Stryktipset Lördag 30 April » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
 • Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.17)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.17)

Premier League 29 april 2022

Ny omgång av Stryktipset och denna gång med en fin jackpot på 13 miljoner! Denna vecka får ni tips från Weimer och Limpar till veckans omgång av Stryktipset.

⚽️ Stryktipset lördag 30 April

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League, Championship och Allsvenskan. Dessutom 14 miljoner i jackpot.

🔨 Kupongens spik Stryktipset 30 April

Limpar - Nottingham (76%)

Nottingham ligger bra till för att åtminstone klara play off men kanske även direktplatsen. Det var få som trodde för några månader sedan. Någon som dock tror det kan ske är Limpar som spikar hemmalaget här.

  Limpar om Nottingham - Swansea på Stryktipset
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Nottingham har fem raka segrar. De jagar direktplatsen. De jagar Bournemouth och de är i zonen. Jag har väldigt svårt att se att Swansea ska ha något att sätta emot här. Swansea har 8 poäng upp till kvalplats och de lär heller inte gå för 0-0 precis. Jag tror det blir en rätt enkel seger för Nottingham här.

  Weimer - Man City (72%)

  Leeds spelar med kniven mot strupen när Man City kommer på besök. Förlorar man ett par till kan man vara riktigt inblandad i nedflyttningsstriden. Det tror inte Weimer spelar någon roll här.

  Weimer om Leeds -Man City på Stryktipset
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Man City har ett tufft spelschema men man har en stor trupp och bänkspelarna är dessutom bättre än samtliga i Leeds startelva. Leeds har visserligen visat sig vara svårslagna på slutet och har allt att spela för men jag tror ändå inte att man har en chans här. Man City är för bra och har för mycket att spela för att tappa poäng här. Tillräckligt lång vila till matchen mot Real också för att inte behöva rotera allt för mycket.

  Stryktipset 2022 v17 30 april

  Våra experters rader inför lördagens Stryktips 30 April 2022

  💥 Kupongens skräll Stryktipset 30 April

  Limpar - Huddersfield (38%)

  Coventry och Huddersfield är med i toppen och möts här på Ricoh Arena. Spelbolagen tror på en jämn match och många helgarderar denna. Men Anders väljer sida!

  Limpar om Coventry - Huddersfield på Stryktipset
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Jag lägger mina pengar på Huddersfield som möter Coventry som har 6 poäng upp till play off. Coventry har tappat det och luften kan nog ha gått ut dem. Championship är en lång säsong och man måste vara jämnare än vad Coventry har varit. Jag har X2 här för jag gillar det jag ser hos Huddersfield.

  Weimer -  Brighton  (24%)

  Molineux Stadium och match mellan Wolves och Brighton. Ny match och nya möjligheter för Potter om vi ska tro Weimer rätt.

  Weimer om Wolverhampton -Brighton på Stryktipset
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Oj vilket värde vi verkar få här på Brighton när Wolverhampton streckas för hårt. Wolverhampton har sett dåliga ut på slutet. Man har varit pressade och statistiskt klart sämre de senaste fem matcherna. Brighton gör sällan en plattmatch. Kliver in som stora underdogs, för stora enligt mig. Potter fixar minst kryss här!

  Stryktipset Potter Brighton Watford Maupay Everton

  Potter ordnar nya poäng till Brighton?

  Fler spelnyheter & kampanjer

  Alla städer och arenor i Qatar under Fotbolls-VM 2022

  Fotbolls VM 2022 23 maj 2022

  Fotbolls-VM 2022 i Qatar kommer bli en färgsprakande och fantastisk sportupplevelse. Framförallt för de fantastiska arenor som landet byggt upp till mästerskapet. Befogad kritik ... Läs mer

  Allt du behöver veta om världsmästerskapet i Fotboll 2022

  Fotbolls VM 2022 23 maj 2022

  Världsmästerskapet i Fotboll spelas i Qatar med start i november 2022. Det kommer bli det första Världsmästerskapet någonsin som spelas på vintern och det kommer ske i ett land ... Läs mer

  Möt Bettingprofilen: "Därför lägger jag mer än hälften av mina spel hos Pinnacle"

  19 maj 2022

  Jonas Weimer är Bettingstugans profil när det gäller betting och syns ofta i stugans facebookgrupp, på hemsidan eller i "Uppsnack Stryktipset" på fredagar. Själv började han spela ... Läs mer

  Lets Dance final 2022 - Odds, Analys & Tips!

  Let's Dance 16 maj 2022

  Det är dags för final av Lets Dance 2022 och allt står mellan två finalister! Läs allt om Lets Dance finalen här. Läs mer

  Spela Revanschen hos Snabbare - 800 kr gratisspel!

  13 maj 2022

  Som ny kund hos Snabbare kan du nu få en andra chans! Sätter du inte ditt första spel så får du en ny chans. En optimal bonus för alla oss som vill ha mer spänning i tillvaron ... Läs mer