Stryktipset » Lördag 27 April » Spikar & Skrällar hos Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.17)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.17)

Premier League 25 april 2019

Vi är nu inne i slutskedet av säsongerna i England och det är många viktiga poäng på spel på lördag. Veckans Stryktips domineras i vanlig ordning av engelska matcher men bjuder även på en allsvensk match. Ta del av Bettingstugans spikar och skrällar till helgens Stryktipset.

BETTINGSTUGANS RADER INFÖR HELGENS STRYKTIPSET

4 stryktips v17

Raderna som är framtagna kostar 2304 kr

👊 KUPONGENS SPIKAR

Svenska Spel har valt ut spännande matcher till lördagens Stryktipset. Här får ni fyra spikar från Bettingstugan till lördagens kupong.

Veckan spik v17

Bobbie Friberg da Cruz: Norwich 66%

Med endast två omgångar kvar av Championship så har Norwich ena foten i Premier League. Man toppar tabellen tre poäng för Sheffield United och har ytterligare tre poäng tillgodo till Leeds. Fokus för Norwich blir att hålla Leeds bakom sig då det är dom två första lagen som får en direktplats till Premier League. Detta ska man greja, Bobbie tror till och med att Norwich löser avancemang i helgen. Han spikar ettan. 

Limpan: Norwich 66%

Att det är en viktig period av Championship har synts den senaste tiden då flera av topplagen darrat och underpresterat. Norwich är ett av dessa lag och inför matchen mot Blackburn har man faktiskt fyra raka matcher utan vinst. Blackburn (som inte har något att spela för) är däremot riktigt heta för tillfället med fyra raka vinster och dom kommer göra allt för att bibehålla sin segersvit. Limpan tror dock att vi får se ett Norwich som rycker upp sig och att dom säkrar en uppflyttning till Premier League. Spiketta!

Mattias: Swansea 60%

Det har varit en svängig säsong för Swansea och Graham Potter. Laget har varit ojämna säsongen igenom och otroligt svåra att tippa på. Nu känner sig Mattias i alla fall trygg med att spika Swansea på lördag när man ställs mot Hull. Swansea har 15 poäng på dom sex senaste omgångarna och möter nu ett Hull som för tillfället har stora problem, vilket har resulterat i tre raka torsk. 

Johan: Norwich 66%

Johan tar rygg på Limpan och Bobbie då även han väljer att spika Norwich på lördag. Serieledarna har stått för en mycket fin säsong och speciellt på hemmaplan. Visst ska dom lösa tre poäng och få fira en plats till Premier League 2019/2020 med sina fans på lördag. 

👊 KUPONGENS Skrällar

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen på Stryktipset krävs det att du har en del skrällar med på kupongen. Se vilka skrällar våra experter har valt ut.

Veckan skrall v17

Bobbie Friberg da Cruz: Elfsborg 29%


Limpan: Derby 28%

Med 12 rätt på Stryktipset förra helgen kliver Limpan in med gott självförtroende. Även Derby bör ta sig an helgen i gott mod då man har sju poäng på sina tre senaste matcher och för tillfället en sjätteplats i Championship. Det är nu två omgångar kvar av Championship och skulle Derby kunna behålla sin placering så skulle dom kvalificera sig för ett playoff och därmed förlänga sin säsong. Det är dock flera lag som är ute efter sjätteplatsen, bland annat lördagens motståndare Bristol City. Bristol City har hemmafördel och med endast en poäng efter Derby ser svenska folket hemmalaget som favoriter på lördag, Limpan är dock inte enig. Bristol City kommer från ett par svaga resultat och att lira Derby-vinst till 28% är definitivt ett spel som lockar Limpan. 

Mattias: Newcastle 26%

Mattias visade fin känsla förra veckan när han prickade in att Montpellier skulle vinna mot Strasbourg till 21%. Lördagens skräll är enligt Mattias att Newcastle får med sig samtliga poäng hem borta mot Brighton. Hemmalaget Brighton har en usel form för tillfället med endast en poäng på sina sex senaste matcher vilket nu innebär att man är högst involverade i bottenstriden. Inför omgång 36 är Brighton endast tre poäng före Cardiff som ligger på nedflyttningsplats och pressen på laget inför lördagens match är stor. Mattias tror inte att Brighton pallar trycket utan istället att Newcastle ortsätter sin segersvit och löser sin tredje raka seger. 

Johan: Bournemouth 19%

Bournemouth har framförallt övertygat på hemmaplan denna säsong men i dom tre senaste bortamatcherna har klubben två vinster. I den senaste bortamatchen demolerade man dessutom ett Brighton med hela 5-0 och enligt Johan kan vi nu räkna med en ny bortaseger för Bournemouth.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Trav i Kalmar - ta del av riskfritt spel!

LÖRDAG: Nationaldagen firas med en travkampanj från Betfairs spelbörs och 250 kronor i riskfritt spel. Läs mer

Travkampanj från Betfair Exchange

FREDAG - 250 kronor i riskfritt spel från Betfair Exchange till Årjängs trav. Läs mer

Helgens trippel med Bettingstugan

Superliga 4 juni 2020

Bettingstugans expert Jonas Weimer kommer med en ny trippel till helgens heta matcher! Ta del av odds, speltips och analys här. Läs mer

Upphöjda odds i Leverkusen - Bayern München

Bundesliga 4 juni 2020

Lördag - Stormatch i Tyskland när Leverkusen får fint besök av serieledarna Bayern München. Ta del av kampanjen från 888 sport för monsterodds i matchen! Läs mer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer