Stryktipset » Lördag 29 december » Spik & Skrällar från Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Premier League 27 december 2018

På lördag är det årets sista Stryktipset och hela 25 miljoner i Jackpott. Ska du ha chans att ta del av denna storvinst krävs det att du prickar in en och annan skräll. Ta hjälp av våra experter som tagit fram omgångens skräll och spik!

4 Stryktips 29Dec 2018

👊 Kupongens spik

Tar ni en titt på Stokes laguppställning så kommer ni nog känna igen en hel del namn. Det är nämligen många av dessa spelare som hävdat sig på den stora scenen, Premier League. Dessa spelare har dock inte lyckats prestera på den nivå som gjorde dom kända, i alla fall inte till en början. På senare tid har dock Stoke lyckats höja sig vilket gjort att man klättrat i tabellen. På lördag ställs man mot bottenlaget Bolton och då menar Wiking att det endast kan sluta åt ett håll, bortaseger!

Anders Limpar: Swansea

Limpar väljer återigen att backa svensklaget Swansea. Potters gäng kommer från en tung förlust mot Aston Villa men är nu reda att straffa Wigan för det. Ett Wigan som går ruggigt tungt med endast en poäng på som fem senaste matcherna. 

Mattias: Liverpool

Lördagens bästa match på förhand måste ändå anses vara den mellan rivalerna Liverpool och Arsenal. En match som Liverpool kommer vinna, i alla fall enligt Mattias: 

Serieledarna Liverpool går för tillfället oförskämt bra och Klopps spelare fullständigt sprudlar av självförtroende. Det bör därför vara perfekt tajming för laget att ta sig an Arsenal och min gissning är att detta blir en sevärd tillställning där Liverpool återigen visar klass i båda riktningar. Jag räknar med att Liverpool tar sin sjunde raka PL-seger. 

Johan: Tottenham

Tottenham har verkligen prickat in formen och kliver in till helgens omgång med fem raka vinster. På dom två senaste matcherna har man dessutom visat sina offensiva kvalitéer då man nätat elva gånger. På lördag är det dags för hemmamatch mot Wolverhampton och då räknar Johan med en given trepoängare. Han spikar ettan!

Stryktipset Maratontabell 2018 8

Mattias och Limpar är nu i delad ledning av Maratontabellen

🙏 Kupongens skräll

Ska man ha chans på 25 miljoner på lördag så krävs det åtminstone en stor skräll. I match 2 (Spurs vs Wolves) får vi Wikings stora skräll och på förhand känns den inte alls dum, snarare tvärtom. Tottenham är i en galen form för tillfället men är i Wikings ögon streckade alldeles för högt, i skrivande stund hela 76%. Det man dock ska ha i åtanke är att Wolves är ett riktigt bra nykomlingslag som har hävdat sig mot topplagen tidigare denna säsong. Dags att chansa, kasta in ett tecken på Wolves! 

Anders Limpar: Blackburn

Även Limpan bjuder på en riktig skräll denna lördag när han pekar ut Blackburn som vinnare mot Sheffield United. Nykomlingslaget Blackburn inledde säsongen starkt men har på senare tid dalat och endast tagit en vinst på dom senaste åtta matcherna. I den senaste omgången stod man dock upp bra men föll, oturligt, mot Leeds på övertid. Limpan tror nu på trendbrott och att man slår topplaget Sheffield United. 

Mattias: Huddersfield

Mattias ger sig på bottenmötet på Craven Cottage mellan Fulham och Huddersfield. En match mellan två lag som antagligen kommer få kämpa om överlevnad denna säsong. Formen hos dom två lagen är hemsk och räkna med en match där poängen är viktigare än spelet, något som bör passa Huddersfield som gillar att spela cyniskt. Fulham å andra är ett passningsorienterat lag som gärna vill dominera bollinnehavet, det tror Mattias att dom blir straffade för på lördag. 

Johan: X i Liverpool vs Arsenal

Johan väljer att bjuda på sin skräll i stormötet mellan Liverpool och Arsenal. Det mesta pekar på hemmaseger men Johan är inte lika övertygad. Han tror på en jämn drabbning där dom två lagen tvingas dela på varsin poäng. 

Pool Vs Arsenal

Mattias spikar 1:an i Liverpool - Arsenal medan Johan tror på kryss. Vem tror ni får rätt?

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.24)

Superettan 13 juni 2019

På lördag är det 6 miljoner i jackpot på Stryktipset, något som bör motivera många till att spela även fast matcherna inte är dom lättaste på kupongen. Stryktipset 15 juni består ... Läs mer

Tippa gratis och vinn hos Coolbet!

Superettan 11 juni 2019

Coolbet är ett spelbolag som lägger stor vikt vid svensk fotboll och erbjuder matcher hela vägen ner till division 5. Förutom att erbjuda odds till dessa matcher så har Coolbet ... Läs mer

Vinn en signerad Messi-tröja hos Coolbet!

Superettan 11 juni 2019

Coolbet åker på sommarturné i 30 dagar och tävlar ut en signerad tröja från ingen mindre än Lionel Messi samt matchtröjor från andra storstjärnor. Delta i kampanjen och ta chansen ... Läs mer

Allt du behöver veta inför Copa America 2019 i Brasilien!

Copa America 11 juni 2019

Natten till lördag drar Copa America igång i Brasilien! Öppningsmatchen spelas mellan värdnationen och Bolivia. Intresset är enormt och vi kommer få se flera av världens största ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.23)

Superettan 7 juni 2019

På lördag kan vi se fram en Stryktipskupong fylld med matcher från EM-kvalet, omgång 1 av Dam-VM samt matcher från Sverige. I denna text ger Limpar, Friberg da Cruz, Folkesson och ... Läs mer