Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset » Nyhet »…
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Fotboll 23 november 2018

Landslagsuppehållet är över och det är återigen en Stryktipskupong fylld med engelska matcher från Premier League och Championship. Vi kliver nu in till lördagens matcher med gott självförtroende, speciellt Mattias som senast prickade in 13 rätt. Det var andra gången på en månad för honom!

4 Stryktips 1

👊 Kupongens spik

En av lördagens mest intressanta matcher hittar vi i London och på Olympiastadion då West Ham tar emot dom regerande mästarna Manchester City. Här tror dock Wiking att vi får se ett bortalag som löser tre poäng. 

Vi kan förvänta oss ruggigt stark elva som vanligt och då ska City vinna åtta gånger av tio. Nu är City "bara" streckade till 71% och då kommer jag att spara mina tecken och spika tvåan.

Limpan tror stenhårt på sitt gamla gäng Everton när dom på lördag gästas av bottenlaget Cardiff. Everton har börjat hitta rätt den senaste tiden och tar sig an helgens match med stort självförtroende efter krysset borta mot Chelsea i den senaste omgången. Dessutom har The Toffees tre raka vinster på Goodison Park.

Med 13 rätt i ryggen kliver Mattias in till lördagens omgång med ett skyhögt självförtroende och är det någon match han tror extra mycket på så är det den mellan Manchester United och Crystal Palace. Det kan tyckas konstigt då Mourinhos mannar tenderar att leverera ojämna insatser denna säsong men Mattias menar att det rödklädda hemmalaget kommer göra det som förväntas av dom.

  • Johan: Manchester United 76%

Även Johan har valt Manchester United som omgångens spik. Johan pekar på statistiken och det faktum att Manchester United aldrig förlorat mot Crystal Palace i Premier League. Dom tre senaste matcherna mellan lagen på Old Trafford har slutat: 4-0, 2-0 och 2-0 till Manchester United.

Mourinho Man Utd

Både Mattias och Johan tror att Mourinho blir den tränare som jublar efter denna match.

🙏 Kupongens skräll

 Leeds ska vara favoriter inför denna match men favoritskapet har gått för långt, framförallt på Stryktipset där Leeds är streckade till hela 67%. I min bok ska Leeds ha cirka 55% chans till seger i denna match och med det sagt tycker jag vi får riktigt fint värde på både krysset på 20% och tvåan på 13%. Ska vi ha någon chans på de större pengarna måste vi chansa lite. Jag skippar ettan och spelar X2.

Wiking tippade Manchester City som omgångens spik och då väljer Limpan att gå emot sin kollega för att spela West Ham som kupongens skräll. Oddsen på att detta skulle ske var dock inte särskilt höga, Limpan gillar att retas med Wiking.

Stryktipset Maratontabell 2018 6

Mattias tog ikapp i maratontabellen efter att han, förra veckan, prickat in 13 rätt!

Två raka torsk i ligan men Mattias tror ändå på att Brighton har goda chanser till att lösa tre poäng mot Leicester. Brighton är ett starkt hemmalag och kommer definitivt gå för tre poäng i denna match. Landslagsuppehållet kom säkerligen lägligt då spelarna både har fått samla energi och självförtroende efter en tuff period.

Det här är inget dumt val av Johan. Watford har haft en fin inledning på säsongen och mycket tack vare leveransen på hemmaplan då man lyckats vinna fyra av sina sex matcher på Vicarage Road. Liverpool är även dom ett skickligt lag på hemmaplan, på bortaplan har dom dock haft det mer kämpigt. Räknar vi med Champions League så har man faktiskt bara en vinst på dom fem senaste bortamatcherna. 

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.16)

Fotboll 19 april 2019

Lördagens Stryktips består av matcher från totalt sex olika ligor. En minst sagt rolig utmaning med flera högintressanta matcher. I vanlig ordning har Bettingstugans experter ... Läs mer

Napoli mot Arsenal - förhöjt odds 7 x pengarna!

Europa League 17 april 2019

Napoli mot Arsenal i Europa League. Napoli behöver hämta upp ett 0-2 underläge och behöver satsa allt framåt. Läge för en kontring på Aubameyang? Hajper boostar oddset på att den ... Läs mer

Håller Liverpool nollan ikväll? - 4 x pengarna!

Champions League 17 april 2019

Liverpool vann första mötet med 2-0 mot Porto och har ett ben i en semifinal. Tror man på seger även ikväll och hållen nolla så får vi hela 4 x pengarna på det boostade oddset ... Läs mer

Nickmål av Ronaldo + Juventus-vinst till 8x pengarna!

Champions League 16 april 2019

Hajper erbjuder ett förhöjt odds till både nya och befintliga kunder till kvällens match mellan Juventus och Ajax. Gå in på deras Hajpade Odds och spela att Juventus vinner & ... Läs mer

Färjestad-vinst + ö. 6 mål till 6x pengarna!

SHL 16 april 2019

Semifinalerna av SHL rullar vidare och ikväll är det dags för match 6 mellan Djurgården och Färjestad. Bortalaget Färjestad är piskade att vinna och tror du att man lyckas med det ... Läs mer