Andelsspel Limpar 231
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spela Stryktipset med Anders Limpar

Fotboll 31 augusti 2018

Han har vunnit Premier League, FA-Cupen och t.om. fått 13 rätt på Stryktipset totalt 16 (!) gånger. Att Anders Limpar kommer dela med sig av sin Stryktipsrad varje fredag känns därför underbart. Varje fredag har du dessutom chansen att köpa en andel i Limpars system!

Vi kan med glädje återigen presentera Anders Limpar som ambassadör för Bettingstugan. Det före detta fotbollsproffset visade under Fotbolls-VM prov på både kunskaper inom fotboll och betting. Eller vad sägs om en ROI på 133 % och vinst på 2564kr under sommarens mästerskap. 

Nu är det återigen dags för Anders Limpar att dela med sig av sina anekdoter, erfarenheter men framförallt även Stryktipsrader till alla er som följer Bettingstugan. Under den kommande säsongen kommer Bettingstugan att varje fredag, i sin Facebook-grupp, sända uppsnack inför lördagens Stryktipset. Anders Limpar kommer tillsammans med Bettingstugans expert Wiking gå igenom dom hetaste matcherna och även dela med sig av sina rader för helgen. 

Förutom att dela med sig sina Stryktipsrader så erbjuder Limpar och Wiking även alla som är medlem i Facebook-gruppen chansen att köpa en andel i deras bolagsspel. 


Stryktipset 1/9 » Tips & Förslag från Anders Limpar och Wiking → Bettingstugan.se