Stryktipset » Lördag 29 december » Spik & Skrällar från Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Premier League 27 december 2018

På lördag är det årets sista Stryktipset och hela 25 miljoner i Jackpott. Ska du ha chans att ta del av denna storvinst krävs det att du prickar in en och annan skräll. Ta hjälp av våra experter som tagit fram omgångens skräll och spik!

4 Stryktips 29Dec 2018

👊 Kupongens spik

Tar ni en titt på Stokes laguppställning så kommer ni nog känna igen en hel del namn. Det är nämligen många av dessa spelare som hävdat sig på den stora scenen, Premier League. Dessa spelare har dock inte lyckats prestera på den nivå som gjorde dom kända, i alla fall inte till en början. På senare tid har dock Stoke lyckats höja sig vilket gjort att man klättrat i tabellen. På lördag ställs man mot bottenlaget Bolton och då menar Wiking att det endast kan sluta åt ett håll, bortaseger!

Anders Limpar: Swansea

Limpar väljer återigen att backa svensklaget Swansea. Potters gäng kommer från en tung förlust mot Aston Villa men är nu reda att straffa Wigan för det. Ett Wigan som går ruggigt tungt med endast en poäng på som fem senaste matcherna. 

Mattias: Liverpool

Lördagens bästa match på förhand måste ändå anses vara den mellan rivalerna Liverpool och Arsenal. En match som Liverpool kommer vinna, i alla fall enligt Mattias: 

Serieledarna Liverpool går för tillfället oförskämt bra och Klopps spelare fullständigt sprudlar av självförtroende. Det bör därför vara perfekt tajming för laget att ta sig an Arsenal och min gissning är att detta blir en sevärd tillställning där Liverpool återigen visar klass i båda riktningar. Jag räknar med att Liverpool tar sin sjunde raka PL-seger. 

Johan: Tottenham

Tottenham har verkligen prickat in formen och kliver in till helgens omgång med fem raka vinster. På dom två senaste matcherna har man dessutom visat sina offensiva kvalitéer då man nätat elva gånger. På lördag är det dags för hemmamatch mot Wolverhampton och då räknar Johan med en given trepoängare. Han spikar ettan!

Stryktipset Maratontabell 2018 8

Mattias och Limpar är nu i delad ledning av Maratontabellen

🙏 Kupongens skräll

Ska man ha chans på 25 miljoner på lördag så krävs det åtminstone en stor skräll. I match 2 (Spurs vs Wolves) får vi Wikings stora skräll och på förhand känns den inte alls dum, snarare tvärtom. Tottenham är i en galen form för tillfället men är i Wikings ögon streckade alldeles för högt, i skrivande stund hela 76%. Det man dock ska ha i åtanke är att Wolves är ett riktigt bra nykomlingslag som har hävdat sig mot topplagen tidigare denna säsong. Dags att chansa, kasta in ett tecken på Wolves! 

Anders Limpar: Blackburn

Även Limpan bjuder på en riktig skräll denna lördag när han pekar ut Blackburn som vinnare mot Sheffield United. Nykomlingslaget Blackburn inledde säsongen starkt men har på senare tid dalat och endast tagit en vinst på dom senaste åtta matcherna. I den senaste omgången stod man dock upp bra men föll, oturligt, mot Leeds på övertid. Limpan tror nu på trendbrott och att man slår topplaget Sheffield United. 

Mattias: Huddersfield

Mattias ger sig på bottenmötet på Craven Cottage mellan Fulham och Huddersfield. En match mellan två lag som antagligen kommer få kämpa om överlevnad denna säsong. Formen hos dom två lagen är hemsk och räkna med en match där poängen är viktigare än spelet, något som bör passa Huddersfield som gillar att spela cyniskt. Fulham å andra är ett passningsorienterat lag som gärna vill dominera bollinnehavet, det tror Mattias att dom blir straffade för på lördag. 

Johan: X i Liverpool vs Arsenal

Johan väljer att bjuda på sin skräll i stormötet mellan Liverpool och Arsenal. Det mesta pekar på hemmaseger men Johan är inte lika övertygad. Han tror på en jämn drabbning där dom två lagen tvingas dela på varsin poäng. 

Pool Vs Arsenal

Mattias spikar 1:an i Liverpool - Arsenal medan Johan tror på kryss. Vem tror ni får rätt?

Dela inlägget

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Veckobrev från Bettingstugan!

Ishockey 15 mars 2019

Vi har en fullspäckad helg framför oss med SHL-slutspel, semifinaler i Svenska Cupen och massvis med bra fotboll i toppligorna ute i Europa. På Bettingstugan kan du läsa speltips ... Läs mer

TÄVLING - Vinn en resa för 20 000kr!

15 mars 2019

Vi fick ingen förra gången vi körde en snöboll så därför dubblar vi priset till denna helg! Dessutom sänker vi antalet dagar på snöbollen. Se till att klara fem dagar och ha ... Läs mer

Få 4.50 x pengarna på att Burakovsky gör mål inatt!

NHL 14 mars 2019

Ta del av ett förhöjt odds till nattens NHL. Hos Hajper kan du spela på att Burakovsky gör mål för Washington Capitals för 4.50 istället för 3.65. Det bästa med erbjudandet är att ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Premier League 14 mars 2019

På lördagens Stryktips-kupong bjuds vi på matcher från FA-cupen, Premier League och Championship. I vanlig ordning har Bettingstugans experter tagit ut sina spikar ock skrällar ... Läs mer

Fin oddsboost på Napoli & Chelsea!

Förhöjda odds Fotboll 14 mars 2019

Ikväll är det returmöte i Europa League och hos Hajper kan du boosta oddset på en fin dubbel. Klicka dig in på "Hajpat odds" via vår länk och kryssa i "Napoli & Chelsea vinner". ... Läs mer