• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.16)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.16)

Fotboll 19 april 2019

Lördagens Stryktips består av matcher från totalt sex olika ligor. En minst sagt rolig utmaning med flera högintressanta matcher. I vanlig ordning har Bettingstugans experter tagit ut sina spikar och skrällar inför lördagens kupong.

BETTINGSTUGANS RADER INFÖR HELGENS STRYKTIPSET

4_stryktips_v16

Raderna som är framtagna kostar 2304 kr

👊 KUPONGENS SPIKAR

Svenska Spel har valt ut spännande matcher till lördagens Stryktipset. Här får ni fyra spikar från Bettingstugan till lördagens kupong.

Veckan_spik_v16

Experternas spikar!

Bobbie Friberg da Cruz: Bournemouth 75%

Mr Friberg da Cruz väljer att spika Bournemouth när dom på lördag får besök av redan nedflyttningsklara Fulham. Bägge dessa två lag kommer från varsin seger i den senaste omgången, Bournemouth körde över Brighton med 5-0 och Fulham tog en överraskande seger mot Everton. Chansen till att Fulham ska följa upp sin vinst mot Everton med att ta nya poäng på lördag är små menar Bobbie. Fulham har varit fruktansvärt dåliga på bortaplan denna säsong med endast två poäng på 17 bortamatcher och kommer inte kunna rå sig på Bournemouth. Spiketta!

Limpan: Juventus 77%

Tidigare i veckan bjöds vi på ett överraskande resultat i Champions League då Juventus blev utslagna av Ajax på hemmaplan. Att Juventus nu är ute i turneringen är ett stort misslyckande för den italienska storklubben då man hade som huvudmål att lyfta den storörade pokalen denna säsong. I helgen kan klubben dock få sig en liten revansch. Vinner man mot Fiorentina så innebär det att Juventus säkrar ligatiteln. Nu möter man ett Fiorentina som kommer till matchen med usel form då laget inte vunnit en match på nio försök. Limpan tror inte att Fiorentina har vad som krävs för att bryta sin negativa trend utan att vi istället får se Juventus lösa ännu ett ligaguld. 

Mattias: Watford 60%

Ligajumbon Huddersfield får på lördag besök av Ken Semas Watford och då tror Mattias att hemmalaget åker på en 27 förlust i ligan denna säsong. Watford kommer förvisso från tre raka bortaförluster men det har varit mot Manchester United, Liverpool och Manchester City. Nu ställs man mot seriens sämsta hemmalag som dessutom inte tagit en ynka poäng på sex omgångar.  

Johan: Wolverhampton 70%

Johan väljer att tro på succélaget Wolverhampton på lördag. Wolverhampton har på sistone verkligen visat att Molineux Stadium är deras borg då man vunnit åtta matcher och spelat en oavgjord på dom nio senaste matcherna på hemmaplan. Nu möter man ett Brighton i kris och som kommer från fem raka torsk vilket gjort att man helt plötsligt är indragna i bottenstriden. Just bortaspelet har varit ett återkommande problem för Brighton och man har endast vunnit tre av sina 29 senaste bortamatcher. 

👊 KUPONGENS Skrällar

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen på Stryktipset krävs det att du har en del skrällar med på kupongen. Se vilka skrällar våra experter har valt ut.

Veckan_skrall_v16

Experternas Skrällar!

Bobbie Friberg da Cruz: Oavgjort i Eibar - Atletico Madrid 23%

Hemmastarka Eibar kommer ta sig an matchen på lördag med en viss optimism. Storklubben och andraplacerade Atletico Madrid har ett gäng skador på nyckelspelare och dessutom haft svårt att övertyga på bortaplan dom senaste veckorna. Bobbie tror därför att Eibar kan kriga till sig ett kryss i denna match, ett resultat som bägge lagen ändå borde vara nöjda med. 

Limpan: Fulham 11%

I match 1 väljer herr Limpar att spela en etta och två. Han tror alltså att vi kommer få se en vinnare i matchen mellan Bournemouth och Fulham. Bortalaget Fulham är som vi tidigare nämnt redan klara för Championship och kan, helt utan press, ta sig an denna match. Med endast 11% tycker Limpan att det är värt att chansa med att Fulham tar sin andra raka seger.

Mattias: Montpellier 21%

I Ligue 1 spelas det en högintressant match mellan Strasbourg och Montpellier. Dom två lagen har stått för en fin säsong så här långt och lördagens match kan definitivt bli en sevärd affär då bägge lagen spelar en rolig fotboll. Bortalaget Montpellier kommer dessutom gå för en trepoängare då dom jagar en plats till Europa League nästa säsong. Chansen till att lyckas knipa tre poäng mot Strasbourg bör vara relativt goda, i alla fall enligt Mattias. Montpellier har varit bra på bortaplan denna säsong och endast förlorat två av sina bortamatcher. Med tanke på att man har mer att spela för jämfört med Strasbourg så tror Mattias att Montpellier kan ta den trepoängare som dom så gärna vill ha. 

Johan: Bordeaux 18%

Även Johan väljer att välja en skräll i Ligue 1 då han tror på Bordeaux borta mot Nimes. Ett rätt överraskande val då Bordeaux haft stora problem på bortaplan denna säsong samtidigt som Nimes för tillfället har gått bra på hemmaplan. På lördag kväll är det dock dags för förändring menar Johan och väljer Bordeaux som sin skräll till 18%. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100