Stryktipset » Lördag 23 mars » Spikar & Skrällar hos Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Landskamp 22 mars 2019

Nio miljoner jackpot på Stryktipset denna helg och på kupongen har vi matcher från EM-kvalet samt League One i England. Bettingstugans experter har pluggat på inför lördagens 13 matcher och tagit fram varsin rad, dessutom har experterna även plockat fram sina spikar och skrällar. Häng med!

BETTINGSTUGANS RADER INFÖR HELGENS STRYKTIPSET

4_stryktips-5

Raderna som är framtagna kostar 2304 kr

👊 KUPONGENS SPIKAR

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen så gäller det att pricka in 13 rätt på Stryktipset. Ta del av våra experters spikar inför lördagens matcher.

Veckan_spik_v12

Våra experters spikar

Bobbie Friberg da Cruz: Spanien 79%

Spanien lyckades inte ta sig vidare till nästa runda av Nations League då man slutade tvåa i den tuffa gruppen med England och Kroatien. Inte helt oväntat då Spanien genomgår ett generationsskifte med truppen. Vi fick se en del förändringar under Nations League och inför denna samling har förbundskapten Luis Enrique valt att fortsatt bjuda på nya namn till den spanska truppen. Till exempel kommer 30-årige anfallaren Jaime Mata göra debut i landslaget, en spelare som varit en av dom främsta bidragande anledningarna till att Getafe ligger fyra i La Liga.

Limpan: Spanien 79%

Precis som Bobbie så väljer Anders Limpar att välja Spanien som sin spik på lördagens kupong. Han menar att vi kommer få se ett Spanien som komfortabelt kommer få dominera bollinnehavet mot ett lågt försvarande Norge. Här är Spanien specialister och kommer kunna luckra upp Norges försvarsmur vilket lär leda till ett gäng målchanser.

Det här är en jättespik för mig! - Anders Limpar om Spanien - Finland

Mattias: Sverige 56%

Det svenska herrlandslaget har den senaste tiden skämt bort oss svenskar med fina prestationer. På lördag räknar Mattias med att Janne Anderssons gäng planenligt fortsätter på den inslagna vägen och tar tre poäng mot Rumänien. Sverige har en den skadebekymmer men Mattias tror inte det ska påverka allt för mycket, dessutom har även Rumänien flertalet skador.

Se uppsnack Stryktipset med Anders Limpar, Bobbie Friberg da Cruz & Mattias Folkesson.

👊 KUPONGENS Skrällar

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen på Stryktipset krävs det att du har en del skrällar med på kupongen. Se vilka matcher våra experter har som skrällar.

Veckan_skrall_v12

Våra experters skrällar

Bobbie Friberg da Cruz: Gillingham 25%

På lördag möts två lag som både är involverade i bottenstriden och det finns inget utrymme för varken AFC Wimbledon eller Gillingham att leverera en dålig insats då det är otroligt tajt på nedre halvan av League One. Skulle Gillingham dock kunna lösa tre poäng på lördag så skulle man ta ett stort kliv mot att säkra ett nytt kontrakt i League One. Möjligheterna till tre poäng för bortalaget bör enligt Bobbie dessutom vara goda då man möter seriens sämsta hemmalag. Bobbie spelar Gillingham som skräll!

Limpan: Lichtenstein 14%

Tittar vi på hur Lichtenstein presterat dom senaste matcherna så kan vi konstatera att det inte är ett lag med en särskilt positiv form, vi kan istället se att detta landslag har otroligt svårt att göra mål och framförallt vinna matcher. På dom 30 senaste matcherna har man vunnit två matcher, kryssat fyra och förlorat resten. Att Lichtenstein är stora underdogs till denna hemmamatch mot Grekland är därför inga konstigheter. Grekerna står för tillfället i 63% och allt annat än en seger skulle ses som ett stort nederlag för Grekland. Det som dock ska sägas är att landslaget har två av sina nyckelspelare borta då både Manolas och Torosidis är skadade, detta tror Limpan kan ha en påverkan på matchen. Limpan är dessutom på jakt efter den stora vinstsumman och väljer därför att kryssa i singelettan på match 5. 

Mattias: Färöarna 29%

På lördag är det dags för omgång 1 av EM-kvalet för Färöarna då man ställs mot Malta på bortaplan. Ett Färöarna som Mattias har en förkärlek till och som han tror kan överraska i en del matcher detta EM-kval. På lördag räknar Mattias dessutom med att vi kommer få se ett modigt bortalag som kommer göra allt för att resa hem med samtliga tre poäng. Man möter ett uselt Malta som inte vunnit en tävlingsmatch sedan 2013 och tittar vi på streckningen så kan vi notera att det finns gott om värde på 2:an. Svenska folket har nämligen satt Färöarna som underdogs men tittar vi på oddset så är bortalaget favoriter. 

Stryktipset_maratontabell_2019-1

Resultaten från våra experter efter dom fem senaste veckorna

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB. Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Fler spelnyheter & kampanjer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 25 September

Premier League 24 september 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Dalibor Rajic som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

"Jag var så stel så jag knappt kunde knyta skorna!" - Limpar om sin debut!

24 september 2021

Anders Limpar har börjat spela fotboll igen, detta i division 5 klubben Hede IK uppe i Härjedalen. Hör Limpans egna ord om den galna matchen där han även gör mål från halva planen! Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.38)

Premier League 24 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 25 miljoner i jackpot! En kupong är dock inte värd något utan riktigt bra spikar och skrällar. Här serveras de av våra experter ... Läs mer

Vem vinner SHL:s poängliga?

20 september 2021

SHL 2021/2022 drog igång för drygt en vecka sedan och det går fortfarande att spela på vem som vinner seriens poängliga. Vi har granskat spelbolagens odds för vinnare av SHL:s ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Premier League 17 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 15 miljoner i jackpot! Denna gång serveras spikarna och skrällarna från Bettingstugan av våra experter Anders Limpar och Jonas ... Läs mer