Stryktipset Lördag 30 November » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.48)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.48)

Premier League 28 november 2019

25 miljoner i jackpot denna lördag och en omsättning som lär bli väldigt fin! Vi serveras en rad fina matcher från Stryktipset och varför inte låta Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson guida dig till 13 rätt genom veckans bästa spikar och skrällar?

Stryktipset 30 november

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

NYHET - Bettingstugan har börjat sälja andelar. Klicka här för att gå till vår andelssida. Där kan du hitta andelar på Stryktipset, bomben, Topptipset samt Europatipset

🔨 Kupongens spik

Limpar - Liverpool (83%)

Liverpool känns som en given spik på veckans kupong och det blir även Limpars tips för kupongen. Pool är ett lag som inte underskattar något och Limpan tycker de ser oerhört målmedvetna ut att inte släppa en enda gratispoäng till några motståndare.

Brighton får hoppas på domarens hjälp

Brighton kör sitt race och visst kan de ställa till det för lagen i toppen. Det är dock klasskillnad och det enda Limpar ser som är ett hot skulle va ett tidigt rött kort för Liverpool eller liknande. Liverpool är helt enkelt för bra.

BB191127 ZR012

Louvren gjorde 1-1 mot Napoli i onsdags och skickade laget till nästa omgång i Champions League

Folkesson - Leeds (72%)

Mattias har sin spik klar och det är Championships serieetta Leeds som får förtroendet. Leeds går som tåget och ångar nu på mot Premier League. Laget vann i tisdags med 1-0 mot Reading. Man är nu uppe i fyra raka segrar och 7-3 i målskillnad. 

Middlesbrough har haft det tufft länge

Boro får en dag mindre vila efter sin 1-0 seger mot Barnsley i onsdags. Fletcher stänkt in det efterlängtade segermålet. 10 matcher blev sviten innan man äntligen fick en ny trepoängare. Mot Leeds ska inte Jonathan Woodgates mannar kunna ställa till med några bekymmer. Leeds blir Folkessons säkra spel denna lördag.

Stryktipset Leeds Middlesbrough Spik skräll Championship

Leeds är på väg mot Premier League igen

💣 Kupongens skräll

Limpar - Bournemouth (11%)

Tottenham tar sig an Bournemouth med ny energi och en ny tränare i José Mourinho. En portugis som har setts le och ha roligt - det var länge sen. Han har fått en flygande start och nu tar man återigen tre poäng? Det tror inte Limpan är så säkert utan han kritar även ner X i denna match.

Bournemouth trivs mot de stora lagen

Bournemouth åkte på en rejäl smäll senast hemma mot Wolverhampton. Men då ska man tänka på att laget fick ett rött kort efter två gula på Francis redan i första halvleken. Det förstörde lagets chanser. Limpan varnar för att det här är en match som kan bli knepig för Spurs. Bournemouth är jobbiga att möta, bra på att kontra och kan böka och slåss med allt vad man har. Ett lag som trivs mot storlagen helt enkelt. 1X spelar Limpan och tror just X kan bli omgångens skräll.

Stryktipset Tottenham Mourinho Bournemouth jackpot spik

José Mourinho ler igen! Men ler han efter matchen mot Bournemouth? Limpan är tveksam.

Folkesson - Southampton (47%)

Southampton mot Watford är nog kupongens stora ångestmöte. Lagen parkerar längst ner i botten av Premier League. Även om det osar kris i Watford så tycker inte Mattias att det är samma krisläge på Southampton. Man var jättenära vinst mot Arsenal borta och fick ändå med sig fina 2-2. Har säkert en bra känsla i truppen inför denna match. 

Ett bortalag i fritt fall

Watford torskade stort senast. De har vunnit en av de 17 senaste matcherna (!). Southampton till 47% är väl ingen superskräll men det är ändå en skräll om något av lagen vinner - med tanke på hur formen ser ut. Mattias tror starkt på hemmalaget och kritar ner ettan och som den trogna sidan vi är så följer vi vår Stryktipsexpert.

Se Bettingstugans experter Limpan och Folkesson diskutera veckans omgång:

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Ta del av riskfria pengar på Trav & Jägersro

1 juni 2020

TISDAG - Riskfritt spel i Jägersro. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

250 kronor riskfritt på Trav i Visby

MÅNDAG - Riskfritt spel i Visby. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

De vinner allsvenskan - enligt spelbolagen!

Allsvenskan 29 maj 2020

Allsvenskan har fått grönt ljus att återupptas. Tidigast 14 juni kan vi se våra lag spela igen men redan nu vet vi hur favoriterna till serieseger ser ut. Ta del av listan här och ... Läs mer

Helgens trippel med Bundesligadominans!

Bundesliga 29 maj 2020

Vår expert Jonas Weimer går väldigt bra på hemsidan och har träffat 16 av de senaste 20 speltipsen. Vi har bett vår tipster sätta ihop en trippel åt oss från Europas öppnade ligor ... Läs mer

Superodds på Dormund mot Schalke! 10 x pengarna!

Bundesliga 13 maj 2020

LÖRDAG - Fantastiska nyheter! Bundesliga är tillbaka denna fina helg! Och med det följer även trevliga kampanjer från Unibet. Här kommer en man absolut inte vill missa, eller vad ... Läs mer