Stryktipset Lördag 16 November » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.46)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.46)

EM-kval 14 november 2019

10 miljoner i jackpot denna lördag när Premier League har tagit paus. Istället serveras vi fem heta EM-kvalmatcher blandat med engelska lågdivisioner. Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson guidar dig till 13 rätt genom veckans bästa spikar och skrällar!

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Kroatien (71%)

Limpan väljer att spika världsmästarna Kroatien som tar emot mot Slovakien hemma i Rijeka. Det är sista matchen för Kroaterna och förlorar de denna kan de faktiskt missa direktplatsen till EM. Både Ungern och Slovakien lurar bakom och det gäller att inte slappna av nu när det ska avgöras.

För Slovakien är det vinna eller försvinna.

Limpan har dock ytterst svårt att se hur Slovakien ska kunna stoppa de regerande världsmästarna med tanke på hur truppstyrkan ser ut. Det är idel toppnamn i Kroatien. Dessutom är det så att Slovakerna verkligen behöver vinna med tanke på att Ungern eller Wales lär vinna sina resterande matcher. Vid oavgjort på slutet kommer Slovakerna alltså behöva öppna upp sig rejält. Därför ska man inte offra tecken här utan spika spika spika!

Stryktipset Kroatien Slovakien Dejan Lovren

Borta vann Kroatien med hela 4-0 mot Slovakien! Till och med mittbacken Lovren gjorde mål då.

Folkesson - Österrike (82%)

Österrike möter Nordmakedonien i en match där X räcker för att säkra en EM-biljett. Mattias är dock helt övertygad om att Österrike tar hem alla tre pinnar. Hemma på ett kokande Ernst-Happel stadion i Wien är man starka och visst vill man gå ut med enorm energi här. Österrike har fin form dessutom med 5 vinster och 1 oavgjord senaste sex matcherna.

Pandev still going strong

Även Nordmakedonien har ett "slovakienläge" där man måste vinna för att ha nån chans alls att gå till EM. De kommer behöva lämna en eventuell tät defensiv och släppa till chanser om de ska få hål på Österrike. Nordmakedoniens trupp skrämmer inte heller enligt Folkesson där det kändaste namnet, Goran Pandev, är 37 år och har sett sina bästa dagar. Spik från Mattias som får medhåll av 82% av det svenska folket.

BB191010 BB843

Arnautovic är ingen spelar man vill hamna en mot en mot. Totalt 6 mål har det blivit i kvalet!

💣 Kupongens skräll

Limpar - Accrington Stanley (13%)

Om det är någon som kan briljera med kunskap om de engelska lågdivisionlagen är det Limpar som fått resa runt i landet mycket under sina klubblagsår. Han har aldrig mött Accrington Stanley men hört mycket gott om laget som har klättrat upp i seriesystem. 

Limpan målar - vi lyder

Limpan varnar lite för att Accrington kniper en del X och gör man det behövs det inte mycket för att skrällen med vinst kommer också. 13% är en trevlig skräll som, om den slår in, gör att man sitter hyfsat ensam med 13 rätt. Limpan helgarderar matchen och vi lyder förstås!

Stryktipset Tips Analys Förslag Andelar

Accrington Stanley har ingen rik oljemiljardär bakom sig men har ändå klättrat till div 2

FolkessonNordirland (15%)

Senhöst, Nordirland, regn, kyla och dåliga planer. Där har vi förutsättningarna i match 5 - Nordiland mot Nederländerna. Ett Nordirland som plockat full pott mot stryklagen i gruppen men inte rått på de stora drakarna Tyskland och Nederländerna. Här är det dock läge tycker Mattias och lyfter fram samspeltheten hos Nordirland.

Fick Tyskland att svettas

20% ger ett bra värde på ett lag som pressade Tyskland i 80 minuter. Hemma har man publikens stöd och det är ett lag som bara kör. Nederländerna kan mycket väl känna att de är nöjda med X för att inte riskera något och så forcerar Nordiland in segermålet på övertid. Inget otänkbart scenario med detta lag som ändå har en tuff uppgift för att nå EM. Man måste vinna här samt mot Tyskland i sista matchen.

Lyssna när Nordirlands fans sjunger "Sweet Caroline" under EM2016! Underbart:

Tips: Prenumerera på vår youtubekanal

Här kan du prenumerera på vår Youtube-kanal med Bettingstugan. För dig som gillar Stryktipset är det extra bra då vi har livesändningar med Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson inför varje omgång. Titta in och njut!

Här kan du se senaste avsnittet:

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Upphöjda odds på Arsenal vs Man City!

Premier League 13 december 2019

På söndag kan alla nya kunder hos 888sport ta del av ett förhöjt odds på antingen Arsenal eller Man City. Följ instruktionerna nedan och få en ordentlig oddsboost! Läs mer

Riskfritt spel på Arsenal - Man City!

Premier League 13 december 2019

Betfair Exchange erbjuder alla nya spelare ett riskfritt spel på söndagens stormatch i Premier League. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får ni ett gratisspel på ... Läs mer

Tävling - FräckisGretzky med 10 000 kr i potten!

13 december 2019

Tidigare i veckan vann Anes Cesko 20 000 kr i presentkort då han tog hem månadens snöboll. I helgen är det dags för nästa tävling då vi kör igång en ny omgång av FräckisGretzky. ... Läs mer

VM 2020 DART - Förhöjda vinnarodds!

Förhöjda odds Dart 12 december 2019

VM i Dart börjar på fredag den 13 december. Tävlingen hålls i London och den regerande mästaren Michael Van Gerwen är favorit även denna gång! Dart är en fantastisk sport att ... Läs mer