Stryktipset » Lördag 23 februari » Spikar & Skrällar hos Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Premier League 22 februari 2019

Bettingstugan kommer från en urstark omgång med Mattias som prickade in 13 rätt för tredje gången denna säsong och resterande tre experter som lyckades få 12 rätt. Denna helg har vi mängder med ovissa möten på Stryktipset och det gäller att man värderar sina tecken rätt. Ta del av Bettingstugans experters tips inför helgen!

BETTINGSTUGANS RADER INFÖR HELGENS STRYKTIPSET

4 Stryktips 2

Raderna som är framtagna kostar 2304 kr styck.

👊 KUPONGENS SPIK

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen så gäller det att pricka in 13 rätt på Stryktipset. Förra helgen hade samtliga fyra experter rätt på sina spikar. Hur tänker dom denna vecka?

Bobbie Friberg da Cruz: Leeds 80%

Leeds är högst involverade i kampen om en direktplats till Premier League och allt annat än seger mot Bolton på lördag skulle ses som ett stort misslyckande. Bolton huserar för tillfället på en 23:e plats i Championship och det ska mycket till om dom ska ha något att säga till om på lördag. Leeds är urstarka på hemmaplan med 33 poäng på 16 matcher och Bobbie har svårt att se att man inte adderar ytterligare en hemmaseger på kontot i helgen. 

Limpan: Middlesbrough 74%

Med sju raka rätt på sina spikar så hoppas Limpan att formen fortsätter peka uppåt även efter denna helg. Han ger sig på mötet mellan Middlesbrough - QPR och tror stenhårt på hemmalaget. Bortalaget QPR har det riktigt kämpigt för stunden med sex raka förluster och Limpan har svårt att se att trenden bryts på lördag. Middlesbrough har dessutom ett psykologiskt övertag på QPR med fyra vinster på dom fem senaste mötena.  

Mattias: Newcastle 72%

Det är tolv omgångar kvar av Premier League och det börjar nu bli kritiskt läge för både Newcastle och Huddersfield. Newcastle ligger precis ovanför nedflyttningstrecket och Huddersfield ligger tvärsist i Premier League med 14 poäng till säker mark, nästintill allt talar för att klubben blir degraderade till Championship. Bägge lagen kommer gå för vinst i denna match men enligt Mattias så är det inget snack om vilket av lagen som kommer gå segrande ur denna fajt. Mattias menar att Newcastle har spelat upp sig dom senaste omgångarna och att dom absolut har vad som krävs för att besegra ett avsågat, uselt Huddersfield. 

Johan: Leeds 80%

Lördagens säkraste spel på Stryktipset är enligt Johan Leeds-seger mot Bolton. Klasskillnaden mellan Leeds och Bolton är stor, vilket man kan se på antal poäng men det som även ska nämnas är att hemmalaget Leeds har ett ypperligt läge att kliva upp på en topp 2-placering, då bägge lagen ovanför dom har tuffa fajter denna omgång. Detta bör vara ytterligare en faktor till att Leeds kommer ut heltaggat på lördag.

👊 KUPONGENS Skrällar

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen så gäller det att pricka in 13 rätt på Stryktipset. Förra helgen satte både Johan och Bobbie sina skrällar, nu hoppas vi att samtliga experter gör detsamma på lördag

Bobbie Friberg da Cruz: Oavgjort i Norwich - Bristol City 25%

Serieledarna Norwich gästas av seriens formstarkaste lag Bristol City i en minst sagt högintressant match. Norwich leder Championship med två poäng inför helgens match och förlust på lördag så kan kanariefåglarna ramla ner till en playoff-plats. Att Bristol City lyckas bibehålla sin sanslösa form och tar sin åttonde raka vinst i Championship är absolut ingen omöjlighet. Bobbie tror dock att detta blir en jämn drabbning när dom två lagen får dela på en poäng, ett resultat som sannolikt nöjer bägge tränarna. 

Limpan: Hull 24%

I match 10 bjuds vi på ett mittenmöte mellan Brentford och Hull, två lag som ser ut att varken bli inblandade i topp- eller bottenstrid. I denna match tror Limpan att bortalaget har goda chanser till att få med sig poäng. Limpan har valt att spela X2 men menar att Hull även borde kunna lösa en seger. Brentford må vara ett skickligt lag på hemmaplan men Hull har visat sig ordentligt svårslagna på sistone med endast två förluster på dom senaste 14 omgångarna. Har du råd så tycker Limpan att det är värt att addera 2:an. 

Mattias: Crystal Palace 28%

Mattias väljer att helgardera mötet mellan Leicester och Crystal Palace men väljer ändå att spela Crystal Palace som omgångens skräll. Leicester besitter mycket kvalité i sin trupp men den svaga formen gör att det finns gott om värde på att spela bortaseger. På dom sex senaste omgångarna har Leicester inte en enda vinst, fem av dessa matcher har dessutom resulterat i förluster. Det går bättre för Palace som kliver in till lördagens match som ett obesegrat lag i fem raka matcher. Dom kommer dessutom till spel efter en moralhöjande seger i FA-Cupen. 

Johan: Oavgjort i Newcastle - Huddersfield 15%

Omgångens skräll är enligt Johan att tabelljumbon Huddersfield får med sig en poäng hem mot Newcastle. Huddersfield går blytungt för tillfället men tog ett steg i rätt riktning förra helgen då man för första gången på länge undvek en storförlust. Motståndarna Arsenal vann förvisso med 2-1. Nu ställs man mot ett Newcastle i stort poängbehov och då tror Johan att Huddersfield kan sprattla till och störa Newcastle. Johan har spelat 1X på sin kupong men flaggar alltså för ett oavgjort resultat. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.21)

Superettan 23 maj 2019

Lördagens kupong på Stryktipset är fylld med matcher från Sveriges tre högsta divisioner men även en del godis med bland annat cupfinaler i Spanien och Tyskland. Bettingstugans ... Läs mer

Hajpat odds i Sverige - Finland - 3 x pengarna!

Hockey-VM 22 maj 2019

Kvartsfinal i Hockey-VM och match mellan Sverige och Finland. Ett klassiskt möte som brukar gå het till! Till årets VM har Sverige fått loss massor av NHL-proffs medan Finland ... Läs mer

Finland - Sverige: Skapa konto & få boostat odds!

Hockey-VM 22 maj 2019

På torsdag är det dags för kvartsfinal i Hockey-VM 2019 och Tre Kronor ställs mot våra grannar Finland. 888sport har tagit fram en oddsboost till alla nya spelare som vill spela ... Läs mer

Tipster-intervju med Kviborg

Fotboll 21 maj 2019

Bettingstugan har förstärkt sitt team med flera experter och det senaste tillskottet heter Christopher Kviborg. Kviborg är en välmeriterad herre när det kommer till sport och ... Läs mer

Spela riskfritt på Sverige - Schweiz

Hockey-VM 18 maj 2019

Hos Betfair Exchange får alla nya kunder ett riskfritt spel för 450 kr på Sverige - Schweiz. Placera ett spel på spelbörsen och skulle det resultera i förlust får du hela summan ... Läs mer