Stryktipset » Lördag 6 April» Spikar & Skrällar hos Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.14)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.14)

Premier League 5 april 2019

Jackpot på 12.5 miljoner denna helg i Stryktipset. Stryktipskupongen är "jackpotvänlig" för en ensam vinnare eftersom det är en hel del kluriga matcher denna helg. Ännu större anledning att lyssna på Bettingstugans experter som i vanlig ordning tar tempen på veckans kupong. Här ger de er de bästa spikarna och skrällarna som behövs för att lägga vantarna på jackpotten! Lycka till!

BETTINGSTUGANS RADER INFÖR HELGENS STRYKTIPSET

4_stryktips_v14

Raderna som är framtagna kostar 2304 kr

👊 KUPONGENS SPIKAR

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen så gäller det att pricka in 13 rätt på Stryktipset. Ta del av våra experters spikar inför lördagens matcher.

Veckan_spik_v14

Våra experters spikar

Bobbie Friberg da Cruz: Man City 82%

Bobbie spikar Manchester City och visst finns det mycket som pekar på att vi får se hemmaseger här! City parkerar högst upp i tabellen med 80 poäng och ett snitt på 2.5 poäng per match. Hemma har man också elva raka segrar. Bobbie lyfter också fram Brightons dystra facit mot City med tre klara förluster i rad. Ettan spikas till 82%.

Limpan: Man City 82%

Även Limpan väljer att spika City denna helg. Även om bollen är rund är detta en av de enklast spikarna enligt Bettingsstugans expert. City vilade Bernardo Silva, David Silva samt Sterling senast och alla tre väntas istället starta här. Full gas mot final! För Brighton tar det dock slut här.

Mattias: Bristol City 70%

Även Mattias tror på City. Men inte Man City utan spiken hamnar på Bristol City. Mattias tror att Bristol, som slåss i toppen av Championship, fortsätter sin fina form och tar tre nya poäng. Det här är en match man måste vinna för att knipa en plats i slutspelet. Wigans dystra bortaform med 17 (!) matcher utan vinst håller säkerligen i sig i den här omgången också.

Johan: Man City 82%

Johan väljer, precis som Bobbie och Limpan, Manchester City som sin spik i sitt stryktipssystem. City är helt enkelt för bra för att Brighton ska ha en chans här. Johan lyfter fram Guardiolas fokus på cupen och det finns enligt honom inte en chans att det sker någon underskattning av motståndet. City direkt till final alltså till 82%.

👊 KUPONGENS Skrällar

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen på Stryktipset krävs det att du har en del skrällar med på kupongen. Se vilka matcher våra experter har som skrällar.

Veckan_skrall_v14

Våra experters skrällar

Bobbie Friberg da Cruz: Oavgjort i Birmingham - Leeds 25%

Vid en första anblick på Birmingham - Leeds så kan det se ut som en klar fördel Leeds. Bobbie tror dock på en jämn och tät historia här där Birmingham brukar spela bra mot Leeds. Senast vann man 2-1 borta och vi får gå tillbaka till september 2017 för att hitta en seger för Leeds. Båda gillar att ha bollen och det finns en risk att lagen tar ut varandra. Bobbie tror också att båda tränarna nog är rätt "nöjda" med en poäng i den här matchen också där det viktigaste är att inte förlora. Bobbie klickar i X2 men visst ser X ut som en fin skrällchans!

Limpan: Millwall 30%

Match på The Den och ett Millwall som har kniven mot strupen. Limpan tror att de mycket väl kan knipa tre poäng i den här matchen som kan gå hur som helst. West Brom har en fin form men det här blir en svår match där Millwall mycket väl kan ta hem alla tre poängen. De har spelat mycket bättre än vad de fått utdelning för på slutet och pressade tillexempel Leeds ordentligt senast. Limpan lyfter fram kollektivet i Millwall och nu är det dags att få utdelning för deras otur på slutet!

Mattias: Stoke 24%

Stoke får skrällvarningen från Folkesson denna vecka. Idel 0-0 matcher på slutet men här möter man ett Blackburn som verkar ha checkat ut för säsongen. Mattias lyfter fram deras usla försvarsspel senaste tiden med 21 insläppta mål på 10 matcher och med tanke på Stokes suveräna försvar så kan det räcka att sätta en boll här. Och visst kan det vara dags för Stoke som ändå ägt sina matcher på slutet. Senast hade man 13 avslut och 13 hörnor mot Sheff Wed utan att få utdelning. Dags här till 24% men visst garderar Mattias raka 2an med ett X också. Dumt vore väl annars efter fyra raka 0-0 matcher för Stoke!

Johan: Crystal Palace 24%

Johan sätter sin skrällchans på Palace och det är det fler som gör. Tre av Bettingstugans experter har med tvåan i sitt system och Palace bör ha en fin chans här. Sakho är enda avbräcket för Hodgson. Newcastle däremot får klara sig utan Schär som skadade sig när Schweiz spelade senast, samt Hayden som även han klev av skadad. Palace fortsätter vara ojämna men det är enligt Johan en fördel när man jagar skrällar. Då kan de studsa upp och störa vilket lag som helst. Målformen är även den god. De gör i princip alltid mål och det här, det blir en rolig match som kan gå hur som helst!

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Riskfritt spel i Wolverhampton - Liverpool!

Premier League 22 januari 2020

Wolverhampton står inför en tuff uppgift. Match mot obesegrade Liverpool! Bänka dig med ett riskfritt spel värt 250 kronor till matchen via Betfair Exchanges kampanj. Läs mer

250 kronor riskfritt i Man Utd - Burnley ikväll!

Premier League 22 januari 2020

United tar emot Burnley ikväll. Ta del av Betfair Exchanges erbjudande och få 250 kronor riskfritt till matchen. Läs mer

Wolves - Liverpool - Upphöjda odds från 888 Sport

Premier League 22 januari 2020

Wolverhampton ska försöka med det som inget annat lag lyckats med i Premier League 2019/2020. Att vinna mot Liverpool! 888 Sport boostar båda lagens odds för alla nya kunder. Ta ... Läs mer

Prix d´ Amérique - Monsterodds på Face time Bourbon!

22 januari 2020

Den 100:e upplagan av Prix d' Amerique körs 26 januari i år. Över distansen 2 700 meter ska världens bästa hästar göra upp om förstapriset som är 450.000 euro. Nu ger även 888 ... Läs mer

Kvällens riskfria spel: 450 kr på Chelsea - Arsenal!

Premier League 21 januari 2020

Veckomatch i Premier League och kvällens höjdpunkt hittar vi i London då Chelsea tar emot Arsenal. Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett riskfritt spel på matchen. Skapa ... Läs mer