Stryktipset Lördag 9 januari » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.1)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.1)

FA Cup 7 januari 2021

År 2021 inleds på riktigt på lördag då Stryktipset har sin första omgång detta år! Vi får även en sprakande start på spelåret då inte mindre än 13 FA-cupmatcher ska analyseras. Här kan vi förvänta oss en del rotationer och andra upplägg än en vanlig omgång. Men bli inte skrämda av det - våra experter guidar oss rätt med deras bästa spikar och skrällar.

⚽️ Stryktipset lördag 9 januari

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller 13 matcher från FA-cupen! Chans till en hel del skrällar Våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Manchester United (75%)

Manchester United är det mest streckade laget på lördagens kupong och det är också detta lag som Anders Limpar väljer att ha som sin bästa spik. 

Hemma mot Watford ska man bara vinna. Watford har annars gått hyfsat bra i andradivisionen i England, men skillnaden mellan lagen är stora. 

Folkesson - Bournemouth (54%)

Mattias Folkesson har hittat sin bästa spik i matchen mellan Oldham och Bournemouth. Här väljer han att spela en tvåa. 

Faktum är att denna match spelas i Bournemouth och bara det ger en fördel.

Men andra faktorer som väger tungt är att Bournemouth är ett bättre lag. Man har gått starkt i Championship där man i dagsläget placerar sig på en tredjeplats. 

Oldham mittenlag i League two, så detta ska bara kunna sluta på ett sätt.

Veckan spik v1 720

💣 Kupongens skräll

Limpar -  Middlesbrough (23%)

När det kommer till veckans skräll på Stryktipset denna lördag så har Anders Limpar valt Middlesbrough till 23%. Möter Brentford på bortaplan.

Ser man till ligaspelet skiljer det inte många poäng mellan lagen. Det som dock talar för hemmalaget är att man är starkare hemma, än vad Middlesbrough är på bortaplan.

Men tvåa känns bra att ha med här.

Folkesson - Middlesbrough (23%)

Även Mattias Folkesson har riktat sina blickar till matchen mellan Brentford och Middlesbrough när han plockat ut sin bästa skräll till lördagens kupong. 

Precis som Limpar har Folkesson valt Middlesbrough som sin skräll. Det är ett bra val och inte minst om man är ute efter att få lite mer än pengarna tillbaka. 

7 november möttes lagen senast. Då slutade ligamatchen 0-0. Bortaseger denna gång?

Veckan skra ll v1

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset

🏡 Andelsspel på Stryktipset

Räkna med hög utdelning när det är en rad cupmatcher som kan ställa till det. Nedan hittar ni våra andelar till lördagens Stryktips.

Köpa andel Bettingstugan Stryktipset
Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela 100 kronor gratis på Allsvenskan!

Allsvenskan 9 april 2021

LÖRDAG: Allsvenskan 2021 börjar i helgen och vi får en rad spännande matcher redan i omgång 1. Vill du höja upp spänningen ännu mera rekommenderar vi kampanjen som Betsafe kör ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.14)

Premier League 9 april 2021

18 miljoner i jackpot denna lördag då Stryktipset som vanligt ska spelas. Premier League börjar närma sig sitt slutskede och i Championship ska uppflyttnings-, nedflyttnings- och ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 10 April

Premier League 9 april 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Först ut är Bettingstugans egna expert Jonas Weimer som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Han vinner skytteligan i Allsvenskan 2021

Allsvenskan 8 april 2021

Det är dags för Allsvensk premiär och, förutom matcherna, är det förstås intressant att spana in profiler och framtida stjärnor. Något som alltid är hett att diskutera innan en ... Läs mer

Vilka vinner Allsvenskan 2021?

Allsvenskan 8 april 2021

Det har blivit dags för premiär i Allsvenskan 2021 och lagen är rustade till tänderna att ge sig på den nya säsongen. Spelbolagen har förstås även de sina favoriter klara och ... Läs mer