Stryktipset Lördag 8 Januari » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
 • Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.1)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.1)

Premier League 7 januari 2022

Det är FA-cupen i fokus när Stryktipset är tillbaka igen! 3e rundan ska spelas med en hel del fina lag från Englands högsta serier. Kupongen är dock knepig och kräver en bra spik och en bra skräll. Denna gång levererade av Bettingstugans experter Jons Weimer och Anders Limpar.

⚽️ Stryktipset lördag 8 Januari

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller fina matcher från Premier League och Championship.

🔨 Kupongens spik Stryktipset

Limpar - Newcastle (79%)

Premier League laget Newcastle fick hemmaplan när League one laget Cambridge United kommer på besök. Ingen match för skatorna enligt Anders.

  Limpar om Newcastle - Cambridge på Stryktipset
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Newcastle har visserligen stort fokus på att försöka klara sig kvar i Premier League men samtidigt är man så pressade så minsta lilla framgång kommer ge en boost för det här laget. Nu har man även fått en lång paus inför den här matchen då många matcher ställts in. Tycker ändå man sett lite bättre ut senaste tiden och när Cambridge kommer på besök, från botten av ettan, då ska det vara klasskillnad. Dags att visa att man hör hemma i fotbollens finrum!

  Weimer - Reading (55%)

  Kidderminster som huserar i div 6 brukar inte ta sig såhär långt i FA-cupen. Nu ställs man mot Reading från The Championship. David mot Goliath och Weimer spikar bortalaget.

  Weimer om Kidderminster - Reading på Stryktipset
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Kidderminster är faktiskt ett lag jag spelat mycket på då jag på tisdagar brukar sitta bänkad framför liven när de engelska lågdivisionerna spelar. Det brukar gå att göra fynd där. Här tror jag inte man kan fynda på hemmalaget som är vana med ett helt annat motstånd. Även om formen är god ska Reading ganska enkelt ta sig vidare här. Jag spikar 2an.

  Newcastle Stryktipset

  Newcastle knyter näven

  💥 Kupongens skräll Stryktipset

  Limpar - Rotherham (18%)

  Queens Park Rangers fortsätter att gå starkt i The Championship och ställs nu mot Rotherham som lämnade den samma förra säsongen. Limparn varnar för gästerna

  Limpar om QPR - Rotherham på Stryktipset
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Det här är en sån här match där jag får känslan av att Rotherham kan ge "stora" QPR en match. Man möttes förra säsongen i The Championship och då vann man vasin match. Mycket har hänt sedan dess men Rotherham går starkt i League one och kan nog vara tillbaka redan nästa säsong. Jag tror man vill visa att man fortfarande håller god klass. Denna kan sluta hur som helst!

  Weimer - Barrow (11%)

  Barnsley med tränare Poya Asbaghi fortsätter gå tungt i ligan. Försvarsspelet har förbättrats men man har förtvivlat svårt att vinna matcher. Nu kommer League Two laget Barrow på besök. Kan det lossna då?

  Weimer om Barnsley - Barrow på Stryktipset
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Här tycker jag ettan streckas lite för hårt. Barnsley har ett par tunga spelartapp och Barrow är ett helt okej lag. Med tanke på hur dåligt Barnsley har spelat i år så kommer man inte med något självförtroende alls och Barrow kan spela avslappnat. Barnsley satsar på att få ordning på ligaspelet och fokuserar mindre på cupen, jag tror det kan bli en tight historia och 11% är ett roligt tecken.

  Birmingham Rotherham Stryktipset

  Rotherham är tillbaka på Kiyan Prince Foundation Stadium

  📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 8 Januari

  🏡 Andelsspel på Stryktipset lördag 8 Januari

  13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

  Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

  Fler spelnyheter & kampanjer

  Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

  Premier League 14 januari 2022

  Stryktipset är tillbaka igen efter att vi inte fått någon med 13 rätt förra veckan. Denna vecka får vi därmed 12 miljoner i jackpot och bra läge att vässa hjärnorna igen. Några ... Läs mer

  Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 Januari

  Premier League 14 januari 2022

  Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Sanel Hrjnic kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer

  Idrottsgalan 2022 - Två stora favoriter gör upp om åtråvärda priset!

  12 januari 2022

  Idrottsgalan går av stapeln den 17 januari 2022 och ett av de mest åtråvärda priserna är förstås årets manliga respektive kvinnliga idrottare. Och i båda kategorierna är de två ... Läs mer

  Stryktipskrönikan 8 Januari

  7 januari 2022

  Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare och bettingexpert Jonas Weimer kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på ... Läs mer

  Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.1)

  Premier League 7 januari 2022

  Det är FA-cupen i fokus när Stryktipset är tillbaka igen! 3e rundan ska spelas med en hel del fina lag från Englands högsta serier. Kupongen är dock knepig och kräver en bra spik ... Läs mer