Stryktipset » Lördag 9 mars » Spikar & Skrällar hos Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Premier League 8 mars 2019

På lördag är det jackpot på Stryktipset och chans på cirka 15 miljoner kr. Bettingstugans experter har tagit ut sina rader för helgens kupong samt lyft fram sina spikar och skrällar!

BETTINGSTUGANS RADER INFÖR HELGENS STRYKTIPSET

4 Stryktips 4

Raderna som är framtagna kostar 2304 kr

👊 KUPONGENS SPIKAR

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen så gäller det att pricka in 13 rätt på Stryktipset. Förra helgen var fick Bobbie 12 rätt och samtliga experter satte sina spikar. 

Veckan Spik Small2

Bobbie Friberg da Cruz: Manchester City 83%

Kupongens största favorit hittar vi redan i match 1 då serieledarna Manchester City tar emot Watford. Inte så konstigt om man tittar på hur formen ser ut hos Manchester City (16 vinster på dom 17 senaste matcherna). Watford har även dom rosat marknaden den senaste tiden men enligt Bobbie ska dom inte ha något att säga till om på lördag. Bobbie menar att det är alldeles för stor klasskillnad mellan lagen och att Manchester City gör det som förväntas av dom.  

Limpan: Middlesbrough 69%

Limpan har valt att spika Middlesbrough i mötet mot Brentford. Bägge lagen har fin form men Limpan menar ändå att vi kommer få se en ensidig historia där hemmalaget Middlesbrough tar tre viktiga poäng i jakten på en playoffplats. Brentford har som sagt en uppåtgående form men något dom fortsätter att ha problem med är just bortaspelet. Faktum är att Brentford endast har tio poäng på 16 bortafajter. Limpan tror inte att Brentford har vad som krävs för att förbättra sin statistik utan väljer alltså att spika 1:an i match 11.

Mattias: Leicester 73%

Mattias hade helt rätt förra helgen när han sa att Brighton skulle ta sin första hemmaseger för året. På lördag väljer Mattias att återigen tro på ett hemmalag som misslyckats med att övertyga på sin hemmaplan den senaste tiden. Leicester har endast vunnit två av sina senaste sex hemmatcher och möter nu ett Fulham som är i desperat jakt på poäng. Mattias menar dock att vi får se ett Leicester som gör jobbet och avfärdar ett Fulham i kris.  

Johan: Leicester 73%

Även Johan tror på Leicester på lördag när man ställs mot Fulham. Brendan Rodgers gör sin första hemmamatch som tränare för klubben och bör vara väldigt benägen om att få sina spelare att leverera framför sina fans. Nu ställs man mot seriens sämsta bortalag (Fulham har endast tagit två poäng på bortaplan denna säsong) och då känns en 1:a på Leicester helt rimligt. 

Uppsnack inför lördagens Stryktipset med Anders Limpar, Bobbie Friberg da Cruz & Mattias Folkesson. 

👊 KUPONGENS Skrällar

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen så gäller det att pricka in 13 rätt på Stryktipset. För att du ska ha chans på storvinst krävs även att du har en del skrällar med på kupongen. Bettingstugans experter delar med sig av sina tips till skrällar inför lördagens matcher. 

Veckan Skrall Small2

Bobbie Friberg da Cruz: Sheffield Wednesday 18%

Bobbie kan ha hittat ett fynd som omgångens skräll på lördag. Hemmalaget Derby är klara favoriter mot Sheffield Wednesday men enligt Bobbie är svenska folket fel ute. Derby har fyra förluster på sina fem senaste matcher samtidigt som gästerna Sheffield Wednesday visat upp ett lovande spel den senaste tiden vilket har resulterat i fem raka utan förlust. Det skiljer sex poäng mellan lagen men efter 18:00 på lördag tror Bobbie att det endast skiljer tre. Bobbie spelar att Sheffield Wednesday vinner till 18%.

Limpan: Oavgjort i Southampton - Tottenham

Tidigare i veckan kunde vi se hur Tottenham försvarade sig med bravur mot ett anstormande Dortmund. Med en Lloris och Vertonghen i högform löste Londonklubben en imponerande 1-0-vinst och avancemang i Champions League. På lördag förväntas enklare motstånd då man tar sig an bottenlaget Southampton på bortaplan. Limpan tror dock att det kan bli en liten bakfylla i Tottenham från CL-matchen och att ett pressat Southampton löser ett kryss. Hemmalaget Southampton torskade senast mot Man Utd på bortaplan efter att man släppt in ett sent mål och kan man stå för en lika bra insats igen så tror Limpan att man ska kunna knipa en pinne. 

Mattias: Hull 19%

Mycket talar för att vi får se en jämn match mellan Nottingham Forest och Hull på lördag. Dom två lagen står på 50 poäng efter lika många spelade matcher och har dessutom tagit exakt lika många poäng på hemmaplan samt bortaplan. Mattias anser därför att vi inte bör hålla hemmalaget Hull som så stora favoriter som dom är i skrivande stund (56%). Detta kan sluta lite hursomhelst menar Mattias och väljer därför att helgardera denna match men flagga för värdet på att adderas 2:an på kupongen. 

Johan: Hull 19%

Mattias och Johan verkar ha snackat ihop sig denna vecka. Förutom att dom väljer Leicester som omgångens spik så har dom även sett till att välja samma skräll. Johan väljer dock inte att helgardera denna match utan istället att spela X2. Att Hull kommer från två raka vinster samtidigt som Forest kammade noll i den senaste omgången kan säkerligen vara en anledning till att Johan tror mer på bortalaget i denna fajt. 

Stryktipset Maratontabell 2019

Resultaten från våra experter efter dom fem senaste veckorna

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB. Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.34)

Premier League 22 augusti 2019

Ny stryktipsvecka och ny chans till 13 rätt! I denna text går vi igenom vilka matcher som bettinstugans experter väljer att spika samt sätta som omgångens skräll. Återigen får vi ... Läs mer

Upphöjda odds till matchen Liverpool - Arsenal!

Premier League 22 augusti 2019

Liverpool mot Arsenal är helgens stora match ute i Europa! Båda lagen har startat säsongen fint. Till lördagens heta möte har 888 boostat oddset för båda lagen som man kan ta del ... Läs mer

450 kronor gratis att spela för i Malmö - Bnei Yehuda

Europa League 21 augusti 2019

Malmö är framme i play off för att nå gruppspelet i Europa League. För motståndet står Bnei Yehuda från Israel. För att höja upp spänningen extra mycket i matchen bjuder Betfair ... Läs mer

450 kronor gratisspel i matchen Celtic - AIK!

Europa League 21 augusti 2019

På torsdagskvällen är det dags för de svenska mästarna AIK att ta sig förbi det sista hindret på vägen mot gruppspelet i Europa League. Det är inte vilket hinder som helt utan de ... Läs mer

Inför Playoff till Champions League 2019/20

Champions League 20 augusti 2019

Under slutet av augusti spelas playoff till Champions League. Vinnarna i detta dubbelmöte går in i huvudturneringen medan förlorarna hamnar i gruppspelet i Europa League. Det är ... Läs mer