• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.13)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.13)

Premier League 28 mars 2019

Landslagsuppehållet är över och på lördag kan vi återigen se fram emot att följa Premier League och Championship-matcher på Stryktips-kupongen. Bettingstugans experter har i vanlig ordning tagit ut sina rader till lördagens kupong samt plockat ut sina spikar och skrällar.

BETTINGSTUGANS RADER INFÖR HELGENS STRYKTIPSET

4_28stryktips

Raderna som är framtagna kostar 2304 kr

👊 KUPONGENS SPIKAR

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen så gäller det att pricka in 13 rätt på Stryktipset. Ta del av våra experters spikar inför lördagens matcher.

Veckan_spik_v13

Våra experters spikar

Bobbie Friberg da Cruz: Leeds 74%

Leeds föll i den förra omgången mot toppkonkurrenten Sheffield United vilket innebar att man ramlade ner till en tredjeplats i Championship, samtidigt som Sheffield United tog över andraplatsen. Förlusten var definitivt ett tungt nederlag för Pontus Jansson och resterande spelare i Leeds men det är hela åtta omgångar kvar och massvis med poäng att spela om. Det gäller nu att ladda om och se till att vinna helgen match mot Millwall, något Bobbie räknar med att Leeds gör. Enligt Bobbie är det stor klasskillnad mellan dessa lag och speciellt när det Leeds som är hemmalag. Ettan spikas till 74%. 

Limpan: Leeds 74%
Även Limpan väljer att spika Leeds denna helg, mycket pga hemmafördelen. Leeds har stått för en fin säsong på hemmaplan med tolv vinster och tre kryss på 19 matcher samtidigt som att Millwall är ett av Championships sämsta bortalag med endast tre vinster på bortaplan denna säsong. Ett stort problem för Millwalls bortaspel är försvarsspelet då dom släpper in 1.63 mål per bortamatch. Nu möter man ett Leeds som febrilt jagar tre poäng och som kommer trycka på gaspedalen från att domaren blåser igång matchen. 

Mattias: Crystal Palace 76%

Roy Hodgsons Crystal Palace har enligt Mattias ypperliga chanser att i helgen ta tre poäng. Man ställs mot seriens överlägset sämsta lag Huddersfield och då Palace fortfarande har mycket att spela för räknar Mattias med att se ett hemmalag som tar denna match seriöst. Så länge Crystal Palace kommer upp i normal nivå så ska dom vinna på lördag.

Se Uppsnack Stryktipset med Bobbie, Limpan och Mattias.

👊 KUPONGENS Skrällar

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen på Stryktipset krävs det att du har en del skrällar med på kupongen. Se vilka matcher våra experter har som skrällar.

Veckan_skrall_v13

Våra experters skrällar

Bobbie Friberg da Cruz: Sheffield Wednesday 28%

Det skiljer åtta poäng och fem placeringar mellan Sheffield Wednesday och Stoke, ändå trot svenska folket på att Stoke har störst chans på seger. Bobbie håller inte med utan menar att tabellen talar sitt tydliga språk och att det är ett bortalag som fortsatt har tron på att lyckas knipa en playoff-plats, tillskillnad från Stoke som inte har något att spela för. Bobbie helgarderar denna men menar att det finns gott om värde på 2:an.

Limpan: Bristol City 13%

I den förra omgången tog Sheffield United tre oerhört viktiga poäng då man besegrade rivalerna Leeds på bortaplan med 1-0. Vinsten innebär att laget nu endast har två förluster på sina 15 senaste matcher och att dom huserar på en av dom två direktplatserna till Premier League. Frågan är dock om dom gör det efter omgång 39? Limpan är inte helt säker då han valt att spika Leeds samtidigt som han helgarderar Sheffield United - Bristol City. Bortalaget har gjort en bra säsong så här långt och har fortfarande chans att nå en playoff-plats, så räkna med ett heltaggat Bristol City. 

Mattias: Oavgjort i Aston Villa - Blackburn 16%

Aston Villa tuffar på och inför helgens match har klubben fyra raka vinster vilket gjort att man klättrat upp till en sjätteplats. På lördag ställs Aston Villa mot nykomlingarna Blackburn och då räknar nästan alla med att vi får se ett hemmalag som tar sin femte raka vinst. Mattias är dock inte lika säker på att Aston Villa utan väljer att spela 1X här. Han väljer dessutom X:et i denna match som omgångens skräll och han gör det med anledningen till att han inte håller med det svenska folket om streckningen. Att Aston Villa, med flertalet skador, ska ha 74% chans att vinna mot ett Blackburn som stått för en fin säsong känns fel och har du råd tycker Mattias att du ska måla på med ett X.