Stryktipset Lördag 7 december » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.49)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.49)

Premier League 6 december 2019

Ny vecka och nya möjligheter till 13 rätt tillsammans med våra experter Mattias Folkesson och Anders Limpar. Tillsammans guidar dem oss rätt i 1X2 djungeln. Ta del av deras tankar kring veckans spikar och skrällar.

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Cardiff (75%)

Barnsley reser till Cardiff inför en svår bortamatch där bortalaget ligger sist i tabellen medan Cardiff har häng på topplagen. Limpan väljer att spela singelettan i denna match där Cardiff ska vara numret större.

Lämna ettan ensam

Barnsley bröt visserligen sin negativa trend på 18 matcher utan seger senast mot Hull (3-1) men risken att man ska göra om bedriften på bortaplan mot ett stabilt Cardiff är inte så troligt. Limpan gör som större delen av svenska folket och lämnar Cardiff ogarderat.

Cardiff Marlon Pack Stryktipset

Får Marlon Pack jubla igen?

Folkesson - Blackburn (57%)

Mattias har hittat sin spik i Blackburn och i mötet Blackburn mot Derby. Det är ett hemmalag fullt av självförtroende efter att ha tagit 12 poäng på de senaste fem matcherna och har nu klättrat upp till en elfteplats i tabellen.

Derby - ett av seriens sämsta bortalag

Derby är inte dåliga men de spelar med ett helt annat självförtroende hemma jämfört med borta. På resande fot har man faktiskt inte vunnit sedan augusti då Huddersfield besegrades med 2-1. Spiken slås ner med kraft i match fem.

Stryktipset Blackburn spik betting odds jackpot bonus

Mattias tror att The Blue and Whites får fira igen

💣 Kupongens skräll

Limpar - Bournemouth X (15%)

Fyra raka torskar för Bournemouth och nu match mot ligaledarna Liverpool. Det ska bara kunna gå åt ett håll? Inte om man tror Limpar som varnar för Bournemouth.

Kan knipa poäng mot de bästa

Ska man komma åt de stora pengarna behöver man hitta tecken som många missar. Ett sånt är just på Bournemouth anser Limpan som ändå tycker laget har kvalité att ibland kunna knipa poäng av de absolut bästa lagen. Ett kryss är inte otänkbart!

Bournmouth videoanalytiker har mycket jobb att göra för att studera hur man ska stoppa Liverpool som vann med 5-2 mot Everton senast. Se målen här:

Folkesson - Brentford (30%)

Pontus Janssons Sheffield Wednesday ställs mot Brentford I match 12 på veckans stryktipskupong. Man vann med 7-0 senast mot Luton och Jansson behövde väl knappt ens duscha efter matchen. Det blir svårare här men Folkesson varnar ändå för att vi kan få se en skräll. 

Forwards i målform

Sheffield Wednesday är knappa favoriter när man tittar på oddsen men streckas lite mer av svenska folket. Det är bra läge att krita ner tvåan och gardera med ett kryss tycker Mattias. Silva och Watkins hade lekstuga mot Luton och man ska aldrig underskatta forwards som fått komma igång med målskyttet.

Stryktipset Pontus Jansson Brentford Sheffield Wednesday

Pontus Jansson får jobba hårdare på lördag

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Kvällens riskfria spel: 450 kr på Chelsea - Arsenal!

Premier League 21 januari 2020

Veckomatch i Premier League och kvällens höjdpunkt hittar vi i London då Chelsea tar emot Arsenal. Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett riskfritt spel på matchen. Skapa ... Läs mer

Bettingstugan presenterar Best Bet IV - "The mental strength ladder"

21 januari 2020

Best Bet är tillbaka! Nu med den fjärde upplagan. Tre tävlingar har gett tre mästarlag. Nu är det dags att testa psyket hos de lag som vågar (?) ställa upp! The mental strength ... Läs mer

De vinner Fotbolls-EM 2020 - Enligt oddsen!

EM 2020 20 januari 2020

Vi spanar in vinnaroddsen inför sommarens stora höjdpunkt - Fotbolls-EM 2020! Här får du de bästa oddsen och information om hur du bäst investerar dina pengar för att få ... Läs mer

Allt inför din resa till Fotbolls-EM 2020

EM 2020 19 januari 2020

Biljetterna delas nu ut i rask takt från Uefa och har du varit en av de lyckligt lottade sitter du med en biljett! Här är allt du behöver veta om tider, spelplatser och ... Läs mer

Upphöjda odds till nattens UFC med McGregor och Cerrone!

Förhöjda odds UFC 18 januari 2020

Comeback för McGregor! Denna gång mot Cerrone i en av UFC:s hetaste matcher under 2020. McGregor avstod helt från matcher under 2019 men kommer nu som favorit till galan i Las ... Läs mer