• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.15)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.15)

Premier League 11 april 2019

I helgen är det 14 miljoner i jackpot på Stryktipset. Kupongen bjuder på matcher från Premier League, Championship och även en match i Allsvenskan. Bettingstugans experter har pluggat lördagens matcher och plockat ut varsin spik samt skräll.

BETTINGSTUGANS RADER INFÖR HELGENS STRYKTIPSET

4_stryktips_v15

Raderna som är framtagna kostar 2304 kr

👊 KUPONGENS SPIKAR

jackpot på Svenska Spel i helgen och chans på 14 miljoner hos Stryktipset. Här får ni fyra spikar till lördagens kupong. 

Veckan_spik_v15

Experternas spikar!

Bobbie Friberg da Cruz: Manchester United 74%

I match 1 hittar vi kupongens största favorit. Manchester United får besök av West Ham och då tror svenska folket stenhårt på hemmalaget, även Bobbie tror att Manchester United ska lyckas vinna igen. Manchester United har  haft en trevande form den senaste tiden och ska dom haka på jakten på en Champions League-plats krävs det tre poäng på lördag. Man möter ett West Ham som även dom har haft det kämpigt på sistone med endast tre vinster på dom senaste 12 matcherna. Bortaformen är inte heller någon rolig syn för dom som håller West Ham varmt om hjärtat då dom enbart vunnit en utav dom åtta senaste bortaresorna.

Limpan: IFK Norrköping 43%

Anders Limpar har god erfarenhet inom svensk fotboll då han faktiskt spelat i varenda division förutom Division 4. Hans karriär tog framförallt fart i Örgryte där han efter fina insatser värvades utomlands. Till lördagens stryktipskupong väljer Anders nu att spika den enda allsvenska matchen på kupongen. Han väljer att tro på det förväntade topplaget IFK Norrköping som gästar Kalmar på Guldfågeln Arena. Limpan menar att det är klasskillnad mellan lagen och att det nu är hög tid för IFK Norrköping att plocka säsongens första trepoängare. 

Anders-Limpar-OIS

Anders Limpar i ÖIS-tröjan!

Mattias: Everton 61%

Fulham blev det första laget i Premier League att bli degraderade till Championship och får nu fokusera på att ladda batterierna för nästa säsong. På lördag ställs dom mot Everton på hemmaplan och då tror Mattias att Fulham får det fortsatt tufft. Everton har verkligen hittat formen på senare tid då man slagit Chelsea, West Ham och Arsenal i sina tre senaste matcher. Inför denna omgång ligger Everton på en niondeplats, dock endast en poäng efter Wolves som sitter på den åtråvärda sjundeplatsen som bör resultera i en Europa League-plats. Ett motiverat Everton bör därför ha goda chanser mot ett omotiverat Fulham. 

Johan: Manchester United 74%

För oss tittare är detta en av dom roligaste matcherna på förhand då bägge lagen har en drös med skickliga spelare att se på. Dom två lagen har dock inte övertygat på sistone och kliver säkerligen in till den här matchen med sämre självförtroende än vanligt. Johan tror dock att vi får se ett Manchester United göra jobbet, och mycket pga att dom spelar på hemmaplan. Manchester United har inte förlorat en match sedan augusti 2018 och ställs nu mot ett West Ham som inte vunnit på bortaplan sedan årskiftet.

👊 KUPONGENS Skrällar

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen på Stryktipset krävs det att du har en del skrällar med på kupongen. Se vilka skrällar våra experter har valt ut. 

Veckan_skrall_v15

Experternas skrällar!

Bobbie Friberg da Cruz: Bristol City 18%

Tidigare i veckan lyckades Aston Villa vända underläget mot Rotherham och vinna sin sjunde raka match. Detta gör att Aston Villa för tillfället är seriens formstarkaste lag och att chansen till playoff ökat. I nästa omgång ställs dom inför ett stort test då Bristol City kommer besök, ett Bristol City som endast är en poäng bakom hemmalaget och som senast tog en imponerande vinst mot West Brom. Innebörden av denna match är därmed oerhört stor och på förhand känns denna match väldigt oviss. Bobbie har valt att helgardera matchen men vill påpeka för er läsare om det faktum att bortalaget Bristol City står i låga 18%, en mycket spelvärd 2:a med andra ord.

Limpan: Hull 24%

Championship är inne i ett spännande skede av säsongen då flertalet lag kämpar om viktiga poäng i båda riktningarna. För Middlesbrough och Hull lever hoppet om playoff-plats och inför lördagens match skiljer det endast en poäng mellan lagen. Hemmalaget Middlesbrough ligger för tillfället sjua, en poäng före Hull. Formen hos Middlesbrough har dock varit katastrofal den senaste tiden med endast tre poäng på dom senaste sju omgångarna. Hull kommer däremot från en bättre period då dom lyckats vinna sina tre senaste matcher. Limpan tror på en jämn match på lördag men lutar mer åt en bortaseger, vilket gjort att han spelat X2. Han anser dock att Hull-segern är alldeles för lågt streckad och väljer därför att spela en 2:a i match 9. Det blir Limpans skräll denna vecka!

Mattias: Preston 17%

Mattias väljer att måla på och helgardera match 12. Hemmalaget West Brom ställs mot Preston i en match som säkerligen känns ångestladdad. Dom senaste omgångarna har nämligen varit allt annat än bra för dom två lagen vilket gjort att man tappat viktiga poäng i jakten om playoff. För tillfället är West Brom favoriter till vinst, vilket kanske inte är så konstigt då dom har 13 poäng mer samt hemmaplansfördel på lördag. Preston tenderar dock att sprattla till när man som minst anar det och att adderas 2:an till 17% är inte helt fel. Mattias helgarderar alltså denna match men väljer fortfarande bortalaget som sin skräll på lördag.

JohanBristol City 18%

Johan och Bobbie är återigen inne på samma spår då även Johan valt att sätta Bristol City som sin skräll. Aston Villas makalösa form har varit den stora snackisen i Championship den senaste tiden men det många verkar glömma är att även Bristol City varit i gott slag på sistone med sex matcher utan förlust. Det är alltså två lag med gott självförtroende som möts på Villa Park och detta kan enligt Johan sluta hursomhelst. Har ni råd, helgardera!

Stryktipset_maratontabell_2019-1

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100