Stryktipset Lördag 3 April » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.13)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.13)

Premier League 1 april 2021

Landskamperna är slut och nu väntar heta matcher runt om i hela Europa. Det är även temat för helgens Stryktips som bjuder på det mesta och det bästa från våra största fotbollsligor. Dessutom får vi 11 miljoner i jackpot från Svenska Spel! Weimer och Bobby delar med sig av sina bästa spikar och skrällar till denna kupong.

⚽️ Stryktipset lördag 3 April

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League, Serie A, Ligue1, La Liga, Bundesliga samt Eredivisie. 13 heta matcher som förgyller denna jackpotkupong. Förgyller kupongen gör man även med en bra spik och en bra skräll!

🔨 Kupongens spik

Bobby - Vitesse (37%)

Fyran Vitesse reser till Enschede för match mot åttan Twente. Twente som länge låg med i toppen har dalat i tabellen. Kommer vändning här mot Vitesse? Det tror inte Bobby som spikar gästerna.

Bobby om Twente - Vitesse
Jonas Weimer

Robert Pettersson

Det här blir min spik för veckan. Streckas just nu till fin % på en spik och Vitesse har grym form, inga skador, häng på topplatserna vilket kan ge en CL-plats. Twente usel form och dalar nu i tabellen.

Weimer - Leeds (69%)

På Elland Road blir det en spännande match mellan Leeds och Sheffield Utd. United som ligger sist i tabellen har inget hopp om vidare spel i Premier League. Men en ny tränare kanske kan inge nytt hopp. Weimer spikar dock hemmalaget.

Weimer om Leeds - Sheffield Utd
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Åtta spelare saknas i Sheffield Utd. Bland annat Stevens, irlands ”stjärna”. som skadade sig under landslagssamlingen Men även Billy Sharp, Egan, Berge, O´Connell, Robinson och Rodwell är borta här. Sheff kommer också med en ny tränare i Paul Heckingbottom, som alltså möter sin gamla klubb här. Sheffield är sist och kommer ramla ur Premier League. Leeds däremot har fortfarande teoretisk chans på Europaspel. Och man kan sluta allt mellan sjiua och femtonde. Jag tror man vill ösa på här på Elland Road. Ettan spikas till 69%.

Veckan skrall vspik

💣 Kupongens skräll

Bobby - Bologna X (19%) mot Inter

I match fem på kupongen kommer Inter på besök i Bologna. Här är det ett bortalag som är i fin form, etta i tabellen och som har ligatiteln inom synhåll. Bologna däremot har fått upp farten och Bobby tycker man ska kolla på X också.

Bobby om Bologna - Inter
Jonas Weimer

Robert Pettersson

Det är jättefin procent på Bologna här mot Inter. Visst, Inter är riktigt bra just nu och ska vara stora favoriter. Men det är bortaplan och det är bra läge för Bologna att ställa till med något. Det är ändå jackpot och då ska vi hitta sånna här tecken. Bologna har också bra form med 3 vinster på de senaste 5 matcherna. Jobba kryss!

Weimer - Torino X (19%) mot Juventus

I Turin har vi ett fint anrikt derby mellan Torino och Juventus. Ett möte där gästerna brukar gå vinnande. Nu är det dock kniven mot strupen på Torino och kanske är motivationen något som kan ge utdelning. Weimer tror att hemmalaget säljer sig dyrt.

Weimer om Torino - Juventus
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Min spontana känsla var att spika Juventus men när man kollar lite närmare här så tycker jag man ska ha med krysset ändå. Torino som slåss precis ovanför strecket kämpar för att hålla sig kvar i Serie A. Det är inget dåligt lag man har heller. Det här är derby och visst, Juve har gått bra i dessa derbyn men nu har man flera spelare som kommer tillbaka (slitna?) från landslagssamling. Bland annat Ronaldo som nog hoppades på nån lugn match men Portugal fick slita och Ronaldo fick göra 270 minuter. Belotti däremot vilades mot Litauen och det kan spela roll för Torino. Kryss alltså, 19 fin procent!

Strykveckan skrall v13

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 3 April

🏡 Andelsspel på Stryktipset 3 april

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Odds på Sverige i Fotbolls-EM 2021

EM 2021 16 april 2021

Sommarens stora fest kommer närmare och närmare! Vi pratar förstås om Fotbolls EM 2021 som kommer bli en rysligt spännande turnering, inte minst med svenska ögon. Vårt landslag ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.15)

Premier League 16 april 2021

Det är 18 miljoner i jackpot på helgens Stryktipskupong och all anledning att lägga ner jobbet som krävs för att sitta med 13 rätt på lördag. Två som gjort det är Limpar och ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 17 April

Premier League 15 april 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Spela 100 kronor gratis på Allsvenskan!

Allsvenskan 9 april 2021

LÖRDAG: Allsvenskan 2021 börjar i helgen och vi får en rad spännande matcher redan i omgång 1. Vill du höja upp spänningen ännu mera rekommenderar vi kampanjen som Betsafe kör ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.14)

Premier League 9 april 2021

18 miljoner i jackpot denna lördag då Stryktipset som vanligt ska spelas. Premier League börjar närma sig sitt slutskede och i Championship ska uppflyttnings-, nedflyttnings- och ... Läs mer