• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Fotboll 15 november 2018

Vi har en minst sagt spännande omgång av Stryktipset framför oss med både svåra matcher i Nations League och League One. Våra fyra experter har dock pluggat på och nu tagit fram varsin spik och skräll inför lördagens matcher.

4 Stryktips 17Nov 2018

👊 Kupongens spik

Wiking tror stenhårt på tabellfyran Barnsley i helgen och det är nog inte helt fel. Inte bara för att man har tre raka vinster, utan även för att det finns fint spelvärde på bortalaget. I skrivande stund är Barnsley streckade till 37%, något som varken spelbolagen eller Wiking håller med om.  

Barnsley är i mitt tycke seriens bästa lag

Läs Wikings analys av Stryktipset

Det defensivt stabila Rumänien kliver in till matchen med sex poäng på fyra matcher, detta innebär att laget har relativt goda chanser på avancemang. Det krävs dock vinst mot Litauen men det ska inte vara några problem, i alla fall om vi tittar på bortalagets form då man har hela sex raka förluster. Limpar är nog helt rätt ute här. 

Mattias tar rygg på Limpar och väljer Rumänien som kupongens spik. Motivering till att Mattias tror så starkt på Rumänien lyder: 

Rumänien är ett av dom landslag som man bör följa den kommande perioden. Laget har stått för fina insatser och är faktiskt obesegrade i dom åtta senaste matcherna, fem av dessa fajter har slutat med seger. Man har bland annat vunnit över Sverige, Chile, och Israel. Senast kryssade Rumänien mot Serbien (0-0), detta efter att man fått en utvisad i 44:e minuten. 

Azerbadjan är ett landslag med stora ambitioner och som verkligen ser Nations League som ett utmärkt tillfälle att säkra en plats till EM 2020. Inför lördagens match mot Färöarna ligger Azerbadjan på en andraplats i gruppen och ska man uppnå sitt mål krävs en seger mot Färöarna, något Johan tror att dom löser. 

Stryktipset Maratontabell 2018 5

Limpar fortsätter att toppa Maratontabellen!

🙏 Kupongens skräll

Omgångens spaning! Wiking lyfter fram Wimbledon och menar att laget förtjänar en mycket bättre placering än vad tabellen idag visar. Inför helgens match kliver laget in med en ny tränare och det kan ju absolut leda till en positiv reaktion för spelarna. 

Sverige har inte levt upp till förväntningarna i Nations League så här långt och ska Janne Anderssons gäng ha någon chans på avancemang så krävs vinst mot Turkiet. Dessa typer av matcher brukar passa Sverige och det är nog inte helt fel att klicka/kryssa i tvåan på kupongens första match.

Även Mattias tror att det svenska landslaget kan resa hem till Sverige med en vinst i bagaget. Så här säger han inför mötet: 

Det svenska laget är som bäst när dom inser sina kvalitéer och jobbar efter Janne Anderssons matchplan. Efter VM har spelarna inte varit lika lojala till taktiken och även inte lagt ner en lika hård arbetsinsats som tidigare, något som dom blivit straffade för. På lördag tror jag dock att vi får se ett Sverige som tar sig an uppgiften med stor respekt och lägger ner en lika disciplinerad insats som dom gjorde under matcherna i somras. 

Ett Portugal utan sin storstjärna Cristiano Ronaldo är inte lika spännande att kolla på, speciellt nu när tränare Fernando Santos satsat mycket på yngre, mindre kända, spelare. Portugals landslag har dock överraskat i Nations League så här långt och är endast ett kryss mot Italien från att säkra avancemang. Att Johan tror att portugiserna är absolut inte helt dumt.  

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Tipster-intervju med Soffcoachen

Övrigt 13 december 2018

Det är dags för nästa Tipster-intervju och nu är det dags att lära känna Johan Videll, kanske mer känd som “Soffcoachen” på Twitter. Vem är han egentligen och hur kan han ha koll ... Läs mer

30x pengarna på att Malmö vinner ikväll!

Förhöjda odds Europa League 13 december 2018

Ikväll avgörs Malmös öde i Europa League. Tror du att Malmö kan vinna mot Besiktas i Turkiet så kan vi rekommenderas Betfairs erbjudande till nya kunder. Skapa konto och spela på ... Läs mer

60x pengarna på att Man Utd vinner mot Valencia

Som ny kund hos Betfair får du ikväll ett supererbjudande. Skapa konto och spela på att Man Utd vinner mot Valencia så boostas ditt odds från 2.55 till 60x pengarna. Vinst betalas ... Läs mer

Tävling: Vinn 25 000kr Bonus!

Oddstävling 12 december 2018

På fredag startar vi en ny snöboll på Facebook och denna gång kan ni vinna hela 25 000 kr i bonus av NordicBet. Tävlingen pågår i totalt sju dagar och du måste placera din första ... Läs mer

Målminuten - Vinn 500 kr hos Betsson

Tippa när första målet görs i Bettingstugans utvalda match och vinn 500 kr hos Betsson. För att delta behöver du RT:a vårt inlägg på Bettingstugans Twitter samt följa och tagga ... Läs mer