Stryktipset Lördag 27 mars » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.12)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.12)

VM-kval 25 mars 2021

Älskar man landkamper kan vi säga att det är jackpot på Stryktipset. Vi får nämligen 13 landskamper och nio av dem är heta VM-kvalmatcher. Resterande fyra är från U21 EM som är i full gång i Slovenien och Ungern. En rad kluriga matcher alltså där det gäller att läsa på ordentligt - och det har våra experter gjort!

⚽️ Stryktipset lördag 27 mars

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller 13 landskamper. Nio stycken heta VM-kvalmatcher och fyra stycken U21-EM matcher. Spännande matcher som ska analyseras och rättas gröna av våra experter.

🔨 Kupongens spik

Bobby - Rumänien U21 (39%)

U21 EM i Slovenien/Ungern är i full gång och här har vi den andra gruppspelsmatchen mellan värdnationen Ungern och Rumänien. Bobby hittar sin skräll på gästerna här.

Bobby om Ungern U21 - Rumänien U21
Jonas Weimer

Robert Pettersson

Rumänien som har kvar en stor del av sin trupp från när de delade tredjeplatsen i 2019. Ungern hade ju fruktansvärt tungt mot Tyskland senast där de endast kom upp i 32% av bolleinnehavet, och även 2-18 i målchanser. Ungern behöver vinna, men ska inte ha tillräckligt med kvalité för att klara de här mot ett starkt Rumänien, som jag lyfter ett varningens finger för i gruppen.

Weimer - Italien (67%)

Bulgarien spelar sin andra VM-kvalmatch mot Italien och det är ett bortalag som kommer till denna match med tre poäng efter 2-0 mot Nordirland. Bulgarien däremot fick se sig besegrade med 3-1 i första matchen. Weimer har sin spik redo här.

Weimer om Bulgarien - Italien
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Italien som komfortablert vann med 2-0 mot Nordirland. Ett mittbackslås i Chiellini samt Bonucci plus farliga trion där framme med Insigne, Imobile samt Berardi gör att Italien ser ruggigt vassa ut. Ska städa av ett Bulgarien som såg otroligt blekt ut mot Schweiz där de förlorade med 3 mål mot 1. Och Italien är ett starkare lag än Schweiz. Bulgarien saknar starka ledare, och har ett rätt namnsvagt lag överlag. Har svårt att se Bulgarien ta en poäng här.

Veckan_spik_v12

💣 Kupongens skräll

Bobby - Nederländerna U21 (24%)

Det blir en stor match i denna tuffa grupp där Tyskland U21 tar sig an Nederländerna U21 i EM för ungdomar. Nederländerna tappade oväntat poäng i första matchen och har kniven mot strupen här. Bobby tror man slingrar sig undan och har möjlighet för tre poäng i denna match.

Bobby om Tyskland U21 - Nederländerna U21
Jonas Weimer

Robert Pettersson

Ser man till spelarmaterialet så är Tyskland och Nederländerna rätt jämnlika, kanske lite fördel Tyskland. Men Nederländerna har den farliga Boadu som varit klinisk samt vindsnabba yttrarna i Kluivert och Land. Nederländerna borde, sett till oddset, ligga på drygt 34 % men streckas just nu till 24%, så en tvåa måste med enligt mig.

Weimer - Turkiet (26%)

Turkiet stod för en fin skräll när man besegrade Nederländerna med 4-2 i öppningsmatchen i denna grupp. Nu möter man Norge på neutral plan. Ett Norge som vår expert tycker blir för överstreckade.

Weimer om Norge - Turkiet
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Turkiet som rättvist vann senast mot Nederländerna i en 4-2 match där giftige Ylmaz stod för ett hattrick. Turkiet, precis som Norge känns som lag med väldigt höga högstanivåer, men även rätt djupa dalar. Och har Turkiet en bra dag, så tror jag absolut att de kan störa Norge. Norge spelar ju inte på sin hemmaplan, utan matchen spelas i Malaga. Ska även tilläggas att Ødegaard fick kliva av senast, och är tveksam till spel i denna match. Detta påverkar såklart Norges offensiv rejält. Så att Turkiet kan störa Norge här ser jag som fullt möjligt!

Veckan_skrall_v12

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 27 mars

🏡 Andelsspel på Stryktipset 27 mars

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Odds på Sverige i Fotbolls-EM 2021

EM 2021 16 april 2021

Sommarens stora fest kommer närmare och närmare! Vi pratar förstås om Fotbolls EM 2021 som kommer bli en rysligt spännande turnering, inte minst med svenska ögon. Vårt landslag ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.15)

Premier League 16 april 2021

Det är 18 miljoner i jackpot på helgens Stryktipskupong och all anledning att lägga ner jobbet som krävs för att sitta med 13 rätt på lördag. Två som gjort det är Limpar och ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 17 April

Premier League 15 april 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Spela 100 kronor gratis på Allsvenskan!

Allsvenskan 9 april 2021

LÖRDAG: Allsvenskan 2021 börjar i helgen och vi får en rad spännande matcher redan i omgång 1. Vill du höja upp spänningen ännu mera rekommenderar vi kampanjen som Betsafe kör ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.14)

Premier League 9 april 2021

18 miljoner i jackpot denna lördag då Stryktipset som vanligt ska spelas. Premier League börjar närma sig sitt slutskede och i Championship ska uppflyttnings-, nedflyttnings- och ... Läs mer