Stryktipset Lördag 7 Maj » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
 • Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.18)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.18)

Premier League 6 maj 2022

Ännu en omgång av Stryktipset och denna gång med matcher från hela Europa med en fin jackpot på 14 miljoner! Denna vecka får ni tips från Limpar och Weimer till veckans omgång av Stryktipset.

⚽️ Stryktipset lördag 7 maj

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League, Serie A, Allsvenskan och La Liga bland annat. Dessutom 14 miljoner i jackpot.

🔨 Kupongens spik Stryktipset 7 Maj

Limpar - Crystal Palace (72%)

Crystal Palace tar sig an Watford som fick se sitt kontrakt sönderrivet av Burnley senast. Limpan tror att man får väldigt svårt här på Selhurst Park.

  Limpar om Crystal Palace - Watford på Stryktipset
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Crystal Palace hemma mot ett avsågat Watford. Ska man åka dit och vinna eller förlorad och det spelar ingen roll. Det kommer vara avgörande här. Det här är min solklara spik. Patrick Viera kommer kräva seger och då har man även chans att avancera några positioner. Jag har otroligt svårt att se någon annan utgång här.

  Weimer - Lazio (72%)

  Serie A och avslutningen av säsongen närmar sig. Weimer spikar hemmalaget som slåss med antagonisterna Roma om de sista europaplatserna.

  Weimer om Lazio -Sampdoria på Stryktipset
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Lazio är starka hemma. Man har moroten av Europaspel samt att hamna före Roma förstås vilket är viktigt i staden. Dessutom är detta ett derby och då viker man inte ner sig. Lazio har ett klart starkare lag, men man har byggt en del nytt i år med ny tränare (Sarri) och det har ändå gått okej. Immobile öser in mål, Milinkovic-Savic har kanske sin bästa säsong i år.

  Stryktipset tips v18 2022

  Våra experters rader inför lördagens Stryktips 7 Maj 2022

  💥 Kupongens skräll Stryktipset 7 Maj

  Limpar - Wolverhampton X (%)

  Chelsea tar emot Wolverhampton på Stamford Bridge och då tror Anders vi kan få se en mycket jämnare match än vad svenska folket tror.

  Limpar om Chelsea - Wolverhampton på Stryktipset
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Chelsea är faktiskt inne i en svag period just nu. Chelsea är också sämre hemma än vad man tror. Det är hemma man har slarvat bort Premier League titeln. Nu möter man Wolves som är organiserade och kan knipa ett kryss om allt vill sig. Chelsea är förstås ett bättre lag men svag form och bra % på krysset.

  Weimer -  Nantes  (18%)

  Final i Coupe de France som spelas på neutral plan i Paris. Då går Weimer på skrällen.

  Weimer om Nice - Nantes på Stryktipset
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Det är cupfinal och då kan allt hända. Det är neutral plan och inte hemmaplan för Nice här är värt att tänka på. Jag tycker det är två hyfsat jämna lag. Det skiljer 4 positioner och 9 poäng tabellen. Men Nantes har kommit igång på slutet. Bara en förlust senaste sex matcherna. Man är ett bra cuplag och det visade man mot Monaco senast. Nice har även viktiga matcher i ligan medan Nantes inte har något att spela för där. Det kanske kan göra att Nantes kan ta ut sig några % extra i denna match.

  BB220430 ZP018

  Nantes jagar guld!

  Fler spelnyheter & kampanjer

  Alla städer och arenor i Qatar under Fotbolls-VM 2022

  Fotbolls VM 2022 23 maj 2022

  Fotbolls-VM 2022 i Qatar kommer bli en färgsprakande och fantastisk sportupplevelse. Framförallt för de fantastiska arenor som landet byggt upp till mästerskapet. Befogad kritik ... Läs mer

  Allt du behöver veta om världsmästerskapet i Fotboll 2022

  Fotbolls VM 2022 23 maj 2022

  Världsmästerskapet i Fotboll spelas i Qatar med start i november 2022. Det kommer bli det första Världsmästerskapet någonsin som spelas på vintern och det kommer ske i ett land ... Läs mer

  Möt Bettingprofilen: "Därför lägger jag mer än hälften av mina spel hos Pinnacle"

  19 maj 2022

  Jonas Weimer är Bettingstugans profil när det gäller betting och syns ofta i stugans facebookgrupp, på hemsidan eller i "Uppsnack Stryktipset" på fredagar. Själv började han spela ... Läs mer

  Lets Dance final 2022 - Odds, Analys & Tips!

  Let's Dance 16 maj 2022

  Det är dags för final av Lets Dance 2022 och allt står mellan två finalister! Läs allt om Lets Dance finalen här. Läs mer

  Spela Revanschen hos Snabbare - 800 kr gratisspel!

  13 maj 2022

  Som ny kund hos Snabbare kan du nu få en andra chans! Sätter du inte ditt första spel så får du en ny chans. En optimal bonus för alla oss som vill ha mer spänning i tillvaron ... Läs mer