• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

Premier League 12 januari 2024

Ny vecka och nya spikar och skrällar. Denna gång med Limpar, Bosse och Weimer. Ta del av deras tankar om veckans bästa drag och spikar på kupongen.

⚽️ STRYKTIPSET LÖRDAG 13 JANUARI

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League League one och Championship

⚽️ STRYKTIPSET LÖRDAG 13 JANUARI

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League och Championship

🔨 Kupongens spik Stryktipset 13 JANUARI

Bosse Petersson - Ipswich (57%)

    Petersson om Ipswich - Sunderland
    Bosse Petersson

    Bosse Petersson

    Det är inte lätt att hitta spikar på denna kupong så jag kommer försöka köra på ett lag som känns stabilt. Ipswich har hela säsongen varit bra, även om man har en lite sämre form nu. Men man har faktiskt knappt förlorat något. Bara tre förluster och alla de har kommit borta. Det kommer nog bli målsnålt men jag tror ändå man nu tar en efterlängtat seger igen. Det är ett bra lag.

    Limpar -  Southampton (77%)

    Limpar om Southampton - Sheff Wed
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Southampton är seriens starkaste hemmalag och vet ni vilka som är lika dåliga på bortaplan som de är hemma? Jo Sheffield Wed. Det här är min solklara spik på kupongen även om den går upp lite högt i procent. Spika och gå vidare!

    Weimer - Peterborough (49%)

    Weimer om
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Charlton är ett gammalt klassikt lag som man har romantiska tankar om. Men det är faktiskt inget bra lag längre. Man har ramlat ner i seriesystemet. Och nu har man även 9 matcher utan vinst här. Nu ställs man dessutom mot topplaget Peterborough som kommer med ryslig form. Man gör också mycket mål, mest i serien (50 st), och sprider ut dessa mål på många olika målskyttar. Det tycker jag är ett bra tecken då man inte är beroende av någon spelare på samma sätt. 49%, det är taget.

    Stryktipset tips v2 2024

    💥 Kupongens skräll Stryktipset 13 JANUARI

    Bosse Petersson - Plymouth (29%)

    Petersson om Huddersfield - Plymouth
    Bosse Petersson

    Bosse Petersson

    Det här är en lurig match. Jag har helgarderat den här matchen eftersom Plymouth inte har vunnit på bortaplan. Annars hade jag gått på X2 eftersom Huddersfield har tveksam form, och det går upp och ner och de är inte inne i någon bra period helt enkelt. Plymouth spelar lite mer offensiv rolig fotboll.

    Här hittar ni mina andelar

    Limpar - Newcastle (22%)

    Limpar om Newcastle - Man City
    Anders Limpar

    Anders Limpar

    Jag tror Newcastle får minst ett kryss i den här matchen. De är riktigt jäkligt bra hemma. De kan inte halka längre ner nu. De vill verkligen visa sina fans att de klarar av en sån här uppgift. Nu har de fått lite vila och lite mer spelare tillbaka även om skadelistan fortfarande är lång. Men de har också tränat hårt och jag vet hur noggrann Howe är. Är det någon som kan manövrera till poäng i en sån här match så är det Newcastle.

    Här hittar ni mina andelar

    Weimer - Blackburn (13%) 

    Weimer om West Brom - Blackburn
    Jonas Weimer

    Jonas Weimer

    Jag måste ha med Blackburn här till 13%. De kan slå vilket lag som helst om de har dagen. West Brom har lite vinster nu men det är mycket 1-0 och inga stora övertygande segrar. Det kan bli tight och 1-2 är roligt när Blackburn spelar.

    Här hittar ni mina andelar