Stryktipset » Lördag 11 maj » Spikar & Skrällar hos Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.19)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.19)

Superettan 9 maj 2019

I helgen är Stryktips-kupongen uppdelade i två dagar då Svenska Spel valt att addera den sista Premier League-omgången. Det innebär att det är tre matcher från Allsvenskan på lördag och totalt tio matcher från Premier League på söndag. Bettingstugans experter har plockat ut sina spikar och skrällar till lördagens Stryktips.

BETTINGSTUGANS RADER INFÖR HELGENS STRYKTIPSET

Veckans rad

Raderna som är framtagna kostar 2304 kr.

👊 KUPONGENS SPIKAR

Svenska Spel bjuder på full omgång i Premier League till lördagens Stryktipset samt tre matcher från Allsvenskan. Värt att nämna är att PL-matcherna spelas på söndag. Här får ni fyra spikar från Bettingstugan till helgens kupong.

Veckan spik v19

Bobbie Friberg da Cruz: Southampton 73%

The Saints tar emot seriens sämsta lag Huddersfield i den sista omgången av Premier League och hemmafansen räknar iskallt med en sista trepoängare. Även Bobbie är säker på att Southampton gör jobbet och att dom städar av ett Huddersfield som endast tagit en poäng på dom senaste nio omgångarna. 

Limpan: Manchester United 64%

Efter debaklet förra helgen mot Huddersfield (1-1) står det klart att Manchester United inte kommer spela i Champions League nästa säsong. Det blev alltså återigen en misslyckad säsong för storklubben och Ole Gunnar Solskjaer har nu en stor utmaning för att få sina spelare motiverade till den sista omgången av Premier League. Man ställs dock mot ett annat lag som går mot en ännu dystrare säsong. Söndagens motståndare Cardiff är nämligen klara för att bli degraderade till Championship och kliver in på Old Trafford med sex förluster på dom sju senaste omgångarna. Detta ångestmöte kan dock bara sluta på ett sätt enligt Limpan. Manchester United gör jobbet på hemmaplan och besegrar Cardiff.  

Lindelof man utd

Victor Lindelöf är denna säsong en av få ljusglimtar i Manchester United. Mycket talar för att Lindelöf är en het kandidat till att bli prisad som lagets bästa spelare denna säsong.

Mattias: Sundsvall 58%

Förra säsongens sensationslag GIF Sundsvall har öppnat säsongen klart godkänt med åtta poäng på dom sju inledande omgångarna. Sundsvall har haft ett tufft spelschema men kan nu se fram emot två lite "enklare" matcher. Först ut är Örebro SK, ett lag som Mattias tror kommer få det tufft i år. Örebro har tre poäng färre än Sundsvall men efter helgens omgång så tror Mattias att avståndet dubblas. Mattias håller Sundsvall som ett bättre lag och på hemmaplan ska man kunna städa av Örebro.

Johan: Manchester City 66%

Manchester City har allt i sina egna händer inför den sista omgången av Premier League då man leder serien med en poäng före Liverpool. I den sista omgången möter man Brighton Hove Albion på bortaplan, ett lag som Manchester City ska kunna besegra. Pep Guardiolas gäng har en lysande form med 13 raka vinster medan Brighton har en desto dystrare statistik med åtta raka torsk. Med tanke på att Manchester City har så mycket mer att spela för en Brighton så ska väl detta bara sluta på ett sätt? Johan är i alla fall stensäker på att vi får se Manchester City lyfta pokalen på söndag. Spiketta!

Nedan kan ni se målet från Agüero som säkrade Manchester City titeln säsongen 2011/12.

👊 KUPONGENS Skrällar

Svenska Spel bjuder på full omgång i Premier League till lördagens Stryktipset samt tre matcher från Allsvenskan. Värt att nämna är att PL-matcherna spelas på söndag. Här får ni fyra skrällar från Bettingstugan till helgens kupong.

Veckan skrall v19

Bobbie Friberg da Cruz: Falkenberg 25%

Säsongens två allsvenska nykomlingar drabbar samman på lördag då AFC Eskilstuna får besök av Falkenbergs FF. Inledningen av säsongen har varit tuff för dom bägge och ska dessa två lag ha chans på ett nytt allsvenskt kontrakt gäller det att man vinner rätt typ av matcher, dvs matcher mot andra bottenlag. Denna match kommer därför sannolikt bli viktig när vi summerar Allsvenskan i november. Bobbie har valt att helgardera denna match och samtidigt peka ut Falkenberg som sin skräll denna omgång. I skrivande stund står Falkenberg i 25% vilket det finns gott om värde i enligt Bobbie. 

Denna match kommer därför sannolikt bli viktig när vi summerar Allsvenskan i november.

Limpan: Fulham 38%

Fulhams tränare Scott Parker ska ha credd för att han lyckats motivera sina spelare den senaste perioden, även om det under en längre tid stått klart att klubben åker ur Premier League. Det blev förvisso förlust senast mot Wolverhampton (1-0) men dessförinnan löste Fulham tre raka vinster. I sista omgången ställs Fulham mot ett Newcastle som inte heller har något att spela för. The Magpies (Newcastle) har även dom varit i gott slag den senaste tiden och tränare Benitez ska ha beröm för hans insats denna säsong. Nu är dock kontraktet säkrat och Limpan anar att Newcastle kommer ta sig an matchen lite väl avslappnat och väljer därför att ha med hemmaseger på kupongen. Lite fegt av Limpan att välja en skräll till 38%, något Mattias kommer ta med honom i "Uppsnack Stryktipset". 

Mattias: Helsingborg 21%

Nykomlingarna Helsingborg har inledningsvis stått för ojämna insatser och ligger för närvarande på en 12:e plats i Allsvenskan med åtta inspelade poäng. Tittar vi närmare på poängproduktionen kan vi se att det är bortaspelet som ställt till det för laget. Hittills har Helsingborg spelat tre bortamatcher och samtliga av dessa fajter har lett till noll poäng. På lördag tror Mattias på trendbrott och väljer att sätta Helsingborg som sin skräll. Helsingborg gästar ett Kalmar FF som har lika många poäng och med tanke på att det är gräsmatch så tror Mattias att Helsingborg kommer kunna ta sin första bortaseger. Mattias anser att dom två lagen är relativt jämna men att Helsingborg har lite mer spets i truppen med Abubakari, Jönsson och Moro. 

Rasmus Jonsson HIF

Rasmus Jönsson är en tongivande spelare i Helsingborg och kommer bli en viktig pjäs mot Kalmar FF.

Johan: Oavgjort i Southampton - Huddersfield 17%

På förhand känns denna match iskall. Jumbon i Premier League Huddersfield gästar ett Southampton som ligger på 16:e plats och det mesta talar för en slätstruken affär med två lag som checkat ut för säsongen. För att krydda till spänningen i denna match väljer Johan att sticka ut hakan och tippa 1X. Southampton är favoriter (73%) men då motivationsfaktorn är låg så tror Johan att Huddersfield kan gneta till sig en sista pinne innan det blir spel i Championship. Ett oavgjort resultat står just nu i 16%.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Uppsnack Stryktipset 11:e maj

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Trav i Kalmar - ta del av riskfritt spel!

LÖRDAG: Nationaldagen firas med en travkampanj från Betfairs spelbörs och 250 kronor i riskfritt spel. Läs mer

Travkampanj från Betfair Exchange

FREDAG - 250 kronor i riskfritt spel från Betfair Exchange till Årjängs trav. Läs mer

Helgens trippel med Bettingstugan

Superliga 4 juni 2020

Bettingstugans expert Jonas Weimer kommer med en ny trippel till helgens heta matcher! Ta del av odds, speltips och analys här. Läs mer

Upphöjda odds i Leverkusen - Bayern München

Bundesliga 4 juni 2020

Lördag - Stormatch i Tyskland när Leverkusen får fint besök av serieledarna Bayern München. Ta del av kampanjen från 888 sport för monsterodds i matchen! Läs mer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer