• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.12)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.12)

EM-kval 24 mars 2023

Stryktipset är tillbaka! Denna vecka med EM-kval och en rad engelska matcher från lågdivisionerna. Spännande matcher där utdelningen kan bli riktigt fin. Weimer och Limpar guidar er igenom kupongens bästa spikar och skrällar.

⚽️ Stryktipset Lördag 25 Mars

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från EM-kval, League one och League two.

🔨 Kupongens spik Stryktipset 25 Mars

Limpar - Spanien (71%)

EM-kvalet ska sparkas igång i Grupp A och då får vi match mellan de två stora favoriterna i gruppen Spanien och Norge. Limpar tror dock det blir en ensidig historia.

    Limpar om Spanien vs Norge
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Det är oerhört svårt att möta Spanien på bortaplan i en sån här viktig match. När man dessutom gör det utan sin storstjärna Haaland så ser det mörkt ut. Spanien med sitt bollinnehav kommer mala ner Norge över 90 minuter och vinna med minst två bollar. Säker spik Spanien!

    Weimer - Rumänien (66%)

    Andorra och Rumänien drabbar samman i öppningsmatchen i Grupp I av EM-kvalet. Weimer tror det blir en komfortabel match för gästerna.

    Weimer om Andorra - Rumänien
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    En spännande grupp detta, Grupp I, där vi har flera länder som kan hamna topp två. Schweiz känns förstås som stora favoriter men det kan bli tight med Kosovo, Israel och Rumänien. Andorra då? Det bor 79000 i Andorra, lika många som i Karlstad ungefär. Man har några vinster genom åren men då är det mot San Marino, Lichtenstein eller liknande lag. Det är amatörspelare som ofta genomskådas när de möter lag av Rumäniens klass. Rumänien har väl inget superlag just nu, saknar även några gubbar till denna match, men bör vinna med hyfsat stora siffror ändå. Hemma kan man slå vilket lag som helst, borta mot Andorra vinner man alla dagar i veckan.

    Spanien Norge

    Spanien Norge blir en match att se fram emot

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 25 Mars

    Limpar - Kosovo (23%)

    Israel ställs i öppningsmatchen mot Kosovo. Två länder som hoppas kunna vara med och fightas om de två första platserna i Grupp I.

    Limpar om Israel - Kosovo
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Jag gillar Kosovo, de har ett spännande landslag som är på uppgång. Känslan är att det kan bli en obehaglig upplevelse för Israel som kommer till den här matchen som stora favoriter. Muriqi och Rrahmani är fina spelare att hålla koll på i Kosovo. Lutar åt en helgardering i denna match.

    Här hittar ni mina andelar

    Weimer - Lincoln (24%)

    I mittens rike av League one ska Fleetwood och Lincoln mäta sina krafter. Weimer tror vi kan få se en skräll.

    Weimer om Fleetwood - Lincoln
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Lincoln är inne i en liten tung trend just nu. Jag håller dem dock som bättre än Fleetwood och en perfekt match att studsa tillbaka i. Lincoln har haft lite problem med målskyttet ett tag men försvaret är riktigt bra. Lär bli målsnålt och det är möjligt att ett mål kan räcka här. Det är dags för anfallarna Diamond och House på topp att leverera igen. Senast man mötte Fleetwood hade man 2-0 men tappade på slutet till 2-2. Nu tror jag man håller hela vägen.

    Här hittar ni mina andelar