Stryktipset » Lördag 5 januari » Spikar & Skrällar från Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

FA Cup 4 januari 2019

På lördag är det tid för årets första Stryktipsrad och även fast lördagens rad inte är den mest kittlande så är vi nog många som ser fram emot att starta året med vinst. För att ha möjlighet till att vinna stort krävs det att man värderar sina tecken rätt. Bettingstugans experter tipsar nu om sina spikar och skrällar inför lördagens Stryktipset.

4 Stryktips 5Jan

👊 Kupongens spik

Formsvaga Everton är i behov av en vinst för att få en boost i självförtroende. På lördag ställs man mot League Two-laget Lincoln. Räkna med att Marco Silva roterar med sin trupp då det varit ett intensivt schema på sistone, det ska enligt Wiking dock inte påverka utfallet i denna match.

Everton vinner denna match nio gånger av tio och jag spikar ettan.

Läs Wikings analys av samtliga matcher på Stryktipset

Anders Limpar: Aston Villa

Även Aston Villa har det kämpigt i ligaspelet och bör därför vara på jakt efter att få ordning på formen. Nu ställs man mot ligakollegan Swansea och då tror Limpan att vi får se The Villans vinna över Svanarna. Dom två lagen möttes så sent som för en vecka sedan, då vann Aston Villa på bortaplan med 1-0. 

Mattias: Crystal Palace

Ett uttryck som ofta myntas i samband med cupmatcher är "Motivation slår klass", något som Grimsby Towns tränare Jolley (FD tränare för AFC Eskilstuna) säkerligen betonar i omklädningsrummet på lördag då League Two-laget ställs mot Premier League-laget Crystal Palace på bortaplan. Mattias väljer dock inte att lägga särskilt stor vikt i det utan spikar ettan utan att blinka.

Klasskillnaden mellan Premier League-bänkisar och startspelare i League Two är stor. Cupen prioriteras av Palace och dom slarvar inte bort det här. 

Johan: Everton

Även Johan väljer att tro att Everton enkelt avfärdar sina motståndare Lincoln på lördag och därmed avancerar till fjärde rundan av FA-Cupen, något man inte lyckades med förra säsongen. Då ställdes man dock mot rivalen Liverpool, denna match förväntas inte bli lika tuff. 

Snackisen efter förra säsongens möte var bråket efter Holgates knuff på Firmino.

Stryktipset Maratontabell 2018 9

Mattias kliver in till 2019 i ledning av Bettingstugans Maratontabell

🙏 Kupongens skräll

Wiking går emot Limpans spik och sätter Swansea som skräll på lördag. Han belyser dock att det framförallt handlar om spelvärdet och självklart ska det in i beräkningarna en helg som denna. Ska man åt en storvinst krävs det skrällar och då är detta ett utmärkt val. 

I skrivande stund ger jag hemmalaget runt 50% chans till seger men jag kan inte hålla fingrarna borta från tvåan till 18% som jag tycker ska upp mot 25%. 1 2 spelas.

Läs Wikings analys av samtliga matcher på Stryktipset

Anders Limpar: Lincoln

Ah vad ska man säga? Wiking och Limpar är som ett gammalt par och ibland undrar man faktiskt om dom går emot varandra bara för att retas. Limpan väljer att gå emot Wikings spik och spelar Lincoln som omgångens skräll av Stryktipset. Tittar man på statistiken så är det faktiskt inte helt obefogat. Lincoln toppar League Two samtidigt som Everton har haft stora problem med formen på sistone. 

Mattias: Huddersfield

Mattias väljer återigen att plocka Huddersfield som omgångens skräll, något som inte visade sig vara lönsamt sist då man föll mot Fulham i den 91:a minuten. Laget har nu hela åtta raka förluster och ligger sist i Premier League med endast tio inspelade poäng. På lördag möter man Bristol City som ligger på den övre halvan av Championship och då är det många som tror att Huddersfield åker på en ny torsk. Mattias tror dock annorlunda.

Att släppa pressen från ligaspelet kommer göra spelarna i Huddersfield gott. Nu kommer vi antagligen få se en del rotationer i bortalaget och med tanke på hur laget spelat på sistone så bör spelarna som får spela imorgon känna att det finns chans att spela till sig en ordinarie startplats, så räkna med taggade spelare i Huddersfield. Värde på tvåan!

Johan: Nottingham

Tidigare i veckan fick Chelsea endast nöja sig med kryss hemma mot Southampton då matchen slutade 0-0. Chelsea dominerade matchen men hade stora problem med att ta vara på övertaget och omvandla det till målchanser. På lördag ställs man mot Championship-laget Nottingham och då tror Johan att man återigen får problem. Värt att nämna är att Chelsea har skadeproblem på sina offensiva krafter då Willian, Pedro och Giroud är borta från spel. Sarri lär dessutom inte vara så sugen på att slita på lagets bästa spelare Hazard. 

Läs Johans speltips till matchen här

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Helgens trippel med Bettingstugan - 4.40 x pengarna!

Allsvenskan 3 juli 2020

Allsvenskan går in i sjätte omgången och tabellen börjar så sakteliga att sätta sig. Bettingstugan har till denna helg tagit fram en fin trippel där vår expert tagit fram sina ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.27)

Premier League 3 juli 2020

Stryktipset går in i sina sista omgångar och även denna helg bjuds det på flera fina matcher. Räkna med hög omsättning och räkna med att du kommer behöva hitta en fin spik och ... Läs mer

Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 1

Premier League 2 juli 2020

Duellen på Stryktipset har lämnat seedningen och nu börjar utslagsrundorna. I kvartsfinal 1 möts Bettingstugans bettingexpert Jonas Weimer och det senaste tillskottet på ... Läs mer

Nya bonusar för alla svenska bettingsidor i juli 2020

2 juli 2020

Regeringen har skärpt regler kring spelbranschen och det innebär bland annat att ett spelbolag som mest får dela ut 100 kronor som bonus på casino. Det har gjort att vi fått se en ... Läs mer

Riskfritt spel till Malmö FF vs Djurgården

Allsvenskan 1 juli 2020

ONSDAG 1 juli - Riskfritt spel när förra årets mästare Djurgården reser till skåne för match med tippade mästarna 2020 Malmö FF. Räkna med en rolig match och ännu roligare blir ... Läs mer