• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.13)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.13)

Fotboll 1 april 2022

Ny vecka och nya möjligheter till 13 rätt på Stryktipset. Våra experter kommer med nya tips inför en kupong som innehåller både hög nivå från landslag och relativt låg nivå från Engelska League One och two. Precis som det ska vara!

⚽️ Stryktipset lördag 2 April

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League, Championship och Allsvenskan. Dessutom 14 miljoner i jackpot.

🔨 Kupongens spik Stryktipset 2 April

Limpar - Chelsea (82%)

Chelsea tar sig an Brentford hemma på Stamford Bridge och det råder klasskillnad mellan lagen där Chelsea kommer gå segrande. I alla fall om vi får tro Anders Limpar.

    Limpar om Tyskland - Israel på Stryktipset
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Hur ska man inte vinna den här matchen? Jag har väldigt svårt att inte se att man ska ta chansen här och vinna med 2-0 minst och ge sig själva chansen här. Man har hängmatta och kan knapra in lite. Jag tycker den här är solklar.

    Weimer - AIK (40%)

    På Hisingen ska Allsvenskan sparkas igång och det är två svart-gula 

    Weimer om Häcken - AIK på Stryktipset
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    AIK har en tunn trupp och kommer få det jobbigt vid skador, avsättningar eller formtapp. Men i den här matchen finns alla tillgängliga och startelvan är det absolut inget fel på - den är riktigt bra. Bahoui är i superform. Den höga pressen som AIK spelar med numera är riktigt intressant. Backlinjen är väl Sveriges bästa. Det är positivt i AIK även om bredden på truppen saknas.

    Häcken har en svagare elva än på många år. Förra året startade man med fem raka förluster. Riktigt så illa blir det inte men man startar med en rak förlust i alla fall. Högmo har plockat in lite norrmän och en dansk som ser sinande ut - Mikkel Rydgaard. Leo Bengtsson har sett bra ut men totalt sett för lite spets.

    Stryktipset tips 2 april 2022

    Våra experters rader inför lördagens Stryktips 2 April 2022

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 2 April

    Limpar - Norwich (13%)

    Brighton och Potter är pressade när Norwich kommer på besök. Ett Norwich som kan spela ut ordentligt tror Limpar och väljer att helgardera matchen.

    Limpar om Brighton - Norwich på Stryktipset
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Jag går på Norwich med en tvåa. Brighton har varit urusla. De kan klara sig även utan tre poäng men för Norwich är det helt kört om man inte vinner här. Jag tror det kan bli full fart mot ett svajigt Brighton. Jag tror absolut vi kan få se en skräll här!

    Weimer -  Millwall  (17%)

    I Luton spelas det Championshipfotboll och det är Play off platser på spel. Weimer tror bortalaget har en bra chans.

    Weimer om Luton - Millwall på Stryktipset
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Millwall har förlorat en match utav de nio senaste. Trots det streckas Luton upp som om de är Barcelona som kommer till stan. Jag tror Millwall kan stå upp bra i denna match och Luton är ofta ett sånt lag som kan vara väldigt upp eller ner. Är det ner här blir det riktigt fin utdelning. Hur som helst lockar inte 1an något när % ser ut som den gör så jag kommer köra X2 här.

    Norwich City

    Limpan tror på Norwich