• Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.19)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.19)

Fotboll 11 maj 2023

Stryktipset är tillbaka! Denna vecka med 13 miljoner i jackpot samt heta matcher både från Premier League, Championship kval, League one kval, League two kval samt Allsvenskan, Serie A och La Liga. Ja ni hör, det kommer bli en fantastisk helg som startar med tips om en bra spik och skräll till helgens kupong.

⚽️ Stryktipset Lördag 13 Maj

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League, League one, League two, La Liga, Championship och Allsvenskan.

🔨 Kupongens spik Stryktipset 13 Maj

Limpar - Man Utd (77%)

Platserna till nästa års Champions League är inte helt klara ännu och ska United dit kanske det här är matchen att vinna. Limpar tror på en stabil seger mot Wolves.

  Limpar om Man Utd - Wolves
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Säga vad man vill om Uniteds säsong men det man alltid får av United är en bra placering och ett bra spel hemma på Old Trafford. Det är inte där man fallerat i år. Nu i denna match tror jag på en rätt komfortabel seger. Wolves är dåliga på resande fot och har inte mer än placeringar kvar att spela för. För United är det dock livsviktigt!

  Weimer - Crystal Palace (58%)

  Crystal Palace tar emot Bournemouth på Selhurst Park och det är två lag som inte har så mycket att spela för. Weimer väljer dock sida med sin spik!

  Weimer om Crystal Palace - Bournemouth
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Crystal Palace har väl inte haft någon jättesäsong men hamnar ungefär där man trodde från början. Allt mellan 11-15. Roy Hodgson kom dock in bra och styrde upp laget. Nu möter man Bournemouth som säkrat nytt kontrakt. Även om jag tidigare många gånger varnat för detta Bornemouth så tror jag nu det blir lite att luften går ur dem. Kontraktet är säkrat, det är dags att stämpla ut. Kanske inte utåt sett men mentalt kan det nog bli så. Crystal Palace har också ett bättre lag, hemmaplan och lite mer miljoner att spela för. Det skiljer nära 100 miljoner på att sluta 11-12 mot att sluta på plats 15.

  Veckans tips Stryktipset v19 13 maj 2023

  Våra experters rader för helgen

  💥 Kupongens skräll Stryktipset 13 Maj

  Limpar - Luton (31%)

  Sunderland knep sista play-off platsen och tar här emot Luton hemma. Räcker det med att ha prickat formen rätt och ha hemmaplan? Nej tror Limpan

  Limpar om Sunderland - Luton
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Även om de spelar på Stadium of light så går jag emot laget. De har det lite svårare hemma. Man har ingen god känsla när man kliver in där denna säsongen. Borta spelar man ut istället. X eller 2 bör det bli. Bättre lag har man i alla fall och ett mer avslappnat lag som kunnat ta det lugnt och bara ladda för denna match. Som Weimer säger i sändningen här också så saknas många spelare i Sunderland.

  Här hittar ni mina andelar

  Weimer - Spezia (19%)

  I Serie A ska platserna till Champions League delas ut. Milan är en av kandidaterna som vill åt den men då gäller det att man vinner den här matchen. Gör man det? Tveksamt enligt Weimer.

  Weimer om Spezia - Milan
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Milan är lite sargade. Dels av 0-2 mot Inter och förstås när bästa spelaren Leao saknas. Man har också Inter med bara två dagars vila efter denna match. Det är en viktig match för Milan men det är det också för Spezia som slåss för att hålla sig kvar. Kan man kriga till sig en poäng? Inte omöjligt till en fin procent ändå. Vi får se vart det landar tillslut. Jag pratade upp 1X2 men kanske är så att 1-2 räcker gott med för båda lagen behöver tre poäng.

  Här hittar ni mina andelar

  Inter - Milan Champions League 2023

  Milan hade en tuff semifinal i Champions League