Stryktipset Lördag 7 december » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.49)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.49)

Premier League 6 december 2019

Ny vecka och nya möjligheter till 13 rätt tillsammans med våra experter Mattias Folkesson och Anders Limpar. Tillsammans guidar dem oss rätt i 1X2 djungeln. Ta del av deras tankar kring veckans spikar och skrällar.

Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Cardiff (75%)

Barnsley reser till Cardiff inför en svår bortamatch där bortalaget ligger sist i tabellen medan Cardiff har häng på topplagen. Limpan väljer att spela singelettan i denna match där Cardiff ska vara numret större.

Lämna ettan ensam

Barnsley bröt visserligen sin negativa trend på 18 matcher utan seger senast mot Hull (3-1) men risken att man ska göra om bedriften på bortaplan mot ett stabilt Cardiff är inte så troligt. Limpan gör som större delen av svenska folket och lämnar Cardiff ogarderat.

Cardiff Marlon Pack Stryktipset

Får Marlon Pack jubla igen?

Folkesson - Blackburn (57%)

Mattias har hittat sin spik i Blackburn och i mötet Blackburn mot Derby. Det är ett hemmalag fullt av självförtroende efter att ha tagit 12 poäng på de senaste fem matcherna och har nu klättrat upp till en elfteplats i tabellen.

Derby - ett av seriens sämsta bortalag

Derby är inte dåliga men de spelar med ett helt annat självförtroende hemma jämfört med borta. På resande fot har man faktiskt inte vunnit sedan augusti då Huddersfield besegrades med 2-1. Spiken slås ner med kraft i match fem.

Stryktipset Blackburn spik betting odds jackpot bonus

Mattias tror att The Blue and Whites får fira igen

💣 Kupongens skräll

Limpar - Bournemouth X (15%)

Fyra raka torskar för Bournemouth och nu match mot ligaledarna Liverpool. Det ska bara kunna gå åt ett håll? Inte om man tror Limpar som varnar för Bournemouth.

Kan knipa poäng mot de bästa

Ska man komma åt de stora pengarna behöver man hitta tecken som många missar. Ett sånt är just på Bournemouth anser Limpan som ändå tycker laget har kvalité att ibland kunna knipa poäng av de absolut bästa lagen. Ett kryss är inte otänkbart!

Bournmouth videoanalytiker har mycket jobb att göra för att studera hur man ska stoppa Liverpool som vann med 5-2 mot Everton senast. Se målen här:

Folkesson - Brentford (30%)

Pontus Janssons Sheffield Wednesday ställs mot Brentford I match 12 på veckans stryktipskupong. Man vann med 7-0 senast mot Luton och Jansson behövde väl knappt ens duscha efter matchen. Det blir svårare här men Folkesson varnar ändå för att vi kan få se en skräll. 

Forwards i målform

Sheffield Wednesday är knappa favoriter när man tittar på oddsen men streckas lite mer av svenska folket. Det är bra läge att krita ner tvåan och gardera med ett kryss tycker Mattias. Silva och Watkins hade lekstuga mot Luton och man ska aldrig underskatta forwards som fått komma igång med målskyttet.

Stryktipset Pontus Jansson Brentford Sheffield Wednesday

Pontus Jansson får jobba hårdare på lördag

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Trav i Romme - ta del av ett riskfritt spel

LÖRDAG, 15 AUGUSTI: Trav i Romme och nu kan du som inte har konto hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel värt 100 kronor. Läs mer

Riskfritt spel till Man City vs Lyon

Champions League 14 augusti 2020

LÖRDAG, 15 augusti: Till mötet i Champions League mellan Manchester City och Lyon har Betfair Spelbörs en kampanj som gör att alla nya spelare kan ta del av ett riskfritt spel. ... Läs mer

Sanel utsedd till månadens Tipster på Bettingstugan

12 augusti 2020

Varje månad utser vi på Bettingstugan månadens Tipster bland våra spelläggare och efter en stark period blev det Sanel som tog hem det priset under juli månad. Vi tog ett kort ... Läs mer

Stryktipset Duellen - Final

11 augusti 2020

Stryktipset Duellen har kommit fram till sitt slut för denna gång och det är dags för ett avgörande. I finalen väntar en tuff och spännande duell mellan Dalibor Rajic och Daniel ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.33)

11 augusti 2020

Traditionen fortsätter! Inför denna helg har Mattias Folkesson och Anders Limpar plockat sina bästa spikar och skrällar till lördagens omgång av Stryktipset. Läs mer