• Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.21)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.21)

Premier League 26 maj 2023

Premier League lider mot sitt slut och vilken avslutning vi får på Stryktipset! Dels 13 miljoner i jackpot och dels 10 matcher (!) från England och hela Europas hetaste liga. Det kommer bli en fantastisk söndag med start 17:30. Här kommer förslag om spikar och skrällar från våra experter Anders Limpar och Jonas Weimer

⚽️ Stryktipset söndag 28 Maj

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League, LaLiga, Serie A samt Allsvenskan.

🔨 Kupongens spik Stryktipset 28 Maj

Limpar - Arsenal (73%)

Arsenal tappade ligatiteln till Man City och har sedan dess ramlat ihop. Anders tror dock man avslutar säsongen som man började, med tre stabila poäng hemma på Emirates Stadium.

  Limpar om Arsenal - Wolverhampton
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Arsenal har visserligen sett lite tröttkörda ut på slutet men här tror jag man tar sig samman och vinner. Wolverhampton är ett lag som stämplat ut för säsongen. Arsenal kommer vilja bjuda publiken på något fint i sista omgången, det är hela klubben värd efter denna säsong. Jag har också fått fina träningsrapporter från veckan som gått, spelarna är laddade.

  Weimer - Man Utd (74%)

  Man Utd har säkrat Champions League nästa säsong men har fortfarande en medalj att slåss om. Vinner man denna match mot Fulham slutart man trea i tabellen. Det skulle vara en fullt godkänd säsong från United. Weimer tror att man grejar det.

  Weimer om Man Utd - Fulham
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  United har 14-3-1 på hemmaplan (!). Otroligt fina siffror och de lär inte brytas här mot Fulham. Att man har FA-cup final nästa helg kommer göra att Ten Haag vill hålla truppen varm, och att elvan inte går ner sig. Även om något roteras så kommer man ha en stark elva. Det är värre i Fulham, där finns inte samma bredd. Jag räknar med tre poäng hyfsat enkelt för United.

  Spikar och skrällar tips v21 2023 söndag 28 maj

  Våra experters rader för helgen

  💥 Kupongens skräll Stryktipset 28 Maj

  Limpar - Bournemouth X (20%)

  Everton har allt i egna händer för att säkra en ny säsong i Premier League. I mot sig har man Bournemouth som stått för en rad fina matcher under säsongen. Kan man även första för Everton? Limpar tror det.

  Limpar om Everton - Bournemouth
  Anders Limpar

  Anders Limpar

  Jag är livrädd för den här matchen. Man talar om att Everton ska städa av Bournemouth med en eller två bollar men jag har hört det så många gånger under säsongen för att sedan bli besviken. Vi har även skada på viktiga Calvert Lewin vilket kan bli kostsamt. Gray är inte alls samma spets. Kommer vara en hel del nerver inne på arenan och skulle det vara så att Leicester ligger under kan man nöja sig med kryss för att hålla Leeds bakom sig.

  Här hittar ni mina andelar

  Weimer - Real Sociedad (14%)

  I Spanien ska europaplatserna delas ut. Ett lag som gått starkt på slutet är Real Socieadad som vid vinst i den här matchen nosar på Champions League. En öppen match där allt kan hända enligt Weimer.

  Weimer om Atletico Madrid - Real Sociedad
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Det är klart Atletico ska gå in som stora favoriter här. Man har chans på tredjeplatsen och har hemmaplan och ett fint lag. Men Sociedad har formen just nu och man har Champions League i sikte. Just en formtopp ska inte underskattas när man kommit såhär långt in på säsongen. Jag tror det här kan bli en underhållande match och förhoppningsvis släpper båda lagen på rejält i offensiven. För mig handlar det i slutändan om värdet och värdet är otroligt fint på Sociedad som står i 14% när det egentligen ska vara 10% högre.

  Här hittar ni mina andelar

  Everton Stryktipset

  Klarar sig Everton kvar i Premier League?