Stryktipset Lördag 20 juni » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
 • Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)

Premier League 18 juni 2020

Stryktipset är äntligen tillbaka och vi får en mängd fina matcher i helgen! Dessutom kastar Svenska Spel in 8 miljoner i jackpot! Vi kommer satsa hårt mot 13 rätt - ta del av resan med våra experter och deras bästa tips på veckans spikar och skrällar.

⚽️ Stryktipset

Svenska Spel har valt ut flera spännande matcher för Stryktipset på lördag och våra experter har tagit ut spikar och skrällar som gör kupongen komplett!

NYHET - Bettingstugan har börjat sälja andelar. Klicka här för att gå till vår andelssida. Där kan du hitta andelar på Stryktipset, bomben, Topptipset samt Europatipset

🔨 Kupongens spik

Limpar -  Liverpool (58%)

Kvalitén pratar för sig själv i den här matchen där Liverpool är bättre på varje position. Everton är normalt sett är rätt starka hemma men utan publiken i ryggen och mot ett Liverpool som vill avgöra hemma i nästa omgång kommer det bli riktigt tufft.

Limpan spelar emot hjärtat

Limpar kan inte se att Everton kan klara nån poäng utan Liverpool kör över...tyvärr tillägger Limpan som håller sitt Everton varmt om hjärtat!

Everton Liverpool Premier League

Everton med publiken i ryggen hade kanske haft en chans

Folkesson - West Brom (70%)

West Brom spelar alltså hemma mot Birmingham. Man ligger tvåa i tabellen och enligt Folkesson måste det ha varit en inspirerande period nu när man fått träna och ha känslan att Premier League är nära. Man har faktiskt chans att vinna Championship men fokus är förstås topp två. 

West Brom har en passande motståndare

Fulham nosar dock sex poäng bakom och det går inte att slappna av utan det gäller att komma igång direkt. Mattias tror att det passar perfekt med ett motstånd utan så mycket att spela för. West Brom brukar ha lätt för Birmingham. Ett Birmingham som också var riktigt kalla innan uppehållet.

  West Brom Birmingham

  Slaven Bilic har varit stenhård mot truppen under uppehållet

  💣 Kupongens skräll

  Limpar - Sheff United (33%)

  Limpan tycker om det han ser med Sheff United. De borde vunnit senast men fick segermålet underkänt. Man har under säsongen varit den där underdogen man gillar som spelar efter sina resurser och inte efter plånboken. Avsaknaden av  de stora pengarna och stjärnorna har man istället kompenserat med taktiskt precision. Dessutom jobbar man stenhårt för varande och det har räckt lång. 

  Newcastle utan sitt starka publikstöd

  Här tror Limpar att Newcastle kan få problem. Man möter ett hårt arbetande lag och själva har man normalt sett väldigt starkt hemmastöd. Det kan man inte luta sig tillbaka mot här. Dessutom har Sheff en match i benen vilket kan göra att man kan rent taktiskt manövrera ut Newcastle när man vet vad som gick fel eller vad som funkade senast.

  Newcastle Sheff United Premier League

  Folkesson - Stoke (28%)

  Det här är en klurig match där Folkesson har gått på X2 med motiveringen att det finns bra värde på Stoke. Enligt spelbolagen är man favoriter här men svenska folket går emot. 28% är en fin skräll på ett lag som alltså är favoriter. 

  Reading har inte mycket att spela för

  Reading I ingemansland och bör inte bli indraget i varken topp eller bottenstrid. Mattias tror att det kan spela stor roll här när man går in i säsongens slutskede efter en lång vila. De där extra meterna man tar på träning när man har viktiga matcher som kommer ska inte underskattas.

   BB200212 BB607

   Det hettade till rejält mellan Stoke och Preston

   💰 Bettingstugans andelssida

   Du vet väl att du kan köpa andelar från Limpan och Mattias samt alla Bettingstugans spellägare på vår andelssida? Sidan drivs tillsammans med Direkten Ryd och är fullproppad varje dag med andelar från Topptipset, Powerplay, Bomben, Europatipset och såklart Stryktipset.

   Se veckans Uppsnack stryktipset

   Gilla nyhet

   Kommentera nyhet

   Fler spelnyheter & kampanjer

   Milan mot Juventus - riskfritt spel från Betfairs prisbelönta spelbörs

   Serie A 7 juli 2020

   TISDAG: Stor match ikväll mellan Milan och Juventus. Zlatan ska försöka förstöra för Juve i kampen om ligatiteln. Ta del av riskfritt spel från Spelbörsen till matchen. Läs mer

   Helgens trippel med Bettingstugan - 4.40 x pengarna!

   Allsvenskan 3 juli 2020

   Allsvenskan går in i sjätte omgången och tabellen börjar så sakteliga att sätta sig. Bettingstugan har till denna helg tagit fram en fin trippel där vår expert tagit fram sina ... Läs mer

   Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.27)

   Premier League 3 juli 2020

   Stryktipset går in i sina sista omgångar och även denna helg bjuds det på flera fina matcher. Räkna med hög omsättning och räkna med att du kommer behöva hitta en fin spik och ... Läs mer

   Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 1

   Premier League 2 juli 2020

   Duellen på Stryktipset har lämnat seedningen och nu börjar utslagsrundorna. I kvartsfinal 1 möts Bettingstugans bettingexpert Jonas Weimer och det senaste tillskottet på ... Läs mer

   Nya bonusar för alla svenska bettingsidor i juli 2020

   2 juli 2020

   Regeringen har skärpt regler kring spelbranschen och det innebär bland annat att ett spelbolag som mest får dela ut 100 kronor som bonus på casino. Det har gjort att vi fått se en ... Läs mer