Stryktipset Lördag 21 december » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.51)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.51)

Premier League 20 december 2019

22 miljoner i jackpot denna vecka samtidigt som vi serveras en rad fina matcher från Stryktipset. Varför inte låta Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson guida dig till 13 rätt genom veckans bästa spikar och skrällar?

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

NYHET - Bettingstugan har börjat sälja andelar. Klicka här för att gå till vår andelssida. Där kan du hitta andelar på Stryktipset, bomben, Topptipset samt Europatipset

🔨 Kupongens spik

Limpar - QPR (73%)

22 miljoner i jackpot samtidigt som det är mycket jämna matcher. Då är det svårt att hitta spikarna men Limpan har gjort det. Han väljer att spika QPR som möter ett formsvagt Charlton hemma. QPR förlorade visserligen senast men man gjorde tre mål mot Barnsley och offensivt fungerar det bra. Formen är god. Det defensiva är det som behövs styras upp men det är enligt Limpan oftast lättare att få till. 

Skadedrabbat Charlton ur form

Charlton har det tufft och till dagens match saknas hela åtta spelare som är skadade. Både Adedeji Oshilaja och anfallaren Lyle Taylor fick byta pga skador senast och är troligtvis borta här med. Man har 10 matcher utan vinst och det ser inte ut att vända här heller. En jättebra spik tycker Limpan.

QPR Charlton Stryktipset

Upp till bevis för QPR

Folkesson - Nottingham (36%)

När det är en tuff rad krävs tuffa beslut. Ett sånt gör Mattias när han väljer att spika Nottingham - som svenska folket inte ens har som favorit här. Huddersfield är det som spelar hemma men Nottingham är det bättre laget. Efter 0-4 senast tror Mattias att Lamouchis Nottingham studsar tillbaka. Det är dags!

Seriens sämsta hemmalag

Huddersfield slåss längre ner i tabellen och har några poäng tillgodo till lagen längst ner. Där lär man ligga och harva om man får tro Folkesson som håller Forest klart högre. Huddersfield är även seriens sämsta hemmalag och Nottingham är ett av de bästa bortlagen.

Nottingham Stryktipset Jackpot Huddersfield

Nottingham är en kaxig spik från Mattias

💣 Kupongens skräll

Limpar - Brentford klarar X (19%)

Två formstarka lag som möts där West Bromwich streckas hårt. Limpan ser ett stort värde på Brentford som är på uppgång och har tre vinster senaste fyra matcherna. Denna match kan gå lite hur som helst och att då sålla bort större delen av svenska folket med X på kupongen är riktigt bra. 

Gå inte på spiken!

Självklart är West Brom stora favoriter och måste vara med på kupongen. Men Limpan varnar - gå inte på spiken här.

Brentford Stryktipset Skräll

Kan Brentfords formtopp räcka till kryss mot West Brom?

Folkesson - Burnley (27%)

På Vitality Stadim ska omgång 18 av Premier League spelas och det är två lag som efter en rad förluster äntligen fick en seger senast. Det är bäddat för en öppen och rolig match där Mattias tror att Burnley kan få fira igen. Man såg starka ut mot Newcastle, höll nollan och fick en boost inför den här matchen.

En helt annan match än senast

Mot Chelsea blev det tre poäng för Bournemouth vilket var otroligt imponerande. Slår man Chelsea ska man inte ha några problem med Burnley? Mattias är tveksam då det här blir dock en helt annan match där Bournemouth helt plötsligt måste lämna skyttegravarna och ta initiativet istället. Folkesson tror att det spelet kan passa Burnley perfekt. Dessutom har Bournemouth en mängd spelare borta på grund av skador. Tvåan måste med på veckans kupong men säkra upp med X.

Såhär såg det ut när Burnley slog Newcastle senast

Bettingstugans andelssida

Du vet väl att du kan köpa andelar från Limpan och Mattias samt alla bettingstugans spellägare på vår andelssida? Sidan drivs tillsammans med Direkten Ryd och är fullproppad varje dag med andelar från Topptipset, Powerplay, Bomben, Europatipset och såklart Stryktipset.

Klicka här för att gå till Bettingstugans andelssida

Andelsspel ny bettingstugan
Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Helgens trippel med Bettingstugan - Divsion ett norra special! 4.30 x pengarna.

Fotboll 10 juli 2020

Helgen står för dörren och självklart kommer Bettingstugan med en ny trippel! Denna gång hämtad från Division 1 norra. Trippeln ger fina 4.30 x pengarna! Läs mer

Kampanj till Malmö mot Norrköping

Allsvenskan 10 juli 2020

MÅNDAG: Två tippade topplag där bortalaget Norrköping startat säsongen 2020 strålande! Ökar de avståndet eller kommer Malmö att krympa det på måndag? Läs mer

Kampanj till Tottenham v Arsenal!

Premier League 10 juli 2020

SÖNDAG: Tottenham mot Arsenal är ett klassiskt möte i Premier League! Ta del av kampanjen från Betfairs prisbelönta spelbörs till matchen! Läs mer

Kampanj till Juventus - Atalanta - Riskfritt spel!

Serie A 10 juli 2020

LÖRDAG - Serieledarna Juventus ska försöka studsa tillbaka efter förlusten mot Milan. Det är dock en tuff mach som väntar när Atalanta kommer på besök. Ta del av ett riskfritt ... Läs mer

Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 2

Premier League 9 juli 2020

I kvartsfinal 2 möts Bettingstugans profil i socialmedia Andreas Höglund och en outsider i tävlingen i form av Robert Hammarbring. Medan Andreas jobbat länge med betting och har ... Läs mer