Stryktipset » Lördag 4 maj » Spikar & Skrällar hos Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.18)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.18)

Superettan 2 maj 2019

Helgens Stryktips blir något att bita i då kupongen domineras av matcher från League One. Det bjuds även på matcher från Premier League, Allsvenskan och Superettan vilket passar våra experter perfekt. I denna text delar dom med sig av sina spikar och skrällar inför Stryktipset 4:e maj.

BETTINGSTUGANS RADER INFÖR HELGENS STRYKTIPSET

4 stryktips v18

Raderna som är framtagna kostar 2304 kr.

👊 KUPONGENS SPIKAR

Svenska Spel har valt ut spännande matcher till lördagens Stryktipset. Här får ni fyra spikar från Bettingstugan till lördagens kupong.

Veckan spik v18

Bobbie Friberg da Cruz: Wolverhampton 71%

Wolverhampton har på lördag chansen att säkra en sjundeplats i Premier League, något som verkligen bör motivera spelarna då detta mycket väl kan innebära en plats i Europa League nästa säsong. Motståndarna på lördag är  Fulham, ett Fulham som är inne i ett stim med tre raka vinster men som ändå kommer få spela i Championship nästa säsong. Att Fulham vaknat till liv dom senaste omgångarna har nog fått många att reagera, på lördag räknar dock Bobbie att Wolverhampton sätter stopp på Fulhams streak. Bobbie spikar 1:an!

Limpan: Portsmouth 72%

Limpan väljer att fega denna vecka och går på omgångens favorit Portsmouth som sin spik när dom ställs mot mittenlaget Accrington. Att Limpan väljer att spika denna match är dock inte allt för chockerande då Portsmouth kommer vilja säkra tredjeplatsen och dessutom kliva in till slutspelet av Championship med en vinst i ryggen. Accrington kommer från två raka vinster men har samtidigt inget att spela för denna match och motivationsfaktorn bör vara avgörande här. Spiketta!

Lördagens Stryktips blir en utmaning enligt Limpan!

Mattias: Charlton 63%

Även Mattias väljer att spika ett hemmalag i League One. Femteplacerade Charlton ställs mot mittenlaget Rochdale och dom kliver in till matchen med ett imponerande hemmafacit, då man inte har en enda hemmaförlust i ligan sedan oktober 2018. Man har även visat sig vara svårslagna på bortaplan och inför lördagens möte har Charlton endast förlorat en av sina 14 senaste matcher. Rochdale är även dom i fin form men har, tillskillnad från Charlton, ingenting att spela för och det anser Mattias vara en avgörande faktor i detta möte.

Johan: Wolverhampton 71%

Johan har stått för en fin månad och är faktiskt den Tipster på Bettingstugan som haft bäst resultat i april. Totalt bjöds det på 21 speltips och endast sex av dessa rekar resulterade i förlust. Är man sugen att hoppa på Johans formtåg så kan vi rekommendera att läsa någon av hans två speltips till helgens Premier League. Ett av dessa tips är just till hans spik på Stryktipset. Johan tror stenhårt på Wolves mot Fulham - Läs hans rek här.

👊 KUPONGENS Skrällar

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen på Stryktipset krävs det att du har en del skrällar med på kupongen. Se vilka skrällar våra experter har valt ut.

Veckan skrall v18

Bobbie Friberg da Cruz: Sirius 26%

Bobbie tror att Sirius har god chans till att studsa tillbaka från förlusten senast och ta sin andra trepoängare för säsongen på hemmaplan. Motståndarna IFK Göteborg kommer dock från en stark period med sju poäng på sina tre senaste matcher och Bobbie har därför valt att måla på med ytterligare två tecken på denna match. Han vill ändå påpeka att det finns fint värde på Sirius i denna match så har ni råd, addera ettan!

Limpan: Västerås 35%

Nykomlingarna Västerås har stått för en fin inledning av Superettan och ligger inför omgång 6 på en imponerande fjärdeplats. På lördag gästas Västerås av ett annat lag som haft en överraskande bra start på säsongen. Motståndarna Varberg toppar Superettan med fem raka vinster och har nu siktet inställt på tre nya pinnar. Västerås har fortfarande inte lyckats bjuda hemmapubliken på en seger på hemmaplan men enligt Limpan så finns det goda möjligheter till det på lördag. Det är två lag som kommer ta sig an matchen med ett gott självförtroende och mycket talar för en öppen tillställning vilket ska passa Västerås. Hemmalaget har massvis med offensiv kvalité med spelare som Safari och Johansson som kommer bli ett ständigt hot för Varberg. 

Mattias: Scunthorpe 27%

På lördag spelas den sista omgången av League One och räkna med ett dramatiskt slut, i alla fall när det kommer till bottenstriden. Det är hela fem lag som krigar om överlevnad. 

Skarmavbild 2019 05 02 kl 16 40 24

Två av dessa lag är som ni ser Plymouth och Scunthorpe, dessa två lag drabbar dessutom samman på lördag. Bägge lagen är i usel form och med tanke på innebörden av matchen menar Mattias att det finns värde att kryssa i 2:an - Alltså att Scunthorpe vinner. Värt att nämna är dock att Mattias valt att helgardera denna fajt. 

Johan: Sirius 26%

Johan tar rygg på Bobbie och väljer att sätta Sirius som sin skräll denna vecka. På förhand är detta en mycket oviss match så att Uppsala-laget står i 26% är helt klart värt att påpeka. Sirius har haft en del problem med defensiven på sistone men kan dom få till ett stabilare försvarsspel på lördag så ska det absolut finnas möjlighet till tre poäng. 

Se uppsnack Stryktipset med Limpar, Folkesson och Friberg da Cruz!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Trav i Kalmar - ta del av riskfritt spel!

LÖRDAG: Nationaldagen firas med en travkampanj från Betfairs spelbörs och 250 kronor i riskfritt spel. Läs mer

Travkampanj från Betfair Exchange

FREDAG - 250 kronor i riskfritt spel från Betfair Exchange till Årjängs trav. Läs mer

Helgens trippel med Bettingstugan

Superliga 4 juni 2020

Bettingstugans expert Jonas Weimer kommer med en ny trippel till helgens heta matcher! Ta del av odds, speltips och analys här. Läs mer

Upphöjda odds i Leverkusen - Bayern München

Bundesliga 4 juni 2020

Lördag - Stormatch i Tyskland när Leverkusen får fint besök av serieledarna Bayern München. Ta del av kampanjen från 888 sport för monsterodds i matchen! Läs mer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer