Stryktipset » Lördag 9 februari » Spikar & Skrällar från Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Premier League 8 februari 2019

På lördag är det dags för Stryktipset med matcher från Premier League och Championship. Många intressanta möten med flera ovissa matcher på förhand. Våra experter på Bettingstugan har sett till att dela med sig av sina tankar och tips inför helgens rad, i denna text tar dom ut varsin spik och skräll!

BETTINGSTUGANS RADER INFÖR HELGENS STRYKTIPSET

51604205 1957544501023048 312804267758977024 N

Raderna som är framtagna kostar 2304 kr styck.

👊 KUPONGENS Spikar

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen så gäller det att pricka in 13 rätt på Stryktipset. Förra helgen löste Limpan, Bobbie och Mattias sina spikar. Är dom lika säkra denna vecka?

Bobbie Friberg da Cruz: Liverpool 85%

Bobbie tror inte på någon skräll i match 1 utan känner sig oerhört säker när han kryssar för singelettan. Liverpool kommer från två raka kryss men hemma mot Bournemouth förväntar Bobbie sig tre poäng. Bortalaget Bournemouth har sju raka förluster på bortamark och saknar nu dessutom sina två främsta poängspelare då både Callum Wilson och David Brooks är skadade. 

På Anfield är Klopps Liverpool otroligt starka och faktum är att man inte torskat en match på dom 33 senaste Premier League-omgångarna. 

Limpan: Liverpool 85%

Här slösas det inga tecken! Limpan ser ingen anledning med att spela något annat än på storfavoriterna Liverpool i denna match och väljer istället att spara sina tecken till andra matcher. På Anfield är Klopps Liverpool otroligt starka och faktum är att man inte torskat en match på dom 33 senaste Premier League-omgångarna. 

Bb110206 Bb018

Efter poängtappet mot West Ham tidigare i veckan så är det många som börjat tvivla på Liverpool. Ska dom återigen klappa ihop och sumpa chansen till att vinna Premier League? Enligt Bobbie och Limpan så kommer Pool i alla fall inte gå på någon plump i helgen!

Arsenal är klasser bättre än Huddersfield och löser man inte tre poäng i helgen så är det en stor missräkning. 

Mattias: Arsenal 72%

Arsenal är klasser bättre än Huddersfield och löser man inte tre poäng i helgen så är det en stor missräkning.

Mattias prickade återigen in sin spik förra veckan ;då Hull vann komfortabelt mot Stoke med 2-0. Ett fint spel då Hull stod i relativt höga 54% på Stryktips-kupongen. Denna helg väljer Mattias att gå på en lite säkrare spik då han spelar en 2:a på Huddersfield - Arsenal.

Johan: Arsenal 72%

Precis som Mattias väljer Johan att spika Arsenal. Huddersfield har varit urusla på sistone och har endast tagit en poäng på 12 (!) omgångar. Arsenal må vara svaga på bortaplan men det här ska dom ändå greja. 

👊 KUPONGENS Skrällar

Bobbie Friberg da Cruz: Millwall 14%

Förkärlek till Millwall gör att Bobbie kryssar för en tvåa i match 13. Vågat helt klart med tanke på att Millwall inte rosat marknaden på bortaplan, endast en seger på 14 omgångar. Bobbie tror dock att Swansea kan underskatta Millwall och med tanke på bortalagets kritiska tabelläge så kan det kosta hemmalaget. Millwall kommer kriga hela vägen in till slutsignalen och göra allt i sin makt för att ta poäng, om det räcker till tre poäng återstår att se.  

Limpan: Cardiff 15%

Förra veckan satte Limpan snyggt sin skräll då Cardiff slog Bournemouth med 2-0. Nu i helgen tror Limpan återigen på det walesiska laget när man möter Southampton på bortaplan. Tittar vi på tabellen så kan vi konstatera att det är två lag som huserar i botten av tabellen och inför omgång 26 är det endast två poäng som skiljer lagen. Därmed menar Limpan att det finns fint värde på Cardiff till 15%. 

Mattias: West Ham 26%

Mattias satte snyggt skrällen förra veckan då han spelade på att Middlesbrough skulle vinna mot West Brom på bortaplan, detta till fina 16%. Denna helg väljer Mattias att spika West Ham i Londonderbyt mot Crystal Palace. West Ham har förvisso haft det svårt att övertyga poängmässigt den senaste tiden men tidigare i veckan stod man för en stark insats mot Liverpool, vilket resulterade i ett kryss. Mattias menar dock att prestationen var värd mer än en poäng och att West Ham kommer komma boostat till detta derby. Nu ser det dessutom ut som att Pellegrini får tillbaka Nasri och Arnautovic vilket kommer höja lagets chanser till tre poäng, i alla fall enligt Mattias. 

En av dom snyggaste frisparksmålen i Premier League är definitivt Payets mål för West Ham mot Crystal Palace. 

Johan: Hull 18%

Johan ger sig på den svårtippade matchen mellan Derby och Huddersfield. Lampards Derby jagar playoff-plats och är ordentligt revanschsugna efter krysset mot Preston i den senaste omgången, frågan är dock om dom lyckas vinna den tuffa matchen mot formstarka Hull. Bortalaget är obesegrade i 11 av dom 12 senaste matcherna och har, även dom, helt plötsligt fått känning på playoff-platserna. Det skiljer fyra poäng mellan lagen inför denna fajt och med tanke på hur streckfördelningen ser ut så finns det gott värde i Hull till 18%. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

HV71 - Djurgården - 450 kronor att leka med!

Cashback Fotboll 20 november 2019

HV71 tar emot Djurgården i en het elitseriematch där både viktiga poäng och prestige står på spel! Betfair Exchange nöjer sig inte med att ta emot bets på denna match utan delar ... Läs mer

Sveriges EM-trupp 2020 - Enligt oddsen!

EM 2020 20 november 2019

Sverige är klara för Fotbolls-EM 2020 och redan nu börjar säkert tankarna snurra för Janne Andersson. 37 olika spelare användes under kvalspelet och det ska nu bantas ner till 23 ... Läs mer

Vem vinner EM 2020?

EM 2020 20 november 2019

Sverige är klara för Fotbolls EM-2020 och genast börjar nedräkningen till nästa sommars stora höjdpunkt! Portugal är regerande mästare men vilka vinner denna gång? Vi ger dig ... Läs mer

Skapa konto - få 1 kg julgodis!

Tennis 19 november 2019

Comeon kommer med en passande nyhet lagom till jul! Alla nya spelare som registrerar sig och sätter in 100 kronor får 500 kronor att spela för SAMT 1 kg julgodis från Comeon. En ... Läs mer

Hajper gör julen lite bättre - delar ut en miljon!

19 november 2019

Hajper kommer med en ny bonus som man kan hämta hem innan 23e december. Bonusen delas ut på självaste julafton! Var med och dela på miljonen genom vår länk! Läs mer