Stryktipset Lördag 1 Maj » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.17)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.17)

Premier League 30 april 2021

Det har äntligen blivit dags för Stryktipset igen och våra experter tror på en större utdeling denna helg. Läs deras tankar inför det som komma skall när 13 miljoner i jackpot ska delas ut.

⚽️ Stryktipset lördag 1 Maj

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League, Championship samt en Allsvensk match denna vecka. Man lägger även in 13 miljoner i jackpot.

🔨 Kupongens spik

Limpar - Everton (62%)

Everton tar sig an Aston Villa hemma på Goodison Park. En match som kan betyda framtida europaspel för hemmalaget medan Villa fortsätter ligga i tabellens mitt.

Limpar om Everton - Aston Villa
Jonas Weimer

Anders Limpar

Jag tror mycket på mitt Everton här. Villa har en sämre form och man är fortsatt utan sin motor i Grealish. Dessutom har Everton stor motivation här då en seger till och med kan räcka till Champions League i höst. Det kommer smälla rejält och jag tror det blir 3 poäng på kontot för mitt kära lag.

Weimer - Millwall (60%)

Millwall på The Den och två lag som inte har något att spela för. Det tror Weimer kan gynna hemmalaget Millwall här.

Weimer om Millwall v Bristol City
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Millwall gjorde en fin match mot Watford senast (0-1) då man faktiskt till och med vann skotten. Millwall är ett sånt där lag som inte ger upp och som jag inte tror bryr sig att man inte har en Play off plats att jaga längre. Jag tror helt enkelt man går in och städar av Bristol City. Ett Bristol som ledde med 2-0 mot Luton senast men tappade allt i andra och torskade 2-3. Dålig moral är det ett tecken på. Spik Millwall.

Veckan spik 17

💣 Kupongens skräll

Limpar - Derby (20%)

I match 9 möts topplaget Swansea mot bottenlaget Derby. Sett till tabell och form pekar allt på en enkel hemmaseger med det tror inte Limpan som går på en helgardering och varnar för bortalaget.

Limpar om Swansea v Derby
Jonas Weimer

Anders Limpar

Det här kommer bli ett krig för Derby som slåss om att undvika nedflyttning. Tränare Wayne Rooney kommer inte tillåta att någon inte gör jobbet här så jag räknar med full blås. Swansea däremot har redan säkrat Play Off och kan kanske slappna av lite för mycket. Då tappar man poäng här.

Weimer - Derby (20%)

För en gångs skull är våra experter helt överens om vilken kupongens stora skrälldrag är då även Weimer går på Derby till 20%. Här hans tankar här.

Weimer om Swansea v Derby
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Jag tror detta kan bli en fin bomb Derby står i en låg procent. Man har inga skador knappt alls. Visst, formen är usel form men oj vad man kommer kämpa här. Man möter även Sheffield Wed i sista matchen och det vill man nog undvika att den skulle bli en helt avgörande match. Dessutom har Swansea en del skador. Exempelvis Ayew som är lagets viktigaste pjäs framåt. Man lär vilja vila några gubbar med då Play off är på intågande. Derby vann även 2-0 senast de möttes i december. Jag hoppar ettan helt här.

Veckan skrall 17 Aterstalld

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 1 Maj

Läs senaste Stryktipskrönikan

IMG 7016

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 1 maj

Premier League 30 april 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Jimmie Coachen Nordberg som kommer med sina ... Läs mer

🏡 Andelsspel på Stryktipset 1 Maj

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.19)

Premier League 14 maj 2021

Ny vecka och nya möjligheter! Stryktipset är tillbaka med en fullspäckad omgång och en härlig blandning av högt och lågt. Några som har koll på matcherna är våra experter Limpar ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 maj

Premier League 14 maj 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Dalibor Rajic som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Så går det för Sverige i Fotbolls-EM 2021 - Enligt spelbolagen

EM 2021 11 maj 2021

Sverige är klara för Fotbolls-EM 2021 och har hamnat i Grupp E. Det kommer bli minst tre heta matcher för Sverige i detta Europamästerskap men förhoppningar och drömmar om fler ... Läs mer

Spela gratis på Eurovision Song Contest 2021

KAMPANJ TILL OCH MED LÖRDAG 22 MAJ: Spela på Eurovision Song Contest 2021 med Casumo och få 100 kronor tillbaka om spelet missas! Kampanjen sträcker sig fram till finalen av ... Läs mer

Eurovision Song Contest 2021 - odds på alla bidrag!

Det har äntligen blivit dags för Eurovision Song Contest 2021! Det är nästan två år sedan vi senast såg en final i Eurovision som knyter samman hela Europa under några spännande ... Läs mer