Stryktipset Lördag 8 Maj » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.18)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.18)

Premier League 7 maj 2021

Det är återigen dags för Stryktipset och denna omgång ser otroligt roligt ut med toppmöten i många olika ligor och titlar som kan delas ut. Till kupongen behövs naturligtvis en del tur men även inlästa fakta om lagen. Det jobbet har Weimer och Limpan gjort och delar det med er här.

⚽️ Stryktipset lördag 8 Maj

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League, Bundesliga, La Liga, Allsvenskan och mycket mer! 

🔨 Kupongens spik

Limpar - Liverpool (78%)

Liverpool tar sig an Southampton och det är ett hemmalag som är piskat att vinna samtliga matcher som är kvar om det ska räka till något Champions League nästa år. Startar de med första vinsten här? Ja tror Limpan!

Limpar om Liverpool - Southampton
Jonas Weimer

Anders Limpar

Jag kan inte se hur Liverpool ska kunna tappa poäng mot ett Southampton som inte har något att spela för. Liverpool har fått välbehövlig vila och lär komma taggade till tusen att plocka hem tre poäng. Den här känns som en rimlig spik att bygga kupongen kring.

Weimer - Lazio (58%)

Fiorentina är allt jämt indraget i bottenstriden. Nu tar man sig an ett Lazio som istället sneglar uppåt mot Europaplatser. Räkna med en rolig match att följa mellan två lag i olika form.

Weimer om Fiorentina v Lazio
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Jag gillar det jag sett av Lazio på slutet med sättet man kan hota på alla möjliga sätt. Djurpledsspel, inlägg, distansskott. Dessutom passar ett sånt motstånd som Fiorentina Lazio perfekt. Det ser vi inte minst i statistiken men även för att Fiorentina inte kommer möta en hög backlinje utan snarare stora och tunga spelare att ta sig förbi. Jag tror det blir en fin vinst för Lazio och hopp om Europa nästa år.

Veckan spik 18mall Aterstalld Aterstalld

💣 Kupongens skräll

Limpar - Oavgjort mellan Barcelona och Atl Madrid (28%)

I Spanien ska två giganter denna säsong göra upp om ligatiteln. I skuggan av dessa smyger även Real Madrid med vilket betyder att det är upplagt för dramatik. Limpan har sin skräll klar!

Limpar om Barcelona v Atl Madrid
Jonas Weimer

Anders Limpar

Många kommer spika Barcelona som verkligen måste vinna här men jag tror inte det blir så enkelt. Atl Madrid är bra och Diego Simeone har garanterat något att sätta emot detta Barcelona som har Messi att förlita sig på. Inte alls lika imponerad av spelarna runt ikring honom i år. X!

Weimer - Osasuna (16%)

Även Weimer hittar sin skräll i Spanien men i en annan match. Atletic Bilbao har hemmamatch mot Osasuna och det är två lag som ligger nära varandra i tabellen men det är fördel Bilbao. Men Weimer vänder sig mot sträckningen.

Weimer om Atletic Bilbao v Osasuna
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Bilbao hjälpte mig till 13 rätt på Europatipset förr förra veckan, men det är inget lag att hålla i handen när det blåser. De har gjort en del bra matcher i år men kan även falla ur totalt. Brukar vara täta matcher mot Oasuna som vunnit de två senaste mötena. Jag ser det här som en ganska öppen match och då är 16% bra.

Veckan skräll v18 mall Aterstalld Aterstalld

Läs Stryktipskrönikan 8 maj

Bettingstugan stryktipskronika niklas

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 8 maj

Premier League 7 maj 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Niklas Lindstedt som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 8 Maj

Läs senaste Stryktipskrönikan

Bettingstugan stryktipskronika niklas

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 8 maj

Premier League 7 maj 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Niklas Lindstedt som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

🏡 Andelsspel på Stryktipset 8 Maj

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Premier League 17 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 15 miljoner i jackpot! Denna gång serveras spikarna och skrällarna från Bettingstugan av våra experter Anders Limpar och Jonas ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 18 September

Premier League 17 september 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar ... Läs mer

Han vinner skytteligan i Champions League 2021/2022

Champions League 16 september 2021

Champions League är äntligen igång igen efter en lång sommar. Nu har gruppspelet sparkat igång och då är det alltid roligt att ha lite spel igång. Skytteligan är något som alltid ... Läs mer

De vinner Champions League - Enligt spelbolagen!

Champions League 13 september 2021

Äntligen drar gruppspelet i Champions League igång! Detta inför publik och med svenskt deltagande! Det kommer bli oerhört spännande att följa årets turnering och se vilka lag som ... Läs mer

Super boost från SHL - 6 x pengarna!

SHL 10 september 2021

LÖRDAG: Till helgen drar SHL igång igen och då kommer Betway med en fin kampanj till matcherna. Spela på att Frölunda och Växjö vinner sina matcher och få hela 6 x pengarna. Ta ... Läs mer