Stryktipset Lördag 13 mars » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.10)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.10)

Premier League 11 mars 2021

Veckans ska rundas av och vad rundar man inte bäst av än med Stryktipset! Denna vecka med fina matcher från Premier League, Championship, League one samt Svenska Cupen! Följ med våra experter i resan mot 13 rätt.

⚽️ Stryktipset lördag 13 mars

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller tre matcher från Premier League och 8 matcher från Championship. En match från League one och en match från Svenska Cupen. En riktigt rolig och intressant kupong med andra ord. Här kommer experterna med sina tips för att lösa denna kluring.

🔨 Kupongens spik

Bobby - Manchester City (69%)

Fulham har spelat upp sig och börjar nu nosa på lagen ovanför nedflyttningsstrecket! Det väntar dock hårt motstånd här då laget som toppar både tabell och form kommer på besök - Manchester City. Kan Fulham göra något mot de troliga mästarna 2021? Det tror inte Bobby.

Bobby om Manchester City
Redaktionen

Robert Pettersson

Jag tycker det är fin procent just nu på City att vinna till 69%. Visst, man har Champions League i veckan som kommer men vilken trupp man har och vilken svit man har. Det bör bli plockpotatis med Fulham även om de kanske kan stå emot en stund. Hur mycket City än roterar kommer de vara bättre på varje position. Tråkigt med blir spik.

Weimer - Norrköping (47%)

Det är kvartsfinal i Svenska Cupen och hemmalaget Norrköping ska ta sig an Häcken. Två lag som tippas komma på den övre halvan i den Allsvenska tabellen drabbar alltså samman redan här. Vinnarna ställs mot Degerfors eller Västerås i semifinalen. Weimer hittar sin spik i denna match.

Weimer om Norrköping vs Häcken
Redaktionen

Jonas Weimer

Norrköping som gick 35 miljoner plus förra säsongen har fått behålla nyckelspelare som Nyman och Haksabanovic. Dessutom har man gjort spännande nyförvärv i 25 åriga Adegbendro från Rosenborg. En spelare som kan komma ner och möta, gå i djupet och som dessutom ser riktigt vass ut en mot en. Häcken är inget dåligt lag men spetsen hos Norrköping tycker jag helt enkelt är bättre än Häcken som tappat en del tongivande spelare och som har sin allra bästa spelare Irandust skadad här. Jermejeff missade matchen senast på grund av skada dessutom. En fin spik tycker jag!

Veckan spik v10

💣 Kupongens skräll

Bobby - Everton - Burnley X (17%)

Everton och Burnley möts i en spännande match. Hemmalaget slåss om Europaplatser medan Burnley nu är med i nedflyttningsracet. Mycket står på spel när visslan ljuder kl 18:30 på Goodison Park. Bobby tror även det här kan vara en utslagsmatch på Stryktipset.

Bobby om Everton vs Burnley
Redaktionen

Robert Pettersson

Det är många som kommer spika Everton här sett till tabellen. Visst är de storfavoriter men Burnley säljer sig ofta dyrt. Mycket kryss och många bra försvarsinsatser. Jag tror vi kan få se en somnade match och 17% alltså. Det är riktigt bra på krysset.

Weimer - Wycombe (28%)

Jumbon Wycombe vänder hem och får fint besök av Preston. Med 12 poäng upp till säker mark börjar det brännas under Wycombes fötter. Har de vad som krävs för att vinna några matcher och ge serien en chans? Weimer tror de i alla fall kan starta på den trenden på lördag.

Weimer om Wycombe vs Preston
Redaktionen

Jonas Weimer

Efter fyra raka förluster här kommer få svensk folket att vända jumbon Wycombe ryggen. Men kolla vilka lag de faktiskt mött. Det är topplagen Norwich och Watford och dessutom tre raka bortamatcher. Nu vänder man hem igen och där är man åtminstone okej. Preston har inget att spela för. De torskar varannan match borta och det är med andra ord dags för det. En fin procent på ett desperat hemmalag, det blir min skrällchans här.

Veckan skrall v10

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 13 mars

🏡 Andelsspel på Stryktipset 13 mars

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Odds på Sverige i Fotbolls-EM 2021

EM 2021 16 april 2021

Sommarens stora fest kommer närmare och närmare! Vi pratar förstås om Fotbolls EM 2021 som kommer bli en rysligt spännande turnering, inte minst med svenska ögon. Vårt landslag ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.15)

Premier League 16 april 2021

Det är 18 miljoner i jackpot på helgens Stryktipskupong och all anledning att lägga ner jobbet som krävs för att sitta med 13 rätt på lördag. Två som gjort det är Limpar och ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 17 April

Premier League 15 april 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Spela 100 kronor gratis på Allsvenskan!

Allsvenskan 9 april 2021

LÖRDAG: Allsvenskan 2021 börjar i helgen och vi får en rad spännande matcher redan i omgång 1. Vill du höja upp spänningen ännu mera rekommenderar vi kampanjen som Betsafe kör ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.14)

Premier League 9 april 2021

18 miljoner i jackpot denna lördag då Stryktipset som vanligt ska spelas. Premier League börjar närma sig sitt slutskede och i Championship ska uppflyttnings-, nedflyttnings- och ... Läs mer