Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset » Nyhet »…
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Fotboll 15 november 2018

Vi har en minst sagt spännande omgång av Stryktipset framför oss med både svåra matcher i Nations League och League One. Våra fyra experter har dock pluggat på och nu tagit fram varsin spik och skräll inför lördagens matcher.

4 Stryktips 17Nov 2018

👊 Kupongens spik

Wiking tror stenhårt på tabellfyran Barnsley i helgen och det är nog inte helt fel. Inte bara för att man har tre raka vinster, utan även för att det finns fint spelvärde på bortalaget. I skrivande stund är Barnsley streckade till 37%, något som varken spelbolagen eller Wiking håller med om.  

Barnsley är i mitt tycke seriens bästa lag

Läs Wikings analys av Stryktipset

Det defensivt stabila Rumänien kliver in till matchen med sex poäng på fyra matcher, detta innebär att laget har relativt goda chanser på avancemang. Det krävs dock vinst mot Litauen men det ska inte vara några problem, i alla fall om vi tittar på bortalagets form då man har hela sex raka förluster. Limpar är nog helt rätt ute här. 

Mattias tar rygg på Limpar och väljer Rumänien som kupongens spik. Motivering till att Mattias tror så starkt på Rumänien lyder: 

Rumänien är ett av dom landslag som man bör följa den kommande perioden. Laget har stått för fina insatser och är faktiskt obesegrade i dom åtta senaste matcherna, fem av dessa fajter har slutat med seger. Man har bland annat vunnit över Sverige, Chile, och Israel. Senast kryssade Rumänien mot Serbien (0-0), detta efter att man fått en utvisad i 44:e minuten. 

Azerbadjan är ett landslag med stora ambitioner och som verkligen ser Nations League som ett utmärkt tillfälle att säkra en plats till EM 2020. Inför lördagens match mot Färöarna ligger Azerbadjan på en andraplats i gruppen och ska man uppnå sitt mål krävs en seger mot Färöarna, något Johan tror att dom löser. 

Stryktipset Maratontabell 2018 5

Limpar fortsätter att toppa Maratontabellen!

🙏 Kupongens skräll

Omgångens spaning! Wiking lyfter fram Wimbledon och menar att laget förtjänar en mycket bättre placering än vad tabellen idag visar. Inför helgens match kliver laget in med en ny tränare och det kan ju absolut leda till en positiv reaktion för spelarna. 

Sverige har inte levt upp till förväntningarna i Nations League så här långt och ska Janne Anderssons gäng ha någon chans på avancemang så krävs vinst mot Turkiet. Dessa typer av matcher brukar passa Sverige och det är nog inte helt fel att klicka/kryssa i tvåan på kupongens första match.

Även Mattias tror att det svenska landslaget kan resa hem till Sverige med en vinst i bagaget. Så här säger han inför mötet: 

Det svenska laget är som bäst när dom inser sina kvalitéer och jobbar efter Janne Anderssons matchplan. Efter VM har spelarna inte varit lika lojala till taktiken och även inte lagt ner en lika hård arbetsinsats som tidigare, något som dom blivit straffade för. På lördag tror jag dock att vi får se ett Sverige som tar sig an uppgiften med stor respekt och lägger ner en lika disciplinerad insats som dom gjorde under matcherna i somras. 

Ett Portugal utan sin storstjärna Cristiano Ronaldo är inte lika spännande att kolla på, speciellt nu när tränare Fernando Santos satsat mycket på yngre, mindre kända, spelare. Portugals landslag har dock överraskat i Nations League så här långt och är endast ett kryss mot Italien från att säkra avancemang. Att Johan tror att portugiserna är absolut inte helt dumt.  

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.16)

Fotboll 19 april 2019

Lördagens Stryktips består av matcher från totalt sex olika ligor. En minst sagt rolig utmaning med flera högintressanta matcher. I vanlig ordning har Bettingstugans experter ... Läs mer

Napoli mot Arsenal - förhöjt odds 7 x pengarna!

Europa League 17 april 2019

Napoli mot Arsenal i Europa League. Napoli behöver hämta upp ett 0-2 underläge och behöver satsa allt framåt. Läge för en kontring på Aubameyang? Hajper boostar oddset på att den ... Läs mer

Håller Liverpool nollan ikväll? - 4 x pengarna!

Champions League 17 april 2019

Liverpool vann första mötet med 2-0 mot Porto och har ett ben i en semifinal. Tror man på seger även ikväll och hållen nolla så får vi hela 4 x pengarna på det boostade oddset ... Läs mer

Nickmål av Ronaldo + Juventus-vinst till 8x pengarna!

Champions League 16 april 2019

Hajper erbjuder ett förhöjt odds till både nya och befintliga kunder till kvällens match mellan Juventus och Ajax. Gå in på deras Hajpade Odds och spela att Juventus vinner & ... Läs mer

Färjestad-vinst + ö. 6 mål till 6x pengarna!

SHL 16 april 2019

Semifinalerna av SHL rullar vidare och ikväll är det dags för match 6 mellan Djurgården och Färjestad. Bortalaget Färjestad är piskade att vinna och tror du att man lyckas med det ... Läs mer