• Hem
  • Nyheter
  • Spelbolaget Fastbet kommer med ny STOR & snabb bonus!
Fastbet bonus
Nyhet

Spelbolaget Fastbet kommer med ny STOR & snabb bonus!

9 juni 2022

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag är det verkligen bra läge. Fastbet kommer nämligen med en ny bonus åt alla nya spelare vilket ger en fin boost till kontot direkt. Hos Fastbet spelar vi med en stor sportsbook, höga odds och bra utbud inom ett brett utbud av sporter. Starta ett konto med oss och få 100% upp till 1000 kronor på din första insättning.

Starta konto hos Fastbet

Fastbet

100% upp till 1000 SEK

Testa Fastbet idag och få en bonus på 100% upp till 1000 kronor. Här finns det mesta och det bästa vi önskar av ett spelbolag och det bästa av allt - allt går väldigt snabbt. Du kan vara igång med betting hos Fastbet på någon minut efter att du börjat din registrering.


Om Fastbets bonus

Spela snabbt, utan krångel med snabba uttag. Så marknadsför sig Fastbet och vi kan hålla med. Det här är en riktigt snabb sida med stort utbud av odds och marknader. Dessutom med en hel del spelfunktioner som modern betting kräver. Inget mer strul med körkort eller pappersfakturor. Här är vi igång på mindre än en minut och kan placera spel.

Samma ägare som Bethard

Just nu har man en bonus som ger 100% upp till 1000 kronor vilket betyder att man kickar igång sitt konto bra på en gång. Maximala bonusen får vi om man sätter in 1000 kronor vilket ger 2000 kronor att spela för. Fastbet har samma ägare som Bethard och här finns allt som man önskar av ett spelbolag - iklusive svensk licens.

Kort om Fastbet

  • Grundat: 2016
  • Betalningsmetoder: Trustly (läs mer om Trustly här)
  • Support: Email, Livechatt
  • Svensk Licens: Ja
  • Oddsleverantör: Sbtech
Bettingstugan kommenterar bonusen
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Fastbet har skapat en mycket trevlig bonus åt oss på 100% upp till 1000 kronor. Omsättningskravet är blygsamma 4x pengarna vilket är lägre än många andra spelbolag. För att kunna tillgodoräkna sig omsättning behöver man placera spel med 1.80 i odds eller mer. Det är rätt standard på marknaden. Standard är även omsättningsperioden som ger oss 60 dagar att omsätta bonusen. Tänk på att minsta insättning är 100 kronor och att erbjudandet bara gäller nya kunder. Hur som helst, en bra bonus på ett bra spelbolag.

FAQ - Fastbets bonus

🎁 Har Fastbet någon välkomstbonus på sport?

Ja, Fastbet har en bonus värd 100% upp till 1000 kronor!

Hämta din bonus här

🇸🇪 Har Fastbet en svensk licens och vad betyder det?

Ja. Fastbet har svensk licens. Att ha en svensk licens betyder att man måste följa svensk lagstiftning vad gäller betting. Det ger en trygg spelupplevelse där man vet att pengarna är säkra och att spelen är bevakade. Dessutom slipper du skatt på dina vinster.

🎁 Har Fastbet någon välkomstbonus för casino?

Ja, Fastbet har en bonus värd 100% upp till 5000 kronor!

Hämta din bonus här

⚽️ Vilken oddsleverantör använder Fastbet?

Fastbet använder sig av oddsleverantören Sbtech. En av de stora leverantörerna som bland annat levererar odds till Svenska spel, Comeon, Hajper och Snabbare.