Spelbolaget YoBetIt vill hjälpa till att rädda Amazonas regnskog »…
  • Hem
  • Nyheter
  • Spelbolaget YoBetIt vill hjälpa till att rädda Amazonas regnskog
Amazonas yobetit
Nyhet

Spelbolaget YoBetIt vill hjälpa till att rädda Amazonas regnskog

30 augusti 2019

Det är inte så ofta vi ser spelbolag göra aktiva insatser för miljön men här har vi ett undantag. Spelbolaget YoBetIt väljer att köra kampanjen ”Ett planterat träd för varje insättning”. Startar man ett konto med en insättning på YoBetIt så lovar de att skänka pengar till organisationen World Land Trust (WLT). Pengar som ska räcka till att återplantera ett träd i Amazonas djungel.

Starta konto på YoBetIt

Ett träd planteras för varje insättning

150% upp till 1500 SEK
Exklusiva bonusvillkor!


Därför är amazonas så viktigt

Amazonas regnskog är världens största regnskog. Man räknar med att över en tredjedel av jordens alla arter finns på denna plats. Regnskogen suger upp mycket av jordens koldioxidutsläpp och hjälper därmed till att sänka hastigheten på den globala uppvärmningen. 

Producerar 20% av jordens syre

Regnskogen styr mycket av hela Sydamerikas klimat i form av nederbörd och man räknar med att Amazonas även står för upp till 20 procent av hela jordens syreproduktion. I skrivandets stund skövlas regnskog till ytan av tre fotbollsplaner i minuten i Brasilien och dessutom härjar stora skogsbränder i området.

– Krisen i Amazonas drabbar oss alla, och det är inte bara ett lokalt problem i Brasilien. Folk över hela världen undrar vad de kan göra för att hjälpa till. Vi startade den här kampanjen för att bli en del av lösningen, och gå före i spelbranschen för att visa vad vi kan göra under katastrofer som den här. Vi vet att alla bidrag gör skillnad, säger Michael Hjelm, marknadschef på Yobetit, i ett pressmeddelande.

Sista dagen för kampanjen är idag

Sista dagen för kampanjen är idag (31/8-19) så vill ni vara med och uppmuntra YoBetIts kampanj och visa att fler företag borde ta mer ansvar i miljöarbete är det läge att starta ett konto idag! Jordens lungor behöver allt stöd de kan få.

Fakta om YoBetIt

YoBetIt grundades redan 2012, för att sedan nylansera spelsajten igen under våren 2018. I april 2019 fick YoBetIt svensk spellicens vilket betyder att spelarna nu slipper skatt och kan spela tryggt och säkert. YoBetIt är nu en av de aktörer som växer snabbast av de spelbolag vi ser ute i Europa och deras engagemang i miljöarbete hyllas.

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela för 450 kr utan risk på Milan - Inter

Serie A 20 september 2019

Nu i helgen erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på Milano-derbyt mellan Milan och Inter. Läs mer

Riskfritt spel på Chelsea - Liverpool

Premier League 20 september 2019

Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på stormatchen mellan Chelsea och Liverpool. Läs mer

Gratisspel på Hammarby - AIK!

Allsvenskan 20 september 2019

Det är dags för stockholmsderby i Allsvenskan då Hammarby gästas av AIK. Betfair Exchange erbjuder alla nya spelare ett riskfritt spel för 450 kr till alla nya spelare. Följ ... Läs mer

HV71 mot Leksand - 450 kronor gratis!

Skapa konto enligt instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel till matchen HV71 - Leksand för 450 kr! Läs mer

Tävla med Bettingstugan - Vinn en resa för 20 000 kr!

20 september 2019

Under september månad har vi erbjudit våra besökare en unik bonus från Yobetit. Nu passar vi även på att anordna en snöboll där alla som har konto hos Yobetit kan vinna ett ... Läs mer