Stryktipset Lördag 7 mars » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
 • Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.10)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.10)

Premier League 6 mars 2020

12 miljoner i jackpot på helgens stryktips! Då laddar Limpan och Folkesson upp med sina analyser av veckan bästa spik och skräll! Ta del av analysen och förhoppningsvis lördagens jackpot!

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

NYHET - Bettingstugan har börjat sälja andelar. Klicka här för att gå till vår andelssida. Där kan du hitta andelar på Stryktipset, bomben, Topptipset samt Europatipset

🔨 Kupongens spik

Limpar - Arsenal (65%)

Lördagens huvudmatch är förstås derbyt Arsenal - West Ham. Det är många spelare som saknas i denna match för West Ham, exempelvis Wilshere, Soucek, Yarmolenko samt Fredericks. Även Arsenal saknar en hög med spelare som exempelvis Chambers, Tierney och Soaresmen. Limpar tycker det här drabbar West Ham mer som är mer beroende av en intakt startelva då bredden inte är lika bra.

West Ham spelar med kniven mot strupen

West Ham kämpar i botten och har haft det tungt. Nu kommer man visserligen från en seger mot Southampton senast men är fortfarande ordentligt indraget i bottenstriden. De lär strida för sitt liv här men räcker det när Arsenal står för motståndet? Nej det tror inte Limpar och spikar Gunners. 

BB200302 BB622

Tungt för Arsenal just nu men en vinst här skulle göra gott

Folkesson - Wolves (73%)

Wolves möter Brighton på lördag och Mattias skriver ner spiken på kupongen på Wolves. Man har bra häng på den viktiga fjärdeplatsen i tabellen och klättrar upp dit om man vinner här. Kommer dessutom från en fin vinst mot Spurs 3-2 på bortaplan. En fin skalp och en ännu finare uppstuds från förlusten mot Everton i ligacupen.

Brighton har inte en vinst på åtta matcher

Wolves har faktiskt inte förlorat nu på fyra raka ligamatcher och man har dessutom hållit nollan i tre av dem. Hemma är man även rysligt starka med endast förluster mot tre storlag - Chelsea, Liverpool och Tottenham. Brighton i sin tur har inte vunnit en enda match senaste 8 omgångarna. Man har stora problem med offensiven och är nu bara en pinne från nedflyttning. Dålig självförtroende samtidigt som man har en av de svårare bortamatcherna man kan ha. Mattias låter ettan stå ensam.

  BB200301 ZS007

  Säsongen ser ljus ut för ett Wolverhampton i medvind

  💣 Kupongens skräll

  Limpar - X för Norwich (20%)

  Norwich gästar Bramall Lane och det är ett bortalag i form! Det måste man få säga efter två raka vinster, dels i ligan men även i ligacupen mot Tottenham. Annars ser det inte allt för ljust ut för jumbon som har sex poäng upp till säker mark. Limpar tror dock att cupvinsten och det något trevligare spelet senaste tiden kan räcka till poäng här, skadorna samt mer sliten trupp till trots.

  120 min i benen för båda lagen

  Sheffield Utd gick i sin tur en hård match mot Reading i ligacupen. En match man inte vann förrän i förlängningen. Slitna lag för båda kanske och ingen som orkar knipa samtliga poäng.

  Stryktipset Wolverhampton Norwich Premier League

  Kan vinsten i cupen mot Tottenham ge Norwich kraft till poäng här?

  Folkesson - Hull (15%)

  Folkesson sparar sin analyserade skräll till match 13 på kupongen. Stoke spelar hemma mot Hull och Mattias ger en varningens tecken för Hull. Det skiljer fatksikt bara tre poäng mellan dessa bottenlag. Hull har visserligen den klart sämre formen om man jämför lagen och tittar man på odds och procent så ska dom inte ha en chans i den här matchen. 

  Mattias vill rensa kupongen

  Folkesson väljer dock att köra en Mattias Jonsson och spela både raka 1an men lägga till skräll 2an. Står Hull för en bättre insats här så får de inte bara ett trendbrott utan även en kupongrensare som gör att man kan sitta ensam med jackpoten. 

   Se Eric Dier i Tottenham förlora fattningen efter att Tottenham åkt ut mot Wolverhampton på straffar

   📺 Se veckans uppsnack stryktipset 7/3

   Varje vecka levererar Bettingstugan uppsnack Stryktipset. Limpar och Mattias snackar igenom kupongens hetaste matcher. Glöm inte att prenumera på vår kanal för att ta del av samtliga av våra videos.

   💰 Bettingstugans andelssida

   Du vet väl att du kan köpa andelar från Limpan och Mattias samt alla Bettingstugans spellägare på vår andelssida? Sidan drivs tillsammans med Direkten Ryd och är fullproppad varje dag med andelar från Topptipset, Powerplay, Bomben, Europatipset och såklart Stryktipset.

   Gilla nyhet

   Kommentera nyhet

   Fler spelnyheter & kampanjer

   Helgens trippel med Bettingstugan - Divsion ett norra special! 4.30 x pengarna.

   Fotboll 10 juli 2020

   Helgen står för dörren och självklart kommer Bettingstugan med en ny trippel! Denna gång hämtad från Division 1 norra. Trippeln ger fina 4.30 x pengarna! Läs mer

   Kampanj till Malmö mot Norrköping

   Allsvenskan 10 juli 2020

   MÅNDAG: Två tippade topplag där bortalaget Norrköping startat säsongen 2020 strålande! Ökar de avståndet eller kommer Malmö att krympa det på måndag? Läs mer

   Kampanj till Tottenham v Arsenal!

   Premier League 10 juli 2020

   SÖNDAG: Tottenham mot Arsenal är ett klassiskt möte i Premier League! Ta del av kampanjen från Betfairs prisbelönta spelbörs till matchen! Läs mer

   Kampanj till Juventus - Atalanta - Riskfritt spel!

   Serie A 10 juli 2020

   LÖRDAG - Serieledarna Juventus ska försöka studsa tillbaka efter förlusten mot Milan. Det är dock en tuff mach som väntar när Atalanta kommer på besök. Ta del av ett riskfritt ... Läs mer

   Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 2

   Premier League 9 juli 2020

   I kvartsfinal 2 möts Bettingstugans profil i socialmedia Andreas Höglund och en outsider i tävlingen i form av Robert Hammarbring. Medan Andreas jobbat länge med betting och har ... Läs mer