Stryktipset Lördag 21 december » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.51)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.51)

Premier League 20 december 2019

22 miljoner i jackpot denna vecka samtidigt som vi serveras en rad fina matcher från Stryktipset. Varför inte låta Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson guida dig till 13 rätt genom veckans bästa spikar och skrällar?

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

NYHET - Bettingstugan har börjat sälja andelar. Klicka här för att gå till vår andelssida. Där kan du hitta andelar på Stryktipset, bomben, Topptipset samt Europatipset

🔨 Kupongens spik

Limpar - QPR (73%)

22 miljoner i jackpot samtidigt som det är mycket jämna matcher. Då är det svårt att hitta spikarna men Limpan har gjort det. Han väljer att spika QPR som möter ett formsvagt Charlton hemma. QPR förlorade visserligen senast men man gjorde tre mål mot Barnsley och offensivt fungerar det bra. Formen är god. Det defensiva är det som behövs styras upp men det är enligt Limpan oftast lättare att få till. 

Skadedrabbat Charlton ur form

Charlton har det tufft och till dagens match saknas hela åtta spelare som är skadade. Både Adedeji Oshilaja och anfallaren Lyle Taylor fick byta pga skador senast och är troligtvis borta här med. Man har 10 matcher utan vinst och det ser inte ut att vända här heller. En jättebra spik tycker Limpan.

QPR Charlton Stryktipset

Upp till bevis för QPR

Folkesson - Nottingham (36%)

När det är en tuff rad krävs tuffa beslut. Ett sånt gör Mattias när han väljer att spika Nottingham - som svenska folket inte ens har som favorit här. Huddersfield är det som spelar hemma men Nottingham är det bättre laget. Efter 0-4 senast tror Mattias att Lamouchis Nottingham studsar tillbaka. Det är dags!

Seriens sämsta hemmalag

Huddersfield slåss längre ner i tabellen och har några poäng tillgodo till lagen längst ner. Där lär man ligga och harva om man får tro Folkesson som håller Forest klart högre. Huddersfield är även seriens sämsta hemmalag och Nottingham är ett av de bästa bortlagen.

Nottingham Stryktipset Jackpot Huddersfield

Nottingham är en kaxig spik från Mattias

💣 Kupongens skräll

Limpar - Brentford klarar X (19%)

Två formstarka lag som möts där West Bromwich streckas hårt. Limpan ser ett stort värde på Brentford som är på uppgång och har tre vinster senaste fyra matcherna. Denna match kan gå lite hur som helst och att då sålla bort större delen av svenska folket med X på kupongen är riktigt bra. 

Gå inte på spiken!

Självklart är West Brom stora favoriter och måste vara med på kupongen. Men Limpan varnar - gå inte på spiken här.

Brentford Stryktipset Skräll

Kan Brentfords formtopp räcka till kryss mot West Brom?

Folkesson - Burnley (27%)

På Vitality Stadim ska omgång 18 av Premier League spelas och det är två lag som efter en rad förluster äntligen fick en seger senast. Det är bäddat för en öppen och rolig match där Mattias tror att Burnley kan få fira igen. Man såg starka ut mot Newcastle, höll nollan och fick en boost inför den här matchen.

En helt annan match än senast

Mot Chelsea blev det tre poäng för Bournemouth vilket var otroligt imponerande. Slår man Chelsea ska man inte ha några problem med Burnley? Mattias är tveksam då det här blir dock en helt annan match där Bournemouth helt plötsligt måste lämna skyttegravarna och ta initiativet istället. Folkesson tror att det spelet kan passa Burnley perfekt. Dessutom har Bournemouth en mängd spelare borta på grund av skador. Tvåan måste med på veckans kupong men säkra upp med X.

Såhär såg det ut när Burnley slog Newcastle senast

Bettingstugans andelssida

Du vet väl att du kan köpa andelar från Limpan och Mattias samt alla bettingstugans spellägare på vår andelssida? Sidan drivs tillsammans med Direkten Ryd och är fullproppad varje dag med andelar från Topptipset, Powerplay, Bomben, Europatipset och såklart Stryktipset.

Klicka här för att gå till Bettingstugans andelssida

Andelsspel ny bettingstugan
Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Kvällens riskfria spel: 450 kr på Chelsea - Arsenal!

Premier League 21 januari 2020

Veckomatch i Premier League och kvällens höjdpunkt hittar vi i London då Chelsea tar emot Arsenal. Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett riskfritt spel på matchen. Skapa ... Läs mer

Bettingstugan presenterar Best Bet IV - "The mental strength ladder"

21 januari 2020

Best Bet är tillbaka! Nu med den fjärde upplagan. Tre tävlingar har gett tre mästarlag. Nu är det dags att testa psyket hos de lag som vågar (?) ställa upp! The mental strength ... Läs mer

De vinner Fotbolls-EM 2020 - Enligt oddsen!

EM 2020 20 januari 2020

Vi spanar in vinnaroddsen inför sommarens stora höjdpunkt - Fotbolls-EM 2020! Här får du de bästa oddsen och information om hur du bäst investerar dina pengar för att få ... Läs mer

Allt inför din resa till Fotbolls-EM 2020

EM 2020 19 januari 2020

Biljetterna delas nu ut i rask takt från Uefa och har du varit en av de lyckligt lottade sitter du med en biljett! Här är allt du behöver veta om tider, spelplatser och ... Läs mer

Upphöjda odds till nattens UFC med McGregor och Cerrone!

Förhöjda odds UFC 18 januari 2020

Comeback för McGregor! Denna gång mot Cerrone i en av UFC:s hetaste matcher under 2020. McGregor avstod helt från matcher under 2019 men kommer nu som favorit till galan i Las ... Läs mer