Stryktipset Lördag 2 April » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
 • Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.13)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.13)

Fotboll 1 april 2022

Ny vecka och nya möjligheter till 13 rätt på Stryktipset. Våra experter kommer med nya tips inför en kupong som innehåller både hög nivå från landslag och relativt låg nivå från Engelska League One och two. Precis som det ska vara!

⚽️ Stryktipset lördag 2 April

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League, Championship och Allsvenskan. Dessutom 14 miljoner i jackpot.

🔨 Kupongens spik Stryktipset 2 April

Limpar - Chelsea (82%)

Chelsea tar sig an Brentford hemma på Stamford Bridge och det råder klasskillnad mellan lagen där Chelsea kommer gå segrande. I alla fall om vi får tro Anders Limpar.

  Limpar om Tyskland - Israel på Stryktipset
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Hur ska man inte vinna den här matchen? Jag har väldigt svårt att inte se att man ska ta chansen här och vinna med 2-0 minst och ge sig själva chansen här. Man har hängmatta och kan knapra in lite. Jag tycker den här är solklar.

  Weimer - AIK (40%)

  På Hisingen ska Allsvenskan sparkas igång och det är två svart-gula 

  Weimer om Häcken - AIK på Stryktipset
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  AIK har en tunn trupp och kommer få det jobbigt vid skador, avsättningar eller formtapp. Men i den här matchen finns alla tillgängliga och startelvan är det absolut inget fel på - den är riktigt bra. Bahoui är i superform. Den höga pressen som AIK spelar med numera är riktigt intressant. Backlinjen är väl Sveriges bästa. Det är positivt i AIK även om bredden på truppen saknas.

  Häcken har en svagare elva än på många år. Förra året startade man med fem raka förluster. Riktigt så illa blir det inte men man startar med en rak förlust i alla fall. Högmo har plockat in lite norrmän och en dansk som ser sinande ut - Mikkel Rydgaard. Leo Bengtsson har sett bra ut men totalt sett för lite spets.

  Stryktipset tips 2 april 2022

  Våra experters rader inför lördagens Stryktips 2 April 2022

  💥 Kupongens skräll Stryktipset 2 April

  Limpar - Norwich (13%)

  Brighton och Potter är pressade när Norwich kommer på besök. Ett Norwich som kan spela ut ordentligt tror Limpar och väljer att helgardera matchen.

  Limpar om Brighton - Norwich på Stryktipset
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Jag går på Norwich med en tvåa. Brighton har varit urusla. De kan klara sig även utan tre poäng men för Norwich är det helt kört om man inte vinner här. Jag tror det kan bli full fart mot ett svajigt Brighton. Jag tror absolut vi kan få se en skräll här!

  Weimer -  Millwall  (17%)

  I Luton spelas det Championshipfotboll och det är Play off platser på spel. Weimer tror bortalaget har en bra chans.

  Weimer om Luton - Millwall på Stryktipset
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Millwall har förlorat en match utav de nio senaste. Trots det streckas Luton upp som om de är Barcelona som kommer till stan. Jag tror Millwall kan stå upp bra i denna match och Luton är ofta ett sånt lag som kan vara väldigt upp eller ner. Är det ner här blir det riktigt fin utdelning. Hur som helst lockar inte 1an något när % ser ut som den gör så jag kommer köra X2 här.

  Norwich City

  Limpan tror på Norwich

  Fler spelnyheter & kampanjer

  Spela på Sverige i EM - Få 500 kr freebet!

  Fotboll 1 juli 2022

  Nu får du en grym kampanj lagom till Fotbolls-EM tillsammans med William Hill. Upp till 500 kronor i ett freebet när du spelar på någon av Sveriges matcher i Fotbolls-EM. Läs allt ... Läs mer

  De vinner Fotbolls-EM 2022 för damer - spana in Sveriges odds

  Dam-EM 2022 29 juni 2022

  Fotbolls-EM för damer går av stapeln under juli 2022. Det är nu vi ska gå för det efterlängtade guldet! Ett guld som Nederländerna försvarar. Hur ser spelbolagen på våra chanser? ... Läs mer

  Sveriges spelschema » Fotbolls-EM 2022

  Dam-EM 2022 28 juni 2022

  Fotbolls-EM för damer 2022 är här och med det även tankar om guld för Sverige. Häng med Bettingstugan i sommar då vi hoppas kunna njuta av fin fotboll, medaljer samt speltips som ... Läs mer

  Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)

  Allsvenskan 23 juni 2022

  En hel del svensk fotboll på Stryktipsets kupong när Stryktipset spelas på söndagen istället för lördagen. Häng med i spelförslag på spikar och skrällar från Limpan och Weimer. Läs mer

  Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2 (v.25)

  Fotboll 23 juni 2022

  Vår gästtippare Erik Johansson hade fin framgång förra veckan. Nu kommer han som återigen med nya spel i Divison 2 Norrland. Läs hans spelförslag och hitta bästa oddset hos ... Läs mer