördag startar en helt ny tävling med Bettingstugan - Best Bet! Tävlingen har sina rötter i tävlingsformen "Best Ball" som spelas som en lagtävling i golf. Även här är det lag men istället för golf är det betting som gäller. Tre personer ska lägga varsitt spel i tre dagar. Varje dag får man räkna in den summan som den bästa spelaren sätter. Det lag som vinner får 3000 kr att dela på + varsin hoodie från Bettingstugan!

Best Bet - Så går det till

Best Bet är en tävling som är social och där summorna inte är så stora. Istället premieras samarbete och taktik när laget försöker avancera med så stor kassa som möjligt. Samtidigt behöver man nödvändigtvis inte ha någon taktik utan det kan räcka att köra som man gör när B-laget i fotboll ska spela en seriematch en söndag dagen efter en kräftskiva - man bara går in och kör!

Best ball

"Best Bet" har sina rötter i golfens "Best Ball"

Så här går det till:

Best Bet är en tävling i vår Facebookgrupp där man tävlar i lag om tre spelare. Laget får i uppgift att lägga en singel varje dag i tre dagar från spelbolaget NoAccountBet. Varje dag räknar laget det bästa odds man träffar. Det finns en hake - missar alla sina bets en dag så är laget ute. Alltså handlar det om att sätta upp en bra taktik i laget dessutom.

No Account Bet

100% upp till 2000 SEK

För att delta i tävlingen behöver du ett konto hos Månadens Spelbolag - No Account Bet. Sätt in 200 kronor och få 400 kronor att spela för!


Best Bet - En tävling som pågår i tre dagar!

Dag 1

Alla tre spelare lägger varsitt bet på 50 kronor innan 23:59 på lördagen men spelet får vara avgjort 09:00 dagen efter. Den person som har den bästa träffen är den summan som laget får räkna in i sin vinstpott. 

Exempel:
 • Spelare A lägger ett 50:- bet på ett 1.50 odds som sitter.
 • Spelare B lägger ett 50:- bet på ett 2.00 i odds som sitter.
 • Spelare C lägger ett 50:- bet på ett 3.00 i odds som missas.

Laget räknar betet på 2.00, då spelare B har prickat in sitt spel och till högst odds av dom tre. Laget har skrapat ihop 50 x 2.00 första dagen, alltså ligger laget på = 100 kronor.

Dag 2

Samtliga spelare lägger ett nytt spel på 50 kronor där spelstopp är söndag 23:59 men spelet får vara avgjort 09:00 dagen efter. Återigen är det den som träffar bäst som man räknar in i sin totala vinstpott.

Exempel:
 • Spelare A lägger ett 50:- bet på 1.70 odds som sitter.
 • Spelare B lägger ett 50:- bet på 2.20 i odds som missas.
 • Spelare C lägger ett 50:- bet på 2.50 i odds som träffar.

Laget räknar betet på 2.50, då spelare C har prickat in sitt spel och till högst odds av dom tre. Detta lag har nu skrapat ihop 50 x 2.50 andra dagen = alltså 125. Totala vinstpotten uppgår nu till 100 + 125 = 225 kronor.

Bestbet

Vårt mål är alltid att det är roligare att vinna tillsammans

Dag 3 - Finaldagen

Finaldagen är lite annorlunda. Då får laget lägga varsin singel precis som tidigare och innan 23:59 på måndagen. Men denna singel räknas även in som en del i lagets trippel. Alltså, sista dagen räknas hela lagets spel även in som ett gemensamt spel. Trippeln får man även räkna in i sin totala vinstpott. Missas ett av de tre spelen sista dagen får man inte räkna in trippeln i sin vinstpott. Här kanske man ska köra mer safe med andra ord!

Exempel:
 • Spelare A lägger ett 50:- bet på 1.20 odds som sitter.
 • Spelare B lägger ett 50:- bet på 1.30 odds som sitter.
 • Spelare C lägger ett 50:- bet på 1.40 odds som sitter.

Laget har skrapat ihop 50 x 1.40 tredje dagen = alltså +70:-. Totala vinstpotten uppgår nu till 100+125+70= 295 kronor. Dessutom har laget satt sin trippel. 50 x (1.20, 1.30, 1.40) = 109 kronor. Laget slutar på 295 kronor + 109 = 404 kronor.

Vad får vinnarlaget?

Vinner man tävlingen "Best Bet" så vinner man förutom äran även 3000 kronor presentkort. Antingen att göra något roligt tillsammans eller dela mellan sig. Dessutom får varje lagmedlem en hoodie från Bettingstugan - något som inger respekt vid pokerbord såväl som på Olearys.

Regler kring tävlingen:

 • Man måste lägga ett singelspel. Inga kombinationer alltså.
 • Oddset måste vara över 1.10
 • Spelet måste vara ett pregame-spel - alltså ett spel som placeras innan matchstart.
 • Spelet måste vara placerat på NoAccountBet
 • Har man inget konto på NoAccountBet MÅSTE man skapa ett konto via Bettingstugan (länken ger 200 kronor i bonus när du startar ett konto).
 • Skulle en person i laget missa att lägga ett spel en dag är det bara det spelet som stryks den dagen. Laget kan spela vidare i alla fall.
 • Spelstopp varje dag är 23:59. Då måste spelet vara placerat men den ska vara avgjord 09:00 dagen efter.

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.47)

Premier League 26 november 2021

Stryktipset är tillbaka och det med besked. 15 miljoner i jackpot väntar på lördag när flera fina matcher ska spelas. Viktigt att hitta skrällarna och spikarna på denna kupong om ... Läs mer

Idol 2021 - här är odds på ALLA finalister!

Idol 26 november 2021

Fredagsfinalerna för Idol 2021 börjar närma sig sin dramatiska avslutning. Vi har tagit del av oddsen från LeoVegas inför fredagsfinalen den 26e november och det finns en ... Läs mer

Black Week hos Snabbare - 5000 SEK bonus!

25 november 2021

Det råder vilda dagar hos spelbolagen. Nästa på rad att ge en otroligt stor bonus är Snabbare som väljer att dubbla en redan stor bonus. Snabbare har svensk licens samt enkelt ... Läs mer

De är nya favoriter att vinna Champions League - Hela listan!

Champions League 25 november 2021

Fem matcher in i Champions Leagues gruppspel så har det utkristalliserat sig några favoriter till att vinna hela turneringen. Storlag som Man Utd och Barcelona har fått se sina ... Läs mer

BIG 9 - NYTT poolspel från ATG med europeisk toppfotboll!

Premier League 19 november 2021

Storslagna nyheter från ATG när spelbolaget lanserar nya Big 9! Poolspelet där det handlar om att sätta både 1X2 och över / under 2.5 mål i nio heta europeiska toppmatcher. Läs ... Läs mer