• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Premier League 14 mars 2019

På lördagens Stryktips-kupong bjuds vi på matcher från FA-cupen, Premier League och Championship. I vanlig ordning har Bettingstugans experter tagit ut sina spikar ock skrällar till lördagens matcher.

BETTINGSTUGANS RADER INFÖR HELGENS STRYKTIPSET

4_stryktips-5

Raderna som är framtagna kostar 2304 kr

👊 KUPONGENS SPIKAR

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen så gäller det att pricka in 13 rätt på Stryktipset. Ta del av våra experters spikar inför lördagens matcher.

Veckan_spik_v11

Våra experters spikar

Bobbie Friberg da Cruz: Manchester City 76%

För tredje veckan i rad väljer Bobbie att sätta Manchester City som sin spik. Hittills har det gått vägen och mycket talar för att Bobbie återigen är rätt ute med sin spik. Manchester City fortsätter nämligen att mangla sina motståndare, tidigare i veckan kunde vi se dom förnedra Schalke 04 genom att vinna med hela 7-0 och därmed ta sig vidare till kvartsfinal i Champions League. På lördag är det ny cupmatch då man spelar kvartsfinal av FA-Cupen mot Swansea. Svanarna som Swansea även kallas har det för tillfället kämpigt i Championship då man tidigare i veckan på nytt åkte på en förlust. Att dom ska kunna stå emot världens för tillfället bästa lag (?) känns osannolikt.

Limpan: Manchester City 76%

Även Limpan väljer att spika match 1 på kupongen. Swansea har som sagt en nedåtgående trend med endast en vinst på dom fem senaste omgångarna i ligan och jämför man det med Manchester Citys 18 vinster på dom 19 senaste matcherna så är vi nog många som ser Swanseas chanser till att undvika förlust som små. Matcherna duggar för tillfället tätt för dom två lagen och det är något som bör gynna bortalaget Manchester City i denna match då dom har en bred trupp med mängder av världsstjärnor.

Mattias: Hull 59%

Mattias har valt att spika Hull i hemmamatchen mot QPR. Hull kommer förvisso från en förlust tidigare i veckan men det var mot topplaget Norwich. Nu ställs man mot b.tydligt lättare motstånd då QPR kommer på besök. QPR förlorade även dom den förra omgången och man gjorde på hemmaplan mot Rotherham. Rotherham tog därmed säsongens första hemmaseger vilket är ett tydligt tecken på att QPR stod för en svag insats. Nu är det alltså dags för bortamatch för QPR och på resande fot har man haft det tufft på sistone då man förlorat dom fem senaste bortamatcherna. Hull är ett av dom bättre lagen i serien på hemmaplan och hemmaseger till 59% känns därför som ett klokt val.

Johan: West Ham 79%

I den förra omgången stod West Ham för en svag insats då man förlorade mot bottenlaget Cardiff. Nu är det dags för ett nytt möte mot ett bottenlag, denna match förväntas dock bli aningen lättare då Huddersfield är fastcememterade i botten av Premier League. Johan räknar med att vi får se ett revanschsuget West Ham som tar sin sjunde raka hemmaseger.

Se uppsnack Stryktipset med Anders Limpar, Bobbie Friberg da Cruz & Mattias Folkesson.

👊 KUPONGENS Skrällar

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen på Stryktipset krävs det att du har en del skrällar med på kupongen. Se vilka matcher våra experter har som skrällar.

Veckan_skrall_v11

Våra experters skrällar

Bobbie Friberg da Cruz: Wolverhampton 25%

Wolverhampton fortsätter att stå för en enastående säsong som nykomlingar i Premier League och inför lördagens match är laget obesegrat i dom elva senaste omgångarna. Förra helgen stod Wolves för en stark insats då man spelade 1-1 borta mot Chelsea och nu är siktet inställt på en ny skalp. Wolverhampton möter Manchester United i kvartsfinal av FA-Cupen och räkna med att vi får se ett heltaggat hemmalag som kommer göra allt för att Manchester United ska åka på en andra raka förlust. Manchester United torskade ju nämligen det viktiga mötet mot Arsenal förra veckan och tanken är nu att man ska skaka av sig förlusten och besegra Wolverhampton. Bobbie tror dock att vi återigen kommer imponeras av Wolverhampton och att hemmalaget vinner till 25%.

Limpan: Wolverhampton 25%

Limpan och Bobbie verkar ha snackat ihop sig denna vecka då dom även här har gjort samma val, att spika Wolverhampton mot Manchester United. Wolverhampton har under säsongen stått upp bra mot topp 6-lagen i Premier League eller vad sägs om följande facit:

  • Oavgjort mot Chelsea
  • Vinst mot Liverpool
  • Vinst mot Tottenham
  • Oavgjort mot Arsenal
  • Vinst mot Chelsea
  • Oavgjort mot Manchester United

Mattias: West Brom 33%

West Brom vann tidigare i veckan med 3-0 mot Swansea och tog därmed ett stort kliv mot playoff. På lördag ställs man mot 14:e placerade Brentford på bortaplan och då tror Mattias att vi får se en ny trepoängare för West Brom. Just bortaspelet har varit en avgörande faktor till att West Brom gått så pass bra denna säsong och inför lördagens match är klubben tredje bäst i ligan på bortaplan.

Johan: Middlesbrough 21%

I match 6 bjuds vi på ett intressant möte mellan två lag som krigar om en playoffplats. En svårtippad match enligt många då Aston Villa vaknat till liv och nu endast är fyra poäng ifrån Middlesbrough. Johan tycker dock det finns fint värde på bortalaget här och väljer därför att sätta Middlesbrough som omgångens skräll, detta till 21%. Middlesbrough har stått för en bra säsong så här långt och ligger inför helgens omgång på en fjärdeplats i ligan. Senast åkte man dock på en förlust då man tappade sin 1-0-ledning mot Preston och släppte in ett sent 2-1-mål. Det som ska nämnas var att Middlesbrough ledde matchen fram till att Ayala drog på sig ett rött kort i den 61:a minuten.

Stryktipset_maratontabell_2019-1

Resultaten från våra experter efter dom fem senaste veckorna

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB. Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100