Stryktipset » Lördag 8 december » Spik & Skrällar från Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Premier League 7 december 2018

Matcherna duggar tätt i Premier League och det kan definitivt resultera i en del skrällar på lördagens kupong. Se vilka matcher Bettingstugans experter valt ut som spikar och skrällar till lördagens omgång av Stryktipset.

4 Stryktips 8Dec

👊 Kupongens spik

Brentford stod senast för en bra insats mot ligatrean West Brom vilket resulterade i en pinne och möjligtvis även en boost i självförtroende. Behövligt med tanke på hur det sett ut för laget den senaste tiden och Wiking tror nu att förra omgången är en start på ett lyft för Brentford. Wiking har under en längre tid följt Brentford och menar nu att det är ett ypperligt tillfälle att kryssa i 1:an i match 11.

Läs Wikings analys av Stryktipset

Limpan tror stenhårt på sitt gamla lag Arsenal i helgen och pekar ut dom som kupongens spik. Arsenal stod för en fin insats tidigare i veckan då dom kryssade mot Man Utd på Old Trafford i en match där Arsenal var närmast segern. Det oavgjorda resultatet innebär att Arsenal nu är obesegrade i deras 13 senaste matcher och att dom ligger på en delad fjärdeplats med Chelsea. Huddersfield då? Dom har endast vunnit två av sina 19 senaste matcher och går tungt i ligan med endast tio poäng på 15 matcher. Denna känns given!

Limpars rad inför helgens Stryktipset

Mattias väljer att sticka ut hakan och väljer West Ham som kupongen spik. West Ham har en drös med skador tillskillnad från motståndarna Crystal Palace och då det endast skiljer sex poäng mellan lagen så är det många som tror på en jämn match. Mattias menar dock att West Ham har momentum och att Pellegrinos filosofi äntligen börjat implementerats på rätt sätt. Nu har man två raka vinster vilket gjort att man lämnat den nedre halvan och kan börja spela lite mer avslappnat. Crystal Palace går säremot fortsatt tungt och kommer senast från en förlust mot Brighton med 3-1, värt att nämna är att Palace förlorade denna match även fast man var en man mer i över 60 minuter av matchen. 

  • Johan: Manchester City 41%

Omgångens stormatch i Premier League är utan tvekan den mellan Chelsea och Manchester City. En match som bör ha goda chanser till att bli en sevärd affär med två lag som går för tre poäng. Johan anser att det är bortalaget som ska ha bästa chanser till vinst och väljer därför att välja Peps gäng som kupongens spik. Manchester City har ett lysande facit på bortaplan med hela elva vinster på dom 13 senaste matcherna. Chelsea har den senaste tiden haft lite kämpigt med prestationerna och faktiskt endast vunnit en av sina fyra senaste matcher i ligan. 

Stryktipset Maratontabell 2018 7

Limpar fortsätter att allt jämnt toppa Maratontabellen

🙏 Kupongens skräll

Nu har Wiking hittat värde igen! I match 12 så spelas det ett riktigt ångestmöte mellan två bottenlag då Sheffield Wednesday tar emot Rotherham. 

Jag kan inte förstå hur man kan ge Wednesday 60% chans till seger som laget nu är streckade till på Stryktipset och X2 är ett givet val för mig här.

Rotherham har stått upp förhållandevis bra på bortaplan och har dessutom en uppåtgående trend så att kika på en singeltvåa eller X2 i denna match är absolut ett bra tips. 

Brentford har tagit en poäng på dom fyra senaste omgångarna och klubben ser allt mer ut att få fokusera denna säsong på att undvika nedflyttning. På lördag möter dom svensklaget Swansea och då väljer Limpan att gå emot Wiking och spelar att bortalaget vinner. Tittar vi på head-to-head-statistiken mellan lagen så kan vi konstatera att Swansea har ett övertag, något som spelar en stor roll enligt Limpan. 

Precis som Wiking väljer Mattias att peka ut Rotherham som kupongens skräll. Inför lördagens match skiljer det endast tre poäng mellan lagen och räkna med att få se två lag som sliter hårt för tre poäng. Kan Rotherham fortsätta vara framgångsrika i sitt anfallsspel så bör dom kunna utnyttja Sheffield Wednesday svaga försvar, försvarsspelet är hemmalagets stora akilleshäl och inför omgång 21 är det lag som släppt in flest mål i Championship.

Tidigare i veckan åkte Burnley på en väntad förlust mot Liverpool vilket innebär att man nu endast tagit en poäng på dom senaste sju omgångarna. Tränare Dyche är av förklarliga skäl pressad och är nu i behov av en vinst på lördag. Johan tror dock att det kan bli svårt, han menar till och med att det kan bli så att Burnley får lämna planen utan några poäng alls. Brighton har nämligen vaknat till ordentligt och har inför helgens match fem vinster och en oavgjord på dom åtta senaste matcherna. 

Se uppsnacket av helgens kupong med Wiking och Limpar

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.24)

Superettan 13 juni 2019

På lördag är det 6 miljoner i jackpot på Stryktipset, något som bör motivera många till att spela även fast matcherna inte är dom lättaste på kupongen. Stryktipset 15 juni består ... Läs mer

Tippa gratis och vinn hos Coolbet!

Superettan 11 juni 2019

Coolbet är ett spelbolag som lägger stor vikt vid svensk fotboll och erbjuder matcher hela vägen ner till division 5. Förutom att erbjuda odds till dessa matcher så har Coolbet ... Läs mer

Vinn en signerad Messi-tröja hos Coolbet!

Superettan 11 juni 2019

Coolbet åker på sommarturné i 30 dagar och tävlar ut en signerad tröja från ingen mindre än Lionel Messi samt matchtröjor från andra storstjärnor. Delta i kampanjen och ta chansen ... Läs mer

Allt du behöver veta inför Copa America 2019 i Brasilien!

Copa America 11 juni 2019

Natten till lördag drar Copa America igång i Brasilien! Öppningsmatchen spelas mellan värdnationen och Bolivia. Intresset är enormt och vi kommer få se flera av världens största ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.23)

Superettan 7 juni 2019

På lördag kan vi se fram en Stryktipskupong fylld med matcher från EM-kvalet, omgång 1 av Dam-VM samt matcher från Sverige. I denna text ger Limpar, Friberg da Cruz, Folkesson och ... Läs mer