• Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.21)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.21)

Champions League 28 maj 2021

Stryktipset är tillbaka igen! 10 miljoner i jackpot och en del fina matcher så som final i Champions League och Svenska cupen samt landskamp för Sverige och så ska det bli klart vilka som spelar i Premier League nästa säsong. Weimer och Limpar har tagit ut sina bästa spikar och skrällar till veckans kupong.

⚽️ Stryktipset lördag 29 Maj

Svenska Spel kommer med en kupong som sträcker sig över två dagar samt innehåller en härlig mix av bland annat Champions League-final, landskamp för Sverige, Play off till Premier League och final i svenska cupen. 

🔨 Kupongens spik

Limpar - Sverige  (64%)

EM-uppladdningen har börjat och i match två får vi se våra svenska hjältar som ska träningsspela mot Finland som för första gången är med i EM. 

Limpar om
Redaktionen

Anders Limpar

Även om det är träningsmatch och lagen kommer rotera en del så finns det en hunger att visa framfötterna i sånna här matcher. Här gäller det för spelare 12-13-14 att visa att man ska vara med i elvan. Hos Sverige är det konkurrens på en del platser. Detsamma gäller förstås Finland men sett till bredden är det klar fördel Sverige. Hos Finland har man fler spelare som aldrig skulle petas ur en elva. Och en stor nackdel för Finland är att man saknar Pukki som annars kunde varit ett hot mot oss. Sverige inleder med seger och sätter tonen för mästerskapet redan på Friends!

Weimer - Oskarshamn (69%)

I Division ett norra tar serieledande Oskarshamns AIK emot Skövde IK. Det är ettan mot sexan i tabellen och en möjlighet för hemmalaget att skapa sig ett försprång. Det tror Weimer att man tar.

Weimer om Oskarshamn - Skövde IK
Redaktionen

Jonas Weimer

Här får man följa procent noga inpå spelstopp men just nu tycker jag detta är en okej spik. Oskarshamn går som tåget i division ett norra. Man kör över det mesta av motståndet och målskyttet sprids ut på flera spelare i laget vilket alltid är ett bra tecken på harmoni. Nu har man dessutom lånat in Edvin Crona som gjorde 23 matcher för Kalmar i Allsvenskan förra säsongen. Bara en i raden spelare som mynnat ut i sammarbetet med Kalmar. Till denna match får man även tillbaka avstängda Anton Agebjörn. Oskarhamn har haft lite problem borta men hemma är man urstarka. Skövde har två raka förluster och bara tre poäng på resande fot.

Veckan spik 21 2021

💣 Kupongens skräll

Limpar -  Häcken (26%)

Cupfinal i Svenska Cupen och spel mellan Hammarby och Häcken som gått trögt i ligan men som imponerat i cupen. Nu kan en av dem vinna sin första titel i år men då krävs vinst i denna direkt avgörande match om trofén!

Limpar om Hammarby - Häcken
Redaktionen

Anders Limpar

Jag skulle inte vilja lämna Häcken utanför veckans kupong. Sen kommer jag ha minst ett tecken till här men 2an är absolut med. Det är cupfinal mellan i mina ögon två jämbördiga lag. Häcken har haft lite stolpe ut under säsongsinledningen men bör kunna klättra upp. Hammarby har ett bra lag men man är intre färdiga ännu. Och jag gissar att stämningen är rätt dålig i Bajen efter att ha tappat 1-0 mot Kalmar. Det vittnade Billborns sågning av det egna laget om. Billborn som alltså uppges få sparken nu från Hammarby gör inte saken bättre. En låst match där Häcken kan utnyttja den något svagare backlinjen i Hammarby är mitt tips.

Weimer - Lincoln (18%)

I League one ska det avgöra vilka som tar steget upp till Championship. Det står mellan Blackpool och Lincoln som möts i en direkt avgörande match på Wembley.

Weimer om Blackpool - Lincoln
Redaktionen

Jonas Weimer

Oj, två jämna lag på neutral plan. 18% tycker jag är otroligt bra på gästerna. Visst, Blackpool ska vara favoriter men absolut inte så stora. Lagen slutade i princip lika i tabellen och inbördes möten var det fördel Lincoln. Jag tyckte även Lincoln imponerade stort i sina två matcher mot Sunderland. Det här är ett öppet möte där jag börjar strecka från höger på kupongen.

Veckans skrall Stryktipset v21

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 29 Maj

Tyvärr ingen sändning idag då våra experter fått semester. Istället laddning inför Fotbolls-EM! 

🏡 Andelsspel på Stryktipset lördag 29 Maj

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela på Sverige mot Polen till 2.90 x pengarna - helt utan risk!

Tisdag: Expekt kommer med en helt ny och fräsh sportsbook och firar detta med att erbjuda alla nya kunder ett helt riskfritt spel till matchen Sverige - Polen! Spela 100 kronor på ... Läs mer

Målrikt mellan Finland och Belgien? 11 x pengarna!

Förhöjda odds EM 2021 21 juni 2021

MÅNDAG: Dags för sista matchen i Grupp B där Finland tar emot Belgien i Ryssland. Finland som kramat ihop tre poäng möter gruppettan Belgien som har sex poäng. För Finands del kan ... Läs mer

Odds på Sverige i OS 2021

Sommarspelen 2020 21 juni 2021

Sommarspelen 2021 i Tokyo närmar sig och med det även våra förhoppningar om ett svenskt medaljregn. Det finns flera bra medaljchanser för vårt svenska landslag och här tar vi ... Läs mer

Topp 10 bonusar till OS 2021

Sommarspelen 2020 21 juni 2021

Det har varit en stökig uppladdning men nu är äntligen sommar OS i Tokyo 2021 här! Det kommer bli heta dagar med mycket sport och härliga prestationer - det kan vi vara säkra på. ... Läs mer

Superboost från Betway till England - Skottland!

Förhöjda odds EM 2021 18 juni 2021

FREDAG: Match i EM och rivalmöte mellan England och Skottland på Wembley. Då bjuder Betway på en riktig superboost! Spela England vinner och över 2.5 mål till 3 x pengarna. Läs mer