Stryktipset Lördag 23 November » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.47)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.47)

EM-kval 22 november 2019

12 miljoner i jackpot denna lördag och en omsättning som lär bli fin. Vi serveras en rad fina matcher från Stryktipset och varför inte låta Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson guida dig till 13 rätt genom veckans bästa spikar och skrällar?

Stryktipset 23 november

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Everton (78%)

Limpan väljer att spika Everton hemma mot Norwich och det är inte så konstigt. Efter en svag period har Everton verkligen trummat igång och tagit tio poäng på de senaste fem matcherna. Fortfarande har man en del problem med målskyttet och det har faktiskt bara blivit 13 mål på de inledande 12 omgångarna. 

Ett bortalag helt utan form

Dock möter man slagpåsen Norwich som ligger sist i tabellen med 28 mål insläppta. Formen är minst sagt usel med en poäng senaste fem matcherna och man har bara gjort två mål under den perioden. Farke kanske börjar sitta löst om det fortsätter såhär.

Limpan lyfter även upp sitt samtal med den isländska förbundskaptenen under landslagssamlingen som pratar upp Evertons kollektiv enormt mycket. Everton har inte haft så här bra stämning och homogen trupp på många år. Även om det är press på tränare Marco Silva så löser de tre poäng!

Stryktipset Silva Everton Iwobi Norwich

Silva pratar med Iwobi, kanske hur nära stolpen han ska skjuta?

Folkesson - Man City (60%)

Man City åkte på en tung smäll borta mot Liverpool senast men laget är riktigt bra och Mattias tror man reser sig snabbt. Det finns inte en chans att det ska bli två raka förluster, dessutom möter man ett Chelsea som visserligen kan störa alla lag men det är även ett lag som inte sätter försvarsspelet främst. Räcker de unga spelarna till mot ett Man City som är en nivå högre upp?

Problem mot topplagen

60% på Man City är taget hemma alla dagar i veckan oavsett motstånd. En annan intressant detalj Folkesson nämner är spelet mot topplagen - där har Chelsea stora problem. Mot sämre lag fungerar det men Mattias tror att City klär av Chelsea här helt enkelt!

Stryktipset City Liverpool Chelsea andel svenska spel

Man City reser sig efter smällen senast

💣 Kupongens skräll

Limpar - X i Brighton v Leicester (25%)

I Brighton tar hemmalaget emot serietvåan (!) Leicester. Känns märkligt att skriva serietvåan om Leicester som alla trodde dansade en sommar. Men även i år är man riktigt på gång och man har full pott senaste fem matcherna med otroliga 18-2 i målskillnad. Så vad talar för Brighton denna dag? Limpan börjar med att prata varmt om Potter men även det spel som Brighton visat upp senaste tiden.

En förlust på sex matcher

Hemma är man väldigt fina och där har de tagit skalper som Tottenham och Everton fått smaka på. Endast en förlust på sex matcher hemma och nu har man också en fin form överlag. Limpan varnar för att det är just en sån här match som kan skrälla till och ge bra utdelning för kupongen. Leicester är bra men spelar lite annorlunda på bortaplan. Ta med X när Leicester överstreckas!

Stryktipset Potter Brighton Watford Maupay Everton

Briljanta Potter och Maupay i samtal efter matchen mot Everton

Folkesson - Burnley (25%)

Burnley placerar sig mitt i tabellen och är nog rätt nöjda med det. Här reser man till Watford och kan spela avslappnat. Annat är det för Watford som är under strecket och är i behov av poäng nu. Folkesson kryssar i Burnley just av den anledningen. Watford är ett lag som inte är i harmoni och den här matchen känns väldigt öppen på förhand.

En Burnley-seger rensar bort på kupongen

25% är helt klart värt att ta med om man vill åt utdelningen denna vecka och vi är beredda att hålla med. Om inte annat så för att Watford har vunnit en av de senaste 12 matcherna. Det om något visar på ett överstreckat hemmalag!

Kolla hur det såg ut när Burnley utklassade West Ham:

Andelsspel med Bettingstugan

Du vet väl om att Bettingstugan säljer andelar? Både till bomben, topptipset, Europatipset, Stryktipset och Powerplay. Det har blivit många fina träffar under de första veckorna. Förra helgen satte både Limpar och en annan av Bettingstugans experter 13 rätt på stryktipset dessutom. Du hittar andelssidan som drivs tillsammans med Direkten Ryd här. 

Gå gärna med i vår andelssida på Facebook också för att ta ta del av fler av våra system och vinster!

Andelsspel ny bettingstugan
Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Helgens trippel med Bettingstugan - 4.40 x pengarna!

Allsvenskan 3 juli 2020

Allsvenskan går in i sjätte omgången och tabellen börjar så sakteliga att sätta sig. Bettingstugan har till denna helg tagit fram en fin trippel där vår expert tagit fram sina ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.27)

Premier League 3 juli 2020

Stryktipset går in i sina sista omgångar och även denna helg bjuds det på flera fina matcher. Räkna med hög omsättning och räkna med att du kommer behöva hitta en fin spik och ... Läs mer

Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 1

Premier League 2 juli 2020

Duellen på Stryktipset har lämnat seedningen och nu börjar utslagsrundorna. I kvartsfinal 1 möts Bettingstugans bettingexpert Jonas Weimer och det senaste tillskottet på ... Läs mer

Nya bonusar för alla svenska bettingsidor i juli 2020

2 juli 2020

Regeringen har skärpt regler kring spelbranschen och det innebär bland annat att ett spelbolag som mest får dela ut 100 kronor som bonus på casino. Det har gjort att vi fått se en ... Läs mer

Riskfritt spel till Malmö FF vs Djurgården

Allsvenskan 1 juli 2020

ONSDAG 1 juli - Riskfritt spel när förra årets mästare Djurgården reser till skåne för match med tippade mästarna 2020 Malmö FF. Räkna med en rolig match och ännu roligare blir ... Läs mer