• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.19)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.19)

Premier League 14 maj 2021

Ny vecka och nya möjligheter! Stryktipset är tillbaka med en fullspäckad omgång och en härlig blandning av högt och lågt. Några som har koll på matcherna är våra experter Limpar och Weimer som är redo att leverera sina bästa spikar och skrällar till helgens kupong.

⚽️ Stryktipset lördag 15 Maj

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League, FA-cupen, Serie A, Superettan, Division 1 och mycket mer!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Roma Lazio X (30%)

Roma tar emot Lazio i ett hett Romderby! Två lag som haft knepiga säsonger men som nu kan bli kungar i stan. Limpan tror dock båda lagen får dela på poängen.

Limpar om Roma vs Lazio
Redaktionen

Anders Limpar

Jag tror båda lagen kommer vara ganska nöjda med oavgjort. Roma har en del skador men de som kommer in kommer vara taggade. Lazio och Roma delar ofta på poängen, tre av de sex senaste och jag tror det blir tight igen.

Weimer - Benfica (58%)

Benfica ligger på en tredjeplats i den portugisiska ligan. Nu tar man emot serievinnarna Sporting. Då tror Weimer man vinner.

Weimer om Benfica - Sporting
Redaktionen

Jonas Weimer

Benfica har en teoretisk chans till Champions League nästa säsong. Vinner man båda sina två sista matcher samtidigt som Porto missar att vinna klarar man det. Dock en mycket liten chans. Dock fördel av att spela ett par timmar innan Porto här. Vinner man denna sätter man press. Man är även inne i en bra form nu. Sporting har firat guldet i veckan och även om man vill gå obesegrade så tror jag man tappar några procent i styrka och då förlorar man en sån här. Fin procent på spiken just nu med.

Veckan spik v19

💣 Kupongens skräll

Limpar - Oavgjort mellan Chelsea och Leicster (24%)

FA-cupfinal mellan Chelsea och Leicester. En av flera viktiga matcher för båda lagen som kommer närmaste dagarna. Den här matchen börjar med X tror Limpan.

Limpar om Chelsea - Leicester
Redaktionen

Anders Limpar

Chelsea är det bättre laget men det är en otroligt viktig match vilket gör att det kan bli lite tillknäppt och lite tightare spel. Leicester lär slåss med näbbar och klor för att få med sig en poäng här. Jag tror mycket väl de kan greja det.

Weimer - Täby (18%)

I division 1 möts Örebro Syrianska som startat säsongen bra mot Täby som slåss i botten inledningsvis. Här varnar Weimer för bortalaget.

Weimer om Atletic Bilbao v Osasuna
Redaktionen

Jonas Weimer

18% på Täby måste jag bara ta ner som ett av mina första tecken. Örebro Syrianska har fått en bra start. Man tippades i mitten. Täby har haft täta matcher allihop utom sin storseger med 7-2 i premiären. Jag tror även denna kan bli tight och det är inte alls nån större skräll om det blir en 2a. Enbart 2.87 på oddset med ger allt under 25% som riktigt bra.

Veckansskrall v19

Läs Stryktipskrönikan 15 maj

Bettingstugan stryktipskronika dalibor

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 maj

Premier League 14 maj 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Dalibor Rajic som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 8 Maj

🏡 Andelsspel på Stryktipset 8 Maj

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela på Sverige mot Polen till 2.90 x pengarna - helt utan risk!

Tisdag: Expekt kommer med en helt ny och fräsh sportsbook och firar detta med att erbjuda alla nya kunder ett helt riskfritt spel till matchen Sverige - Polen! Spela 100 kronor på ... Läs mer

Målrikt mellan Finland och Belgien? 11 x pengarna!

Förhöjda odds EM 2021 21 juni 2021

MÅNDAG: Dags för sista matchen i Grupp B där Finland tar emot Belgien i Ryssland. Finland som kramat ihop tre poäng möter gruppettan Belgien som har sex poäng. För Finands del kan ... Läs mer

Odds på Sverige i OS 2021

Sommarspelen 2020 21 juni 2021

Sommarspelen 2021 i Tokyo närmar sig och med det även våra förhoppningar om ett svenskt medaljregn. Det finns flera bra medaljchanser för vårt svenska landslag och här tar vi ... Läs mer

Topp 10 bonusar till OS 2021

Sommarspelen 2020 21 juni 2021

Det har varit en stökig uppladdning men nu är äntligen sommar OS i Tokyo 2021 här! Det kommer bli heta dagar med mycket sport och härliga prestationer - det kan vi vara säkra på. ... Läs mer

Superboost från Betway till England - Skottland!

Förhöjda odds EM 2021 18 juni 2021

FREDAG: Match i EM och rivalmöte mellan England och Skottland på Wembley. Då bjuder Betway på en riktig superboost! Spela England vinner och över 2.5 mål till 3 x pengarna. Läs mer