• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.16)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.16)

Premier League 22 april 2022

Ny omgång av Stryktipset och nya möjligheter till 13 rätt! Denna vecka får ni tips från Weimer och Limpar till veckans omgång av Stryktipset.

⚽️ Stryktipset lördag 23 April

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League, Championship och Allsvenskan. Dessutom 14 miljoner i jackpot.

🔨 Kupongens spik Stryktipset 23 April

Limpar - Man City (85%)

Man City mot Watford är Davids kamp mot Goliath. Den här matchen tror nog alla att City kommer vinna - även Limpan.

    Limpar om Man City - Watford på Stryktipset
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Jag är tråkig men jag kommer köra City som en självklar bank och spik den här veckan. Jag kan inte se att det finns någon mer solklar spik på den här kupongen. Watford räcker inte till. Kevin De Bruyne såg fantastisk ut senast och det här kan man leka hem och vinna med flera bollar.

    Weimer - Stoke (49%)

    Stoke ska ta sig an QPR. Två lag som sökt efter formen efter nyår drabbar alltså samman. Weimer hoppas och tror på Stoke.

    Weimer om Stoke - QPR på Stryktipset
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Stoke är inte bra. De är ett humörlag som vinner varannan match ungefär. Men nu möter man QPR som har checkat ut för säsongen. Trots att de har play off i räckhåll så verkar de inte vilja ta chansen. Hemmaplan och skadorna tror jag avgör. QPR har sex sju spelare borta till den här matchen. Bland annat Willock som gjort 7 mål och 10 assister. Även både första målvakten (Dieng) och andremålvakten David Marshall är skadade. Borta är man även usla. Jag hoppas och tror Stoke kan vinna här.

    Stryktipset tips v16 2022

    Våra experters rader inför lördagens Stryktips 24 April 2022

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 23 April

    Limpar - Brentford X (22%)

    Premier Leagues sena match är Brentford mot Tottenham på 
    Brentford Community Stadium. Limpan tror på delad pinne.

    Limpar om Brentford - Tottenham på Stryktipset
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Det ska bli riktigt roligt att se Eriksen mot sitt gamla lag. % på krysset är riktigt fint och man kan spela avslappnat. Även om Tottenham är det bättre laget är det inte helt långsökt att tro att Brentford ska kunna sno åt sig en pinne. Jag hoppas och tror det kan hända här även om Kulusevski verkar ha lyft Tottenham rejält. 2-2?

    Weimer -  Aston Villa  (27%)

    King Power Stadium är skådeplats för dagens möte mellan Leicester och Villa där Weimer tror på bortalaget.

    Weimer om Leicester - Aston Villa på Stryktipset
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Aston Villa har fått mycket vila till denna match. Man har inte spelat sen den 9 april. Leicester har haft fyra matcher sedan dess exempelvis. Dessutom möter Leicester Roma i Europa League efter denna match med några dagars vila. Jag tror den kan ligga lite i bakhuvudet. Sen håller jag Villas trupp som en sånt lag som kan slå vilka som helst när man har en bra dag. Man är nedstreckade på grund av sina dåliga insatser på slutet men det är inget snack om att truppen har kompetens! Dessutom saknar Leicester flera viktiga spelare, exempelvis Vardy, Bertrand och Ndidi.

    Aston Villa reser sig igen?