Stryktipset » Lördag 2 Juni » Spikar & Skrällar hos Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.22)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.22)

Superettan 30 maj 2019

I helgens stryktips hittar vi bland annat den heta Champions League-finalen mellan Tottenham och Liverpool. Resterande matcher hämtat från Sverige där vi har ett spännande stockholmsderby samt ett skånederby att se fram emot. Bettingstugans experter har ägnat all vaken tid åt att ta fram de bästa spikarna och skrällarna inför lördagens och söndagens matcher.

BETTINGSTUGANS RADER INFÖR HELGENS STRYKTIPSET

Veckans rader v22

Raderna som är framtagna kostar 2304 kr.

👊 KUPONGENS SPIKAR

I helgen har Svenska Spel främst matcher på Stryktipset från Sverige, vi bjuds även på Champions League-finalen. Här får ni fyra spikar från Bettingstugan till helgens kupong.

Veckans spik 22

Bobbie Friberg da Cruz: Norrköping 52%

Bobbie väljer att spika Norrköping i veckans kupong. Norrköping är på uppgång och har tagit sju poäng senaste tre matcherna. Nu möter man ett AFC som är lite i fritt fall efter 0-5 mot Malmö. Bara 2 poäng har det blivit på de senaste 8 matcherna för AFC samtidigt som Norrköping har enorm klass i sin elva gör denna spik till ett självklart val för vår expert.

Limpan: Malmö 48%

Limpan väljer att spika Malmö och det är inte heller svårt att förstå. Malmö vinner just nu det mesta och Limpar pekar också på att skadeläget nu börjar ljusna. Man möter ett Helsingborg som startade allsvenskan bra men som har mattats eftersom. Malmö vinner just nu det mesta och Limpar har även koll på att Malmö bara förlorat ett av de sex senaste skånederbyna.

Mattias: IFK Göteborg 63%

Mattias spik för veckan hamnar i Göteborg där Örebro gästar. Örebro blandar och ger väldigt mycket just nu och Mattias trycker på hur IFK verkligen fått spelet att stämma i år. Örebro däremot fortsätter släppa in en hel del och spelet bör passa Göteborg perfekt med sitt snabba kontringsspel mot en darrig backlinje. Både Vibe och Söder målskyttar senast och sen finns en hungrig Benjamin Nygren som bara stiger i värde för varje steg han tar på Nya Ullevi. 

Johan: Norrköping 52%

Även Johan väljer, precis som Bobbie, att spika Norrköping i veckans kupong. Norrköping som fick igång båda sina anfallare senast när Nyman och Larsson gjorde mål. Johan förväntar sig en liknande matchbild som när Norrköping besegrade Sundsvall och hade avgjort matchen redan efter första halvlek. Det här är ingen match man ska ha problem med!

👊 KUPONGENS Skrällar

Ska du ha chans på storvinst hos Svenska Spel i helgen så gäller det att pricka in 13 rätt på Stryktipset. För att du ska ha chans på storvinst krävs även att du har en del skrällar med på kupongen. Bettingstugans experter delar med sig av sina tips till skrällar inför lördagens matcher.

Veckans skrall 22

Bobbie Friberg da Cruz: Östersund 25%

Östersund kommer med tre raka förluster men enligt Bobbie har inte spelet sett så dåligt ut som resultaten vill säga. Man har ofta varit med i matcherna och skapat en hel del chanser. Nu väntar Sundsvall och det är inte heller något lag som rosat marknaden i år. Bobbie ger Östersunds raka etta en fin skrällchans och sett till kvalitén som finns i laget så ska det inte vara någon omöjlighet!

Limpan: Jönköping 26%

Jönköping har fin form när man ska resa till Sölvesborg för match mot Mjällby. Det är två mycket formstarka lag och det här är en match som enligt Limpar kan gå lite hur som helst. I Jönköping finns det absolut spelare som sticker ut och sett till startelvorna så är det mer klass i bortalaget. Mjällby tippades att vara inblandade i en bottenstrid i år och det är dags för dem att börja dala.

Mattias: Västerås 19%

Västerås är ett lag som inledde piggt i årets superetta men som mattats på slutet. Man har dock varit hyfsat stabila med mycket kryss och det finns absolut potential att klättra uppåt i tabellen. Nu möter man ett Halmstad som enligt Mattias ska kunna besegras. Halmstad vann visserligen senast men har inte alls fått spelet att stämma i år. Nu tappar man även sin bästa anfallare, Gudmundsson, som blev klar för Groningen i veckan. Västerås har en bättre bredd och spjutspetsen Karwan Safari lär bjudas på ytor i denna match.

Johan: Oavgjort Sirius - Djurgården 22%

Sirius gjorde en riktigt bra match senast mot Örebro då man vann med 2-0. Johan tror att detta skapade ett lugn i truppen inför matchen mot Djurgården. Det blir en speciell match för Djurgårdens tränarpar som alltså ställs mot sin gamla klubb. Något som talar för att det inte blir en enkel match är historiken där Sirius vunnit fyra av sex matcher. Delad poäng här är nog båda lagen hyfsat nöjda med och Sirius lär inte ge bort något gratis. Ett kryss i Johans ögon är inte alls otänkbart!

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Freebet på åttondelsfinalerna i VM - inget omsättningskrav!

Dam-VM 2019 24 juni 2019

Sverige möter Kanada ikväll i åttondelsfinalen. Då bjuder Hajper på 10:- i ett gratisspel helt utan insättning eller omsättning på summan. Sverige till fina 3.20 x pengarna ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)

Fotboll 20 juni 2019

Stryktipskupongen innehåller denna helg matcher från Superettan, Division 1, Copa America och Afrikanska Mästerskapen. Bettingstugan bjuder som vanligt på spikar och skrällar till ... Läs mer

Spela riskfritt på Sverige - USA!

Dam-VM 2019 20 juni 2019

Ikväll ska det avgöras vilket lag som vinner Grupp F i Dam-VM då Sverige spelar mot USA. Betfair Exchange erbjuder ett grymt erbjudande till denna match, skapa konto och spela för ... Läs mer

Vinnare Allsvenskan - Inför omstarten!

Allsvenskan 19 juni 2019

Vårsäsongen är avklarad och serien börjar utkristallisera sig. Malmö har kopplat ett grepp om segern men det är flera lag som ligger bra med i jakten på Lennart Johanssons pokal. ... Läs mer

Inför Afrikanska Mästerskapen 2019

Mästerskapen i fotboll duggar för tillfället tätt och i skrivande stund är det både ett pågående Dam-VM i Frankrike och ett Copa America i Brasilien. Inom kort sparkas även det ... Läs mer